Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 13 συνταγές
Το κοκκινιστό μοσχάρι είναι ένα παραδοσιακά γιορτινό, Κυριακάτικο πιάτο στην Ελληνική γαστρονομική παράδοση. Συνδυασμένο με μακαρόνια, με πατάτες τηγανητές, με[...]
Πηγή: caruso.grΥλικά μανέστρα ή μανεστράκι: 500 γρ. μοσχάρι: (κιλότο, σπάλα ή ελιά) 1½ κιλό, κομμένο σε μερίδες ντομάτες: 1 κιλό, ώριμες ντοματοπελτές: 1 κουταλιά της σούπας[...]
Πηγή: icookgreek.comΑυτές τις εορταστικές μέρες που ουσιαστικά ξεκινούν σήμερα, τα τραπεζώματα (για όσους έχουν τη δυνατότητα) δίνουν και παίρνουν! Προσπαθώντας κι εμείς να[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΜε την έναρξη της χρονιάς φίλοι μου θα ήθελα να σας ευχηθώ προσωπικά Καλή Χρονιά και Χρόνια Πολλά με υγεία σε όλο τον κόσμο. Όπως είχα υποσχεθεί σε πολλούς[...]
Πηγή: gourmetfoodlovers.blogspot.grΦυσικά, στο δεύτερο μέρος του αφιερώματος μας στη Νάξο, δεν υπήρχε περίπτωση να λείπει συνταγή! Άλλωστε, είμαστε food blog , όχι travel blog ! Το φαγητό που[...]
Πηγή: olivesandolive.blogspot.gr\ Το γκούλας είναι γνήσια Ουγγρική σπεσιαλιτέ !!! Συνοδεύουμε με πουρέ,τηγανητές πατάτες ,πιλάφι . Υλικά 1 κλ. Βοδινή ή μοσχαρίσια σπάλα ή κιλότο, κομμένο σε[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΥλικά 1 κλ. Βοδινή ή μοσχαρίσια σπάλα ή κιλότο, κομμένο σε χοντρούς κύβους 500 γρ. κρεμμύδι 300 ml. Ντοματοχυμό 2 κ.σ. πελτέ ντομάτας 150 ml. Λάδι 2 φύλα[...]
Πηγή: mirodieskainostimies.blogspot.grΥλικά μοσχαρίσιο κρέας (κιλότο): 1 κιλό πάπρικα γλυκιά: 1/2 κουταλιά ντοματάκια κονσέρβας ή φρέσκα: 400 γρ. (χωρίς σπόρους και φλούδες) πιπεριές κίτρινες: 2[...]
Πηγή: icookgreek.com