Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 163 συνταγές
Οι Γάλλοι ονομάζουν 'ραγκού' - ragout - το ψιλοκομμένο κρέας ή ψάρι (ακόμα και τα ψιλοκομμένα λαχανικά)....πρόσφατα, "έπεσε" στα χέρια μου μια ελληνική συνταγή[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 2 φέτες μπέικον ψιλοκομμένο 2 κρεμμύδια τριμμένα 1 καρότο ψιλοκομμένο το λευκό μέρος από 1 πράσο κομμένο σε ροδέλες 400[...]
Πηγή: bibliomageirikis.blogspot.grΗ σούπα αυτή είναι δική μου συνταγή. Θα μπορούσε να την πει κανείς και μαγικό ζωμό του ανοσοποιητικού. Συνδυάζει στοιχεία από Ιαπωνία, Ταϋλάνδη, Αίγυπτο και[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜην μου πείτε ότι υπάρχει κανείς που θα αντισταθεί σε ένα τόσο λαχταριστό πιάτο! Υλικά: 500 γρ σπαγγέτι 500 γρ κιμάς μοσχαρίσιος 1 ξερό κρεμμύδι λιωμένο στο[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΤα σοταρισμένα μανιτάρια είναι μέρος της γαστρονομικής παράδοσης του Πιεμόντε (Piemonte, ή Πεδεμόντιο) στη ΒΔ Ιταλία, ένα πιάτο πολύ γευστικό και παράλληλα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕμένα μου αρέσει να παίζω με τα ζυμαρικά στην κουζίνα, αν και προτιμούν το σπαγγέτι Νο. 6, βέβαια οταν δουν ζυμαρικό έχει τελειώσει το ζήτημα...αλλά αφού[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΥλικά 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 2 φέτες μπέικον ψιλοκομμένο 2 κρεμμύδια τριμμένα 1 καρότο ψιλοκομμένο το λευκό μέρος από 1 πράσο κομμένο σε ροδέλες 400[...]
Πηγή: bibliomageirikis.blogspot.grΜοσχάρι στιφάδο Χρόνος προετοιμασίας: 30 λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 1 ώρα και 30 λεπτά Μερίδες: 4 Υλικά 1 1/2 κιλό μοσχάρι ελιά 18 κρεμμυδάκια στιφάδου ή 6[...]
Πηγή: kouzzzina.grΤην φραγκόκοτα (φαραόνι), την έχω συνδυάσει με μέρες γιορτινές και τραπέζια στολισμένα. Φαγάκι επίσημο και περιποιημένο!! Που έχει φροντιστεί, από την[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΑπλά εγώ στο τέλος πρόσθεσα ελάχιστο άνηθο ψιλοκομμένο για γαρνίρισμα και λίγο κουρκουμά όταν πρόσθεσα και τα λαχανικά μου!! Υλικά 1200γρ. μοσχάρι ελιά ή χτένι[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΥΛΙΚΑ Για το χοιρινό και τη σάλτσα 120 γρ. ελαιόλαδο 400 γρ. χοιρινό φιλέτο, κομμένο σε φέτες πάχους 2-3 εκ. 250 γρ. μανιτάρια στρογγυλά, κομμένα στα[...]
Πηγή: megatv.com/cook800 γρ. μοσχάρι από τρανς (κόβουμε εσκαλόπ και μετά σε λωρίδες ) 1 ζωμός βοδινού 1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο 1 πιπεριά κόκκινη κομμένη σε λωρίδες 1 πιπεριά[...]
Πηγή: cookpad.com/gr“Δεν πειράζει να γεννηθείς στην αυλή με τις πάπιες, αρκεί να εκκολαφθείς απ’ το αβγό ενός κύκνου” Hans Christian Andersen Ο άνθρωπος τρέφεται με[...]
Πηγή: pandespani.comυλικά για 4 άτομα 4 μοσχαρίσια φιλέτα των 350 γρ. περ. το καθένα, πάχους 3,5 εκ.* 1 κ. μανιτάρια μπράουν ή λευκά 2 κ.σ. χοντροσπασμένο μείγμα πιπεριών 1[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΈνα πιάτο όχι για πολλούς είναι το σημερινό κι αυτό όχι γιατί είναι ένα φαγητό δύσκολο, ακριβό ή με σπάνια υλικά. Η δυσκολία του είναι στο εάν τρώμε ή όχι το[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤο κλασσικό Κυριακάτικο φαγητό της γιαγιάς που ποτέ δεν έλειπε απ΄το σπίτι. Με κάποιες πινελιές δοκιμάστε αυτά τα σουτζουκάκια που θα ξετρελάνουν μικρούς[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΚαλημέρα σας! Για μια ακόμα φορά αισθάνομαι έντονα τον χρόνο να τρέχει και δεν ξέρω αν αυτό μου αρέσει ή όχι. Δεν μπορώ να αποφασίσω αν θέλω να φτάσουν τα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά Μοσχαρίσια σνίτσελ φιλετακια κομμένα στην μέση Φέτες λεπτές ξερό κρεμμύδι, Λάδι για το σοτάρισμα Μανιτάρια σοταρισμένα χωρίς καθόλου νερό Λίγη κρέμα[...]
Πηγή: greekmasa.grΓΙΟΥΒΑΡΛΑΚΙΑ ΜΕ ΞΙΝΟ ΤΡΑΧΑΝΑ Τι θέλετε να μαγειρέψω αύριο; Έχω κιμά!!! Και εκεί που η πλειοψηφία αποφάσισε " ταλιατέλες με κιμά " , η μικρή κατέβασε τα μούτρα[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.grΚεφτεδάκια Γαλοπούλας με Πέστο Εκτυπώστε τη συνταγή! Μετά από τόσα γλυκά, νομίζω ήρθε η ώρα να μοιραστώ και καμιά αλμυρή συνταγή, και μάλιστα ελαφριά, ό,τι[...]
Πηγή: smellslikebaking.blogspot.grγια το κοκκινιστό 1 κιλό μοσχάρι (νουά, ποντίκι, χτένι από σπάλα, ελιά) 1 μεγάλο κρεμμύδι ½ φλιτζ. ελαιόλαδο 500γρ. (2 φλιτζ.) ντομάτα φρέσκια ή 1 συσκευασία[...]
Πηγή: cooklos.grΗ ουρά του αγελάδας -παλιότερα βοδινή (oxtail), λες και μόνον τα αρσενικά ζώα σ’ αυτό τον κόσμο δεν ήταν κολοβά- θα ανήκε ακόμη στις δευτεροκλασάτες κοπές του[...]
Πηγή: pandespani.com