Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 78 συνταγές
1 μοσχαρίσιο κότσι, κομμένο στα δύο μπόλικα κόκαλα από (μοσχαρίσιο) μηρό, κομμένα κόκαλα από 2 κοτόπουλα ή 1 κιλό φτερούγες (τις πουλάνε και συσκευασμένες στο[...]
Πηγή: gastronomos.grΟρεκτικά / Antipasti μπόμπα γεμιστή / panettone gastronomico φάβα με μπιζέλια / purè di piselli secchi τυροκαφτερή με parmigiano reggiano / tirokafterì (salsa[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΈφτασε! Το τέλος του 2013 είναι πια μια ανάσα από μας. Το 2014 πλησιάζει κι ετοιμάζεται να κάνει την πανηγυρική του είσοδο! Ας ελπίσουμε κι ας ευχηθούμε να[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΕίναι ο αγαπημένος μου μεζές όταν πηγαίνω σε μπυραρία. Μου αρέσει που μου το σερβίρουν πάνω σε έναν ξύλινο δίσκο κοπής και μου έχουν και καρφωμένο πάνω του κι[...]
Πηγή: mamatsita.wordpress.comΩ, ναι! Πουρές κολοκύθας για σήμερα θα συνοδέψει το χοιρινό κότσι μας αλλά δεν έχει καμία ντροπή να συνοδέψει κι άλλα ψητά κρεατικά μας. Δεν σας κρύβω ότι όταν[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr4 κομμάτια μοσχαρίσιο κότσι 3 κουταλιές της σούπας μαύρη σοκολάτα ψιλοκομμένη 3 φέτες μπέικον ψιλοκομμένο 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα Μισό φλιτζάνι σέλερι[...]
Πηγή: sidagi.grυλικά 500 γρ. κριθαράκι χονδρό 1 λ. ζωμό κρέατος ή κότας 1 ποτήρι λευκό κρασί 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 3 κ.σ. ελαιόλαδο 1/2 φλ.τσ. σκληρή μυζήθρα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΕφτασε ο καιρός να φτιάξω και εγώ το Top 10 των συνταγών μου για εναν χρόνο, αφου αύριο το Captain Cook κλείνει 1 χρόνο στον αέρα.. Δεν θα μιλήσω παραπάνω για[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΓια 4-6 άτομα 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 πράσο, σε μικρές φέτες 1 κολοκύθι, σε μικρά κομμάτια 2 καρότα, σε κομματάκια μπουκιάς 50 ml λευκό ξηρό κρασί 1½ λίτρο[...]
Πηγή: sidagi.gr1.250 γραμμάρια μοσχαρίσιος λαιμός ή κότσι ή ουρά 2 καρότα ψιλοκομμένα 250 γραμμάρια ώριμες ντομάτες τριμμένες 2 ξερά κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές φέτες 1[...]
Πηγή: sidagi.grΈνα από τα πιάτα που αγαπώ πολύ είναι το κοκκινιστό μοσχάρι με μελιτζάνες στο φούρνο. Κυριολεκτικά το λατρεύω, ευτυχώς όχι μόνον εγώ αλλά και όλοι στην[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤο κλασικό παραδοσιακό πιάτο της νότιας Γαλλίας σε μία από τις πιο πλούσιες εκδοχές του, όπως την πρότεινε κάποτε η διάσημη τηλεοπτική σεφ Μαϊτέ, που μας[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami