Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 75 συνταγές
Τι χρειαζόμαστε: 800 γραμμάρια μοσχάρι 2 κρεμμύδια ξερά 1 κουταλάκι πιπέρι κόκκινο γλυκό 4 γαρύφαλλα 4 κόκκους μπαχάρι 2 δαφνόφυλλα 2/3 κούπας λαδι 1 κούπα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥΛΙΚΑ : 800 γρ μοσχάρι σπάλα. 4-5 μικρά κρεμμύδια 1 ματσάκι μαϊντανό 1 1/2 κ.σ πελτέ ντομάτας 700 ml κρασί κόκκινο cabernet 1 κ.σ εστραγκόν 2 σκελίδες σκόρδο[...]
Πηγή: executivecook.blogspot.grΗ ιταλικη κουζινα εχει καταφερει να κατακτησει τον κοσμο .. Την αυθεντικη ιταλικη κουζινα δυσκολα τη μαθαινεις εκτος ιταλιαςκυριως γιατι στηριζεται στις[...]
Πηγή: irida.blogspot.grΥΛΙΚΑ : 800 γρ μοσχάρι σπάλα. 4-5 μικρά κρεμμύδια 1 ματσάκι μαϊντανό 1 1/2 κ.σ πελτέ ντομάτας 700 ml κρασί κόκκινο cabernet 1 κ.σ εστραγκόν 2 σκελίδες σκόρδο[...]
Πηγή: executivecook.blogspot.grΜια γρήγορη νόστιμη λύση εκτός από τα μακαρόνια με κιμά όταν ο χρόνος πιέζει και δεν προλαβαίνουμε την μπεσαμέλ και το ψήσιμο. Τι χρειαζόμαστε: 500 γρ φύλλο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜια νοστιμότατη σάλτσα κιμά με διακριτικό άρωμα κόκκινου κρασιου για να συνοδεύσουμε τα ζυμαρικά μας!! Τι χρειαζόμαστε: μισό κιλό κιμά μοσχαρίσιο 1 μεγάλο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο κιλότο είναι το κομμάτι της λεκάνης του αρνιού, μόσχου ή χοίρου χωρίς οστά. Κατάλληλο για κοκκινιστά ή κατσαρόλας αλλά και ψητά σχάρας. Στην συγκεκριμένη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚΟΚΟΡΑΣ ΠΑΣΤΙΤΣΑΔΑ Η παστιτσαδα, ειναι ενα παραδοσιακο πιατο της Κορφιατικης κουζινας, που φτιαχνεται με κοκορα αλλα και με μοσχαρι. Στην ουσια ειναι ενα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΓεμιστά με κιμά ζυμαρικά Pelmeni (σαν τα Ραβιόλια) σε Βινεγκραίτ σόγιας, Κεφίρ και ξυδιού με Gremolata Μαϊντανού, σκόρδου, τζίντσερ, και ξύσμα λεμονιού και[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠαρόλο που στο σπίτι μου ο λαγός θεωρείτο βασιλικό φαγητό και όποτε μας δινόταν η ευκαιρία να τον μαγειρέψουμε σαλμί ή στουφάτο το θεωρούσαμε σπουδαίο[...]
Πηγή: bostanistas.grΑν με ρωτήσεις ποιο είναι το αγαπημένο μου φαγητό θα δυσκολευτώ να σου απαντήσω, γιατί έχω πολλά φαγητά που αγαπάω. Σίγουρα το Οσομπούκο έχει γίνει ένα από[...]
Πηγή: elpidaslittlecorner.gr2 κιλά μοσχαρίσιο σιδηρόδρομο (στηθοπλευρές με το κόκαλο τους) 2 καρότα, κομμένα σε λεπτές ροδέλες 2 πόδια σέλινο-σέλερυ, κομμένα σε λεπτές ροδέλες 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια το χταπόδι 1.400 γρ. χταπόδι 2 δαφνόφυλλα 6-8 κόκκους μπαχάρι Για το γιουβέτσι το βρασμένο χταπόδι (κομμένο σε κύβους) το ζουμί από το βρασμένο χταπόδι 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚαλημέρα και καλή εβδομάδα!! Ξέρω πως διανύουμε περίοδο νηστείας....αλλά τα μικρά μας συγχωρούνται νομίζω... Ετοίμασα λοιπόν ένα πιάτο εύκολο και γρήγορο το[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΧοιρινά κότσια κοκκινιστά στο φούρνο Υλικά 6 χοιρινά κότσια 2 καρφάκια γαρίφαλο 2 ξερά κρεμμύδια σε ροδέλες 2 κουτιά ντοματάκια ψιλοκομμένα 1 κ σ. κανέλα σκόνη[...]
Πηγή: kouzinomageiremata.blogspot.grΑπό το συρτάρι τραβάω πάλι μια συνταγή. Κλασική, αγαπημένη, που θυμίζει οικογενειακά Κυριακάτικα τραπέζια. Αγαπημένη για πολλούς, αλλά για μένα; Εγώ φανατική[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΈνα υπέροχο Κερκυραϊκό φαγητό που μας πάει πίσω πολλά χρόνια. Ένα πιάτο που το γεύτηκα όσες φορές πήγα στο αγαπημένο μου νησί και που δεν υπήρξε φορά να μην το[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr