Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 120 συνταγές
Μοσχαράκι κοκκινιστό με Πατάτες και Καρότα, Μοσχαράκι κοκκινιστό με κρασί και κανέλα, QUANTI MODI DI FARE E RIFARE : STRACOTTO DI MANZO CON POLENTA ♦♦ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΣΤΡΑΚΌΤΤΟ ΜΕ ΠΟΛΈΝΤΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE, Μοσχαράκι με πουρέ κοκκινιστό ογκρατέν Αντώνης συνταγή από antonismavro, Μοσχαράκι κοκκινιστό με ρύζι, Μοσχαράκι κοκκινιστό !!!
Αγαπημένο μας φαγητό που το φτιάχνουμε μόλις αρχίσουν να βγαίνουν οι αγκινάρες. Υλικά 1800 γρ. μοσχάρι (ελιά ή χτένι) 1 κιλό μικρά κολοκυθάκια 8 αγκινάρες 2[...]
Πηγή: greekmasa.grΠροκειται για μοσχαρακι κοκκινιστο πικαντικο με υπεροχη γευση και αρωμα μεσα σε βραστη πατατα σκεπαμενο με νοστιμοτατη κρεμα και ελαφρα ψημενο στο φουρνο..[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΣτιφάδο με μοσχαράκι μαγειρέψαμε σήμερα, γι αυτό περιμένω τα πιάτα σας, για να σας σερβίρω φαγάκι πεντανόστιμο και μοσχομυρωδάτο !!!! Υλικά για 6-7 μεγάλες[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 02/06/2017 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Λαδερά, Συνταγές Μοσχαράκι γιαχνί με μελιτζάνες και κολοκυθάκια Ένα υπέροχο, μυρωδάτο, με μπόλικα[...]
Πηγή: sintayes.gr1½ κιλό μοσχάρι χτένι ελιά στήθος κομμένο σε μπουκιές 2 γεμάτες κ.σ. Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις 2 σκ. σκόρδο 1 μεγάλο καρότο σε καρέ 2 κλωνάρια σέλερι[...]
Πηγή: argiro.grΜε την κακοκαιρία και τις χαμηλές θερμοκρασίες πάντοτε κάνω κέφι φαγητό κατσαρόλας με ζουμάκι μπόλικο! Κανονικό comfort food δηλαδή, μια ζεστή[...]
Πηγή: foodjunkie.eu1 κιλό μοσχάρι ( νουά, μπούτι, ελιά, χτένι ) κομμένο σε μερίδες ½ φλιτζ. ελαιόλαδο 1 φλιτζ. κρασί λευκό 1 φλιτζ. ζωμός ή νερό 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2[...]
Πηγή: cooklos.gr1 κιλό κρέας μοσχαρίσιο (χτένι, σπάλα, ελιά) 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 κ.σ. ντοματοπελτές 5 κ.σ. ελαιόλαδο ½ φλιτζ. λευκό κρασί 1-2 φύλλα δάφνης 3-4 κόκκοι[...]
Πηγή: cooklos.grΥλικά 1 1/2 κ. μοσχάρι σπάλα ή ελιά ή χτένι Ελαιόλαδο 1 φλ. λευκό ή κόκκινο ξηρό κρασί 1 ξερό φύλλο δάφνης ή 1 κλωνάρι φρέσκο δενδρολίβανο ή ένα κλωνάρι[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami