Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 212 συνταγές
ΜΟΣΧΑΡΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΣΕ ΣΑΛΤΣΑ ΜΠΥΡΑΣ-ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ ΚΑΙ STICKS ΓΛΥΚΟΠΑΤΑΤΑΣ ΦΟΥΡΝΟΥ, Μοσχάρι με μπέικον, μανιτάρια και μπύρα συνταγή από vasiliki ver, Μοσχάρι με μανιτάρια και μπύρα συνταγή από Μαριάνθη, Μοσχάρι με μπέικον, μανιτάρια και μπύρα, Μοσχάρι με μπύρα και μανιτάρια στην κατσαρόλα
Υλικά: 400 gr. κιμά μοσχαρίσιο 200 gr. κιμά χοιρινό 2 κρεμμύδια ξερά 2 σκελίδες σκόρδο 1 αυγό 1 φλυτζάνι φρυγανιά τριμμένη 1 κουταλιά της σούπας ξύδι λευκό 1[...]
Πηγή: omorfesgeuseis.blogspot.grΈνας εξαιρετικός μεζές για μερακλήδες, που άρεσε υπερβολικά στον παππού μου. Αν τον φτιάξουμε, θα πρέπει να έχουμε οπωσδήποτε καλό κρασί ή μπύρα. Ιδανικό πιάτο[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΓιουβέτσι είναι το πήλινο σκεύος που έδωσε το όνομά του σε ένα απ’ τα νοστιμότερα φαγητά της Ελληνικής κουζίνας. Ένα φαγητό, ορισμό του comfort food αλα[...]
Πηγή: caruso.grΚεμπάπ είχα πάρα πολύ καιρό να κάνω, την τελευταία φορά που θυμάμαι δεν είχαν και μεγάλη αποδοχή. Σήμερα λοιπόν είπα να δοκιμάσω με μια άλλη σύνθεση υλικών από[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΝόστιμο, θρεπτικό, εύκολο στο μαγείρεμα, το συκώτι είναι ιδανικός μεζές για να συνοδεύσει ουζάκι ή μπίρα. Συνταγή : γαστρονόμος Μερίδες : για 4 άτομα.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΤα κεφτεδάκια γαλοπούλας είναι εξίσου νόστιμα με τα μοσχαρίσια κι αξίζει να τα εντάξεις στη διατροφή σου! Η δε σάλτσα μουστάρδας απογειώνει το πιάτο! Συνταγή :[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grυλικά 1 κ. σπάλα βοδινή ή μοσχαρίσια σε μεγάλες μερίδες 750 ml σκούρα μπύρα 250 γρ. ψιλοκομμένο ντοματάκι 3 κρεμμύδια σε φέτες 3 καρότα σε χοντρά φετάκια 1[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤο πιο διάσημο αλλαντικό του κόσμου! Εφευρέθηκε από τους Σουμέριους από το 3.000 π.Χ. όμως και οι Αρχαίοι Έλληνες γνώριζαν πάρα πολύ καλά την νοστιμιά και[...]
Πηγή: greekmasa.grΤσακώνικης μελιτζάνας μέρος δεύτερο σήμερα (μετά το ιμάμ μπαϊλντί κατσαρόλας που φτιάξαμε πριν μερικές μέρες) με ένα παραδοσιακό φαγητό από τη Μάνη. Κρέας[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΟ κεφτές. Μεγάλο κεφάλαιο της ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας. Άπειρες οι παραλλαγές, άπειρες και οι θεωρίες. Όσες νοικοκυρές υπάρχουν στην Ελλάδα, άλλες τόσες[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΥλικά: 1 κιλό μοσχάρι (χτένι ) 5-6 ξερά κρεμμύδια 5-6 ώριμες ντομάτες 50-60 γραμμάρια Ελαιόλαδο 3 κουτιά των 500 ml μπύρα ξανθή Αλάτι , πιπέρι . 1 κουταλιά της[...]
Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.grΤ σ ι κ ν ο π έ μ π τ η αύριο και οι ψησταριές έχουν την τιμητική τους. Δεν χρειάζεται πολυπλοκότητα: Άριστη πρώτη ύλη, σωστά αρτύματα, καλή φωτιά είναι τα[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr