Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 118 συνταγές
Τι χρειαζόμαστε: 700 γρ. ψαρονέφρι κομμένο σε φέτες ανοιγμένες σαν μικρά σνίτσελ 300 γρ. μανιτάρια φρέσκα κομμένα σε φέτες 250 γρ. μαργαρίνη σοφτ ½ κρεμμύδι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚαθαρες,πεντανοστιμες γευσεις με απλα υλικα σιγομαγειρεμενες σε πηλινη γαστρα. Ενα φαγητο σκετο λουκουμακι επαξιο να σταθει σε γιορτινες, Κυριακατικες[...]
Πηγή: syntagestisgogos.grΤα ντολμαδάκια με κιμά τυλιγμένα σε αμπελόφυλλο με σάλτσα αυγολέμονο, είναι ένα απ’ τα πιο γνωστά διεθνώς ελληνικά πιάτα, με ρίζες βέβαια στην Μικρά Ασία και[...]
Πηγή: caruso.grΣε όλη την Κρήτη και ιδικά στην ύπαιθρο και στα χωριά, τα χόρτα συμπεριλαμβάνονται στην καθημερινή μας διατροφή. Εκτός από τα βραστά και τις πράσινες σαλάτες,[...]
Πηγή: greekmasa.gr* φωτογραφία του πιάτου δεν πρόλαβα να πάρω διότι καταναλώθηκε σε χρόνο ρεκόρ... Χοιρινό με σταμναγκάθι; Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ! Μήπως είναι η ώρα; Μέχρι[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΤι χρειαζόμαστε: 700 γρ. ψαρονέφρι κομμένο σε φέτες ανοιγμένες σαν μικρά σνίτσελ 300 γρ. μανιτάρια φρέσκα κομμένα σε φέτες 250 γρ. Flora Soft με βούτυρο ½[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤα σέσκουλα στην Κρήτη τα λέμε γούλα. Δεν είναι ξεκάθαρο αν είναι ΤΑ γούλα ή Η γούλα. Απαντώνται και με τον ένα τύπο και με τον άλλο. Τα γούλα λοιπόν[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΓια το ρόλο των χόρτων στην κρητική διατροφή έχω γράψει και ξαναγράψει . Ευτυχήσαμε να έχουμε στο νησί μας μια από τις πιο πλούσιες ποικιλίες βρώσιμης[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΜετά από απουσία αρκετών μηνών και αφού έβαλα (νομίζω) σε μία τάξη όλες μου τις εκκρεμότητες και μπήκα σε μια σειρά είπα να κάνω κι εγώ μία ανάρτηση, έτσι για[...]
Πηγή: kouzinotherapy.blogspot.grOι ρίζες μπορεί να έγιναν μόδα και να τις συναντάμε σε εστιατόρια πολυτελείας, αλλά, εκτός από την εξαιρετική τους γεύση, είναι και «βόμβες»[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΜεζές πρώτης τάξεως! Τα μεγάλα, φρέσκα μανιτάρια γίνονται πάντα μια αξεπέραστη λιχουδιά. Στο πατρικό μου μανιτάρια δεν τρώγαμε! Αν και ο μπαμπάκας μου σαν[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΗ γνωστή παραδοσιακή συνταγή από τη δική μου "οπτική γωνία". Τι χρειαζόμαστε: 1/2 κιλό πανσέτα χοιρινή 2 κιλά σελινόριζες (ρίζες και σέλινα μαζί) 4[...]
Πηγή: cookpad.com/gr500γρ. μανιτάρια λευκά 500γρ. μανιτάρια πλευρώτους 30γρ. μανιτάρια πορτσίνι αποξηραμένα 6 κ.σ. ελαιόλαδο 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1[...]
Πηγή: cooklos.grΜενού Το μενού περιλαμβάνει δυο πιάτα βραστά, παντζάρια και αρμυρίκια, και ένα πιάτο στο φούρνο, μελιτζάνες παπουτσάκια, σε μια έκδοση που έχει πολύ λιγότερη[...]
Πηγή: bostanistas.grΚΟΚΟΡΑΣ ΠΑΣΤΙΤΣΑΔΑ Η παστιτσαδα, ειναι ενα παραδοσιακο πιατο της Κορφιατικης κουζινας, που φτιαχνεται με κοκορα αλλα και με μοσχαρι. Στην ουσια ειναι ενα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΈφτασαν στα χέρια μου δυο λαχταριστά πακέτα Μανιτάρια Κορινθίας και δεν μπορούσα να αποφασίσω τι φαγητό να πρωτοφτιάξω! Μετά από σκέψη αποφάσισα να κάνω μια[...]
Πηγή: lookcooliageumata.blogspot.grΚΕΜΠΑΠ ΜΑΝΙΣΑΣ Η Μανίσα, είναι μια απο τις μεγαλύτερες πόλεις της παράκτιας Δυτικής Τουρκίας, πρωτεύουσα της ομώνυμης επαρχίας (όσοι παρακολουθούσαν γνωστό[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΧοιρινό με σέληνο ! Μμμμμ !!!! πεντανόστιμο !!!!! ΥΛΙΚΑ 1½ κιλό χοιρινό σε μερίδες 2 κιλά σέλινο ή σέλερι 2 -3 πατάτες κομμένες σε κύβους μεγάλους 2[...]
Πηγή: koyzinopagida.blogspot.grΑυτό το πιάτο, βοδινή ουρά με ατζέμ πιλάφι, αποτελεί μέλος της οικογένειας των «ταπεινών». Δεν έχομε μπριτζόλες με τις ζουμερές σάρκες, δεν έχομε[...]
Πηγή: bostanistas.grΉθελα κάτι ιδιαίτερο και προέκυψε αυτό, και εμένα τουλάχιστον μ' άρεσε πολύ. Ελπίζω μια δοκιμή να σας πείσει. Τι χρειαζόμαστε: 1 ψαρονέφρι ανοιγμένο για[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓΑΡΙΔΕΣ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ (KARİDES GÜVEÇ) ΜΕ PARMIGIANO REGGIANO Karides güveç , δηλαδή γαρίδες γιουβέτσι, ένα πάρα πολύ νόστιμο πιάτο απο την τούρκικη κουζίνα. Βασικά[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΛΑΧΑΝΟ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ Κλασσικο χειμωνιατικο πιατο. Υλικα για 4 ατομα : 1 μετριο λαχανο 1200 -1500gr, 1 καροτο, 1 μεγαλο κρεμμυδι, 2 μεγαλα κλωναρια[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΈχει υποβληθεί από qabak Τετάρτη, 02/09/15 Υλικά1 μπούτι από μεγάλο αρνάκι, 2 κιλά περίπου (ζητήστε από τον κρεοπώλη να αφαιρέσει τα κόκαλα από το κρέας και[...]
Πηγή: greekmasa.grΜία λαχταριστή κιμαδόπιτα για όλες τις ώρες Υλικά 1 πακέτο ζύμη σφολιάτας ή κουρού 500γραμ. κιμά μοσχαρίσιο 150γρ τυρι τύπου kerrygold καπνιστο σε κομματακια[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grκεφτέδες μάφιν XXL με τοματίνια Size matters. Κι αυτοί είναι οι πιο μεγάλοι τούρμπο yummy, ζουμεροί κεφτέδες μάφιν, που μπορείτε να κάνετε σε 20 λεπτά και να[...]
Πηγή: pandespani.comΥλικά: 200 γρ κεμπάπ ή φιλετάκια σόγιας 3 μεγάλα κίτρινα κρεμμύδια 4 φύλλα δάφνης 1/2 κούπα λευκό ξηρό κρασί αλεύρι όσο πάρει 5 γαρύφαλλα 1 κ.γ. κιτρινόριζα[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.gr"Arancini" είναι τα μικρά πορτοκάλια στα ιταλικά και η σημερινή συνταγή - που καμιά σχέση δεν έχει με τα φρούτα πορτοκάλια - είναι κλασικό[...]
Πηγή: bostanistas.gr