Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 20 συνταγές
Συναντάμε τα φυτά κάπαρης να φύονται ελεύθερα στη φύση. Είναι ένα μαγευτικό φυτό που αναπτύσσεται σε μέρη με πλήρη ηλιοφάνεια και ζεστό έως πολύ ζεστό[...]
Πηγή: kitchenstori.esΜοσχάρι στα κάρβουνα Υλικά 1 μπούτι μοσχαρίσιο περ. 1 400 γρ. 2 λίτρα αλατισμένο νερό 1 κ.γ. τσαγιού μπαχάρι 1 κρεμμύδι 1 φύλλο δάφνης 4 γαρίφαλα 1 μικρή[...]
Πηγή: greekouzina.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 09 Καλοκαίρι 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΜια ωραία και νόστιμη ιδέα για παιδικό πάρτι ! Συστατικά Στα γρήγορα Ορεκτικά Κρεατικά Λαχανικά Διάφορα Άλλες κατηγορίες Γρήγορες και Εύκολες Συνταγές Για[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΠεριλαμβάνει 4 φάσεις: 1η φάση : Επίθεση – Attack – PP 2η φάση :Κρουαζιέρα- Croisière – PV 3 φάση : Προ συντήρηση 4η φάση : Συντήρηση Περιληπτικά οι[...]
Πηγή: dietrecipes.grΚλασική συνταγή για κεφτεδάκια (βλέπε συνταγή μου κεφτεδάκια μεθυσμένα) Αμύγδαλα καβουρδισμένα κομμένα σε λεπτές λωρίδες εναλλακτικά φέτες κρεμμυδιού Αγγούρι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά για 6 άτομα 1 ½ κιλό βοδινό για βραστό (ωμοπλάτη ή πλευρά), κομμένο σε μερίδες 4 πράσα, το άσπρο μέρος σε μεγάλα κομμάτια 6 μικρά καρότα 8-10 μικρά[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΗ συνταγή είναι πρωτοχρονιάτικη προσφορά του διεθνούς φήμης σεφ Anthony Nemet στις Γεύσεις της Εύβοιας. Τον ευχαριστούμε θερμά !!! Μπιριάνι του Εμίρη Υλικά 1[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΠριν λίγο καιρό είχα επιχειρήσει να ψήσω στον φούρνο ένα κότσι μοσχαρίσιο που είχα βρει τυχαία (τυχαία, γιατί σπάνια πουλιούνται κότσια ολόκληρα από έλληνα[...]
Πηγή: bostanistas.grΚλασικό καλοκαιρινό και γιορταστικό πιάτο εξ Ιταλίας, με καταγωγή το Πεδεμόντιο (έτσι λέγεται το Piemonte για να συνεννοηθούμε), το μοσχάρι με σάλτσα τόνου –[...]
Πηγή: pandespani.comΥΛΙΚΑ Για το λαγωτό 1 κιλό μοσχαρίσιο κιλότο Ελαιόλαδο 1 κεφάλι σκόρδο 500 γρ. χυμό ντομάτας 1 πρέζα ζάχαρη Αλάτι Πιπέρι 1/4 κ.γ. κανέλα 1/8 κ.γ. γαρύφαλλο[...]
Πηγή: megatv.com/cookΌσο η θερμοκρασία πέφτει, τόσο μεγαλώνει η όρεξή μας και μαζί με αυτή και τα τσιμπολογήματα. Τι θα λέγατε, όμως, αν αυτά που τρώγατε μπορούσαν να σας ζεστάνουν[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΓια τη Ζύμη: 3 κούπες αλεύρι (γενικής χρήσης) 2 κουταλιές βούτυρο ή 2 ½ ελαιόλαδο 1 κουτί μαγιά 1 πρέζα ζάχαρη 1 κουταλάκι αλάτι 1 κούπα χλιαρό νερό Για τον[...]
Πηγή: cooktherapy.grΓια 4 άτομα 500 γραμ.κρέας κομμένο σε κομμάτια 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 φλιτζάνι του καφέ ελαιόλαδο λίγο κύμινο λίγη ρίγανη 2 ξυλαράκια κανέλλα λίγα γαρύφαλλα[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΠείτε μου σε ποιο παιδί, ελληνόπουλο, μικρό ή μεγάλο δεν αρέσουν τα μακαρόνια με τον κιμά... Εγώ πάντως θυμάμαι, όταν είμαστε μικρά και η μαμά μας ρωτούσε "τι[...]
Πηγή: kouzinotherapy.blogspot.grΑπό την Πολίτικη κουζίνα μια πανδαισία γεύσεων και αρωμάτων, που λόγω Μικρασιάτικης καταγωγής το τρώμε αρκετά συχνά στο σπίτι. Γιαουρτλού κεμπάπ By Ioanna[...]
Πηγή: ioannasblog.comΟι τερίν και τα πατέ είναι ένα πλούσιο κεφάλαιο της Γαλλικής κουζίνας που λατρεύω να εξερευνώ, καθώς έχει το σπάνιο χαρακτηριστικό να περιλαμβάνει συνταγές[...]
Πηγή: caruso.gr