Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 18 συνταγές
περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comTα καλοκαιρινά φρούτα, ζουμερά και δροσερά, είναι άριστη πηγή βιταμινών, φυτικών ινών και βέβαια νερού, που τόσο το έχουμε ανάγκη μέσα στη ζέστη. Eκτός όμως[...]
Πηγή: tofagitotismamas.blogspot.gr8. Ομελέτα 1.οοο δολαρίων Το ξενοδοχείο «Le Parker Meridien Hotel» στη Νέα Υόρκη προσφέρει στο πρωινό του την ακριβότερη ομελέτα στον κόσμο. Είναι[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.gr2 αγριοκούνελα, 2 ποτηράκια λάδι, 1 σφηνάκι ρακή3 κιλά κρεμμύδια, 1 ποτηράκι κρασί μπρούσκο, 1 βαθύ πιάτο φρέσκιες ντομάτες ξυσμένες, 3 φύλλα δάφνης μπαχάρι,[...]
Πηγή: cooktherapy.grΓια άλλη μια φορά, γιορτάσαμε με συγγενείς και φίλους, παρόλο που εδώ οι Παναγιώτηδες, δεν γιορτάζουν της Παναγίας! Για άλλη μια φορά, είπα δόξα το Θεό, που[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr1½ κιλό κίτρινη κολοκύθα 1 κ.σ. ελαιόλαδο 1 μεγάλο ψιλοκομμένο κρεμμύδι 800 ml ζωμός κότας ή κρέατος ή νερό 500 ml φρέσκο γάλα 1 κ.σ. βούτυρο 1 πρέζα[...]
Πηγή: argiro.grΕύκολη συνταγή για κρεατοχορτόσουπα για μωράκια άνω των 6 μηνών. Τι χρειαζόμαστε: 100 γρ. μοσχάρι ποντίκι (ή κοτόπουλο φιλέτο στήθος) 1 καρότο μέτριο 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΗ μέρα της Καθαράς Δευτέρας, θέλει τραπέζι στρωμένο από το πρωί, με όλα τα σχετικά και να βλέπεις ουρανό μπας και δεις τον δικό σου χαρταετό να πηγαίνει πιο[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.gr1½ κιλό κίτρινη κολοκύθα 1 κ.σ. ελαιόλαδο 1 μεγάλο ψιλοκομμένο κρεμμύδι 800 ml ζωμός κότας ή κρέατος ή νερό 500 ml φρέσκο γάλα 1 κ.σ. βούτυρο 1 πρέζα[...]
Πηγή: argiro.grΟμολογώ δεν συνηθίζουμε να παίρνουμε κολοκύθα. Βασικά, πρέπει να είναι η πρώτη φορά που παίρνω και κάνω την απόπειρα να την φτιάξω. Την βρήκα και σε οικονομική[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΣύμφωνα με τις στατιστικές, αυτοί από εμάς που ήμασταν παιδιά τις δεκαετίες του 40 50 60 και 70 πιθανόν δεν θα έπρεπε να είχαμε επιζήσει. Οι κούνιες μας ήταν[...]
Πηγή: geysimentas.blogspot.grΤα κυριακάτικα τραπέζια, προπάντων του μεσημεριού, είναι τα πιο πλουσιοπάροχα. Γιατί, εκτός από τα φαγητά, εμπεριέχουν πάντα τη φωτεινότητα της μέρας κι[...]
Πηγή: bostanistas.grΚαι επειδή εδώ είμαστε παρέα μαγειρικών αναζητήσεων και συζητήσεων.... ας βάλουμε και λίγες εικόνες με υλικά που σε αφθονία συναντά κανείς στο ταξίδι του στην[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΠολύ γρηγορο στο μαγείρεμα το κρέας και ιδάνικο φαγητό για το πέρασμα της αλεσμένης τροφής σε στερεά. Τι χρειαζόμαστε: 2 κ.σ. κιμάς μοσχαρίσιος (ή άλλο κρέας[...]
Πηγή: cookpad.com/grProvolone del Monaco (τα μεγάλα κομμάτια) και άλλα γαλακτοκομικά του τυροκομείου Apreda di Sorrento – φωτο: Ago Press® wikipedia Provolone del Monaco DOP είναι[...]
Πηγή: pandespani.com