Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 71 συνταγές
ΠΡΑΣΟΣΕΛΙΝΟ Ενα χειμωνιάτικο φαγάκι που αγαπάμε πάρα πολύ και που άλλες φορές το φτιάχνουμε με κρέας (κατά προτίμηση χοιρινό, συνταγή εδώ ), και άλλες χωρίς.[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grBRASATO AL BAROLO : ΒΟΔΙΝΟ ΝΟΥΑ ΣΠΑΛΑΣ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΕΜΟΝΤΕ Το brasato al barolo (μπραζάτο αλ μπαρόλο), είναι μια απο τις πιο χαρακτηριστικές[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr... οι προτάσεις του laboratorio θα σας δώσουν ιδέες για να εμπλουτίσετε το μενού που θα ετοιμάσετε για το φετεινό πασχαλινό τραπέζι! Καλό Πάσχα! Με υγεία και[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΖΥΜΑΡΙΚΑ PACCHERI ΓΕΜΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ Τα πάκερι ( paccheri ) είναι ένα είδος ζυμαρικών μάλλον άγνωστο στην Ελλάδα. Εχουν μεγάλο μέγεθος και μοιάζουν με μισά[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grby greekadman Από παιδί έτυχε να έχω μια σχέση λατρείας με την Γαλλία, αλλά τα τελευταία 20 χρόνια η Βουργουνδία ( Bourgogne ) ειδικώς, εξασκεί πάνω μου[...]
Πηγή: porosnews-sintages.blogspot.grΥλικά ½ κιλό ψαρονέφρι 160 γρ. βούτυρο 1 πράσινη, 1 κόκκινη και 1 κίτρινη πιπεριά κομμένες σε μέτρια κομμάτια 1 κλωνάρι σέλερι κομμένο σε μικρά κομμάτια 1[...]
Πηγή: icookgreek.comΌλοι συμφωνούν ότι η παστιτσάδα ήρθε στην Κέρκυρα με τους Βενετσιάνους αλλά η πραγματική ιστορία του φαγητού αυτού είναι άγνωστη στους πολλούς, ίσως[...]
Πηγή: bostanistas.grΌταν έρχεται η κουβέντα στο αγαπημένο μας φαγητό, αυτό που μας ζεσταίνει την καρδιά, πάντα έρχονται στο νου μου τα κεφτεδάκια. Μπορώ να πω με βεβαιότητα πως[...]
Πηγή: bostanistas.grΣε μιαν άκρη του περιβολιού ανακαλύψαμε 2-3 ξεχασμένα κρεμμύδια, που θα 'πρεπε να τα είχαμε μαζέψει από το καλοκαίρι. Σκέφτηκα να τα κάνω γεμιστά,[...]
Πηγή: bostanistas.grΜερικές φορές λαχταράω εκείνες τις εποχές που μαγείρευα χωρίς να μετράω τον χρόνο, όχι γιατί δεν υπολόγιζα πόση ώρα ήθελε να ψηθεί το φαγητό μου, αλλά γιατί[...]
Πηγή: bostanistas.grΦτιάξτε τον δικό σας παστουρμά. Θέλει χρόνο, αλλά το αποτέλεσμα θα σας αποζημιώσει. Δείτε κάτω τα υλικά που χρειάζονται. Τι χρειαζόμαστε: 1 κομμάτι κρέας[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕίναι καταπληκτικό πιάτο. Ιδανικό για κρύες νυχτιές δίπλα στο τζάκι. Πρέπει να εξοπλιστούμε..... χειμώνας έρχετε και ... πρέπει να αξιοποιηθεί!!!!! Η συνταγή[...]
Πηγή: greekmasa.grΠαρόλο που στο σπίτι μου ο λαγός θεωρείτο βασιλικό φαγητό και όποτε μας δινόταν η ευκαιρία να τον μαγειρέψουμε σαλμί ή στουφάτο το θεωρούσαμε σπουδαίο[...]
Πηγή: bostanistas.grΤι χρειαζόμαστε: 1 κιλό μοσχάρι ή βοδινό σε μέτρια κομμάτια 1 κιλό κρεμμύδια μικρά 1/2 ποτήρι λάδι 3-4 σκελίδες σκόρδο 2 κουταλιές της σούπας ξύδι 1/2 κιλό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΝοστιμότατη η συνταγή αυτή την οποία προτείνει η φίλη μου Δέσποινα Β, ένα νέο κορίτσι που πέρα από την ενασχόληση της σε ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο τομέα εργασίας[...]
Πηγή: cookingwithriri.blogspot.grΥλικά : 1/2 κιλό βοδινό κομμένο σε κύβους 2,5 ποτήρια κριθαράκι 1/2 φλιτζάνι λάδι (corn oil) 10 αποφλοιωμένες ντοματούλες 1 κουτάλι ντοματόπαστα αλάτι [...]
Πηγή: yumyum.grΥλικά 1 πακέτο λαζάνια 500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο 400 γρ. χυμό ντομάτας 5 κ.σ. λάδι 2 κ.σ. βούτυρο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο (λιωμένο) ½ ποτήρι[...]
Πηγή: cookingbook.gr1/2 κιλό μοσχάρι σπάλα PORKY 1/2 κιλό κυδώνια FARMER REPUBLIC 2 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα FARMER REPUBLIC 2 καρότα κομμένα σε μισές φέτες FARMER REPUBLIC[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΈχει υποβληθεί από gabanna Πέμπτη, 05/02/15 Εκτέλεση (για 6 ατομα) 1 1/2 κιλο βοδινο φιλετο2 κουταλιες στιγμιαιος ζωμος special για κρεας knorr1/2 φλιτζανι[...]
Πηγή: greekmasa.grΕνα ορεκτικό για όλες τις ώρες από τον Chef Χρήστο Τζιέρα Ημέρα προβολής 03/06/2014. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή. ~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~ 150 γρ.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΑπό τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, κάθε πρώτη μέρα του χρόνου η γιαγιά μου έφτιαχνε την κρεατόπιτα με το φλουρί. Αυτό είναι ένα έθιμο που υπάρχει κυρίως στη[...]
Πηγή: mommytzini.blogspot.grYou are here: Home / Με Μοσχάρι / Στιφάδο Πολίτικο 14/05/2020 by Greekouzina Leave a Comment στιφάδο πολίτικο Στιφάδο Πολίτικο Στιφάδο Πολίτικο Παραδοσιακή[...]
Πηγή: greekouzina.grΜαγειρέψτε Βοδινό κλέφτικο στο κουζί! ( Πήλινη γάστρα ) Ό,τι πρέπει για το Σαββατιάτικο μεσημεριανό! "Κουζί" στην Κύπρο λένε την στρογγυλή πήλινη γάστρα που[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΜία κλασική συνταγή που τρώμε από τα παιδικά μας χρόνια Χρόνος Προετοιμασίας 10' Υλικά για 1 άτομο 400 λουκάνικο χωριάτικο ή 4 λουκάνικα κομμένα σε μικρά[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΥΛΙΚΑ ½ κιλό κιμά (ανάμικτος χοιρινός και βοδινός καλύτερα) 1 μέτριο κρεμμύδι 1 μέτρια ντομάτα τριμμένη 1 αβγό ελαφρά χτυπημένο 3-4 κουταλιές γαλέτα[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά 200 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς 200 γρ. χοιρινός κιμάς 2 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκκομένα 1 ποτήρι του κρασιού λευκό κρασί 300 γρ. χυμό ντομάτας 1 κύβο βοδινού[...]
Πηγή: cookingbook.grΜία λαχταριστή κιμαδόπιτα για όλες τις ώρες Υλικά 1 πακέτο ζύμη σφολιάτας ή κουρού 500γραμ. κιμά μοσχαρίσιο 150γρ τυρι τύπου kerrygold καπνιστο σε κομματακια[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΤα λατρεμένα μας κεφτεδάκια σε καλοκαιρινή διάθεση, χρωματιστή και χορταστική. Φτιάχνουμε πολλά κεφτεδάκια, τα τηγανίζουμε κι όσα δεν καταναλώσουμε τη μια[...]
Πηγή: kitchenstori.esΚοκκινιστές πατάτες με λουκάνικα χωριάτικα Υλικά 1 κιλό λουκάνικα χωριάτικα κομμένα σε ροδέλες. 10 πατάτες κομμένες σε μεσαία κομμάτια 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα[...]
Πηγή: kouzinomageiremata.blogspot.grΜία διαχρονική συνταγή στο πιάτο σας. Χρόνος Προετοιμασίας 40' Υλικά για 4 άτομα 20 κανελόνια ή περίπου μια συσκευασία 1 σπιτική σάλτσα Pumaro 50 γρ. Flora[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΤο κοκκινιστό μοσχάρι είναι ένα παραδοσιακά γιορτινό, Κυριακάτικο πιάτο στην Ελληνική γαστρονομική παράδοση. Συνδυασμένο με μακαρόνια, με πατάτες τηγανητές, με[...]
Πηγή: caruso.grΤη σάλτσα Μπολονέζ, στην Ελλάδα την έχουμε μάθει ως σάλτσα κιμά, για μακαρόνια με κιμά. Όμως, απ’ τα παλιά χρόνια μέχρι και σήμερα, στη περιοχή της Μπολόνιας,[...]
Πηγή: caruso.gr