τρουφατο μυρμηγκατο | γιουβαρλακια αργυρω | σεφταλιες | αρακας λεμονατος ακης | γλωσσες τηγανιτες | κουλουρακια της στιγμης | κουνελι στιφαδο αργυρω | σκορδοψωμο απλο | σουφλε λαχανικων με λαζανια
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις χαλβας μαρουλι μαυροματικα

Βρέθηκαν 26 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Χειμωνιάτικη ψαρόσουπα μινεστρόνε

Η σούπα αυτή είναι δική μου συνταγή. Θα μπορούσε να την πει κανείς και μαγικό ζωμό του ανοσοποιητικού. Συνδυάζει στοιχεία από Ιαπωνία, Ταϋλάνδη, Αίγυπτο και[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Ενδεικτικό σχέδιο εισαγωγής στερεών τροφών

Ενδεικτικό πρόγραμμα εισαγωγής στερεών τροφών από τον 7 ο μήνα (6-7 μηνών) Επικαιροποιημένο το ενδεικτικό μας πρόγραμμα εισαγωγής στερεών τροφών. Οι κυριότερες[...]

Πηγή: toimerologiomiasmamas.blogspot.gr

Μάθε τα πάντα για τα μπαχαρικά! (part 1)

ΑΝΗΘΟΣ Γενικά Ο φρέσκος άνηθος είναι διαθέσιμος στις αγορές κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και στις αρχές του φθινοπώρου, ενώ ο αποξηραμένος είναι διαθέσιμος[...]

Πηγή: syntageskamomata.blogspot.gr
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΑ Νο11

Για να μη σας κολλήσουν τα ζυμαρικά, όταν τα σουρώνετε αφήστε λίγο από το νερό που έβραζαν μέσα στην κατσαρόλα και ρίξτε τα πάλι μέσα μαζί με λίγο βουτυράκι.[...]

Πηγή: omorfesgeuseis.blogspot.gr
Το μενού μας!!! 30/10- 05/11

Πάει κι ο Οκτώβρης!!! Μπαίνουμε για τα καλά σε χειμωνιάτικο mood, ο καιρός δρόσισε αρκετά,άρχισαν οι βροχούλες.... τέλεια!!! Οργανώνουμε τις ντουλάπες μας, τα[...]

Πηγή: myownkallisblog.blogspot.gr
μενού αγίου βαλεντίνου 2015 - 50 αποχρώσεις του[...]

Πολλά έχουν γραφτεί για τις 50 και βάλε-βγάλε αποχρώσεις του γκρι και του κυρίαρχου Κρίστιαν Γκρέι επί της υποτακτικής -με συμβόλαιο- Αναστάζια Στιλ· κι άλλα[...]

Πηγή: pandespani.com
Cappon magro

Το φαγητό της γιορτής και αγαπημένη σπεσιαλιτέ του πρώην Προέδρου της ιταλικής Δημοκρατίας Σάντρο Περτίνι. Μια ζεστή «σαλάτα» λογής λογής λαχανικών (πατάτες,[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Το μενού μας!!! 22/02-28/02

Φτάσαμε στην τελευταία εβδομάδα του Φλεβάρη... δύσκολες μέρες, δύσκολος καιρός. Αλλά εμείς δεν το βάζουμε κάτω! Ξεκινάμε την κάθε μας μέρα, την κάθε μας[...]

Πηγή: myownkallisblog.blogspot.gr
Πρόβλεψη εβδομάδας - Μαγιάτικο στο φούρνο

Τι έκπληξη σας έχω σήμερα. Σαν κι αυτήν που μου έκανε η μαμά μου. Ένα ωραιότατο μαγιάτικο, γύρω στο κιλό, σπαρταριστό. Μου το είχε καθαρίσει κιόλας. Τι άλλο[...]

Πηγή: saffrongatherer.blogspot.gr
Αλάτι: μυστικά και ιδέες για τη χρήση του στην[...]

Στη χθεσινή ανάρτηση, ανέφερα κάποιες πληροφορίες σχετικά με την ιστορία και τα είδη του αλατιού, που θεωρώ ότι καλό είναι να τα γνωρίζουμε, έστω κι αν δεν[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Εβδομαδιαίο πρόγραμμα διατροφής και συνταγές[...]

Στην ομάδα μας σ υνταγες για παιδια που μιλάω καθημερινά με μανούλες,το μόνιμο άγχος μας είναι «Τι να μαγειρέψω πάλι σήμερα;» έτσι και εγώ αποφάσισα[...]

Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr
Το μενού μας! από 18/4 εως 24/4

Καλημέρες!! Ο ήλιος μας κάνει την χάρη και βγαίνει σιγά σιγά, και όπου να 'ναι θα έρθει και το Καλοκαιράκι!! Να ανοίξουμε το σπίτι, να το ανανεώσουμε... να[...]

Πηγή: myownkallisblog.blogspot.gr
Γεύσεις Καλαμάτας, που δεν πρέπει να χάσετε!

Αυτό το βουνό δεσπόζει πάνω από την Καλαμάτα. Την καθορίζει και την κυριαρχεί. Ο Ταϋγετος υψώνει ανάστημα 2.400 μέτρων και χωρίζει τη Μεσσηνία από τη Λακωνία.[...]

Πηγή: tastefull.gr
H πίτα του βοσκού στη Μεσόγειο

Οι Άγγλοι αποκαλούν shepherd’s pie (πίτα του βοσκού) το φαγητό που γίνεται με τα υπόλοιπα από το ψητό κρέας. Οι Γάλλοι, πάλι, το λένε parmentier, από το[...]

Πηγή: bostanistas.gr
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΜΕΝΟΥ

Και σιγά σιγά,φτάσαμε στο τέλος του Ιανουαρίου...πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός!!! Η καθημερινότητά μας και οι απαιτητικοί της ρυθμοί,δεν μας επιτρέπουν να[...]

Πηγή: myownkallisblog.blogspot.gr
Τα κρητικά: αρνί με αβρωνιές

Αφού η πρώτη γνωριμία με τις αβρωνιές πήγε καλά, και όσο ακόμη προσφέρονται απλόχερα από την αγαπημένη φύση, σκέφτηκα αυτή τη φορά να σας τις μαγειρέψω με[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Cappon magro

Το φαγητό της γιορτής και αγαπημένη σπεσιαλιτέ του πρώην Προέδρου της ιταλικής Δημοκρατίας Σάντρο Περτίνι. Μια ζεστή «σαλάτα» λογής λογής λαχανικών (πατάτες,[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Ψαροφαγία: τρώγοντας ελληνικά και ιστορικά -[...]

Μια φιλική κουβέντα για την ψαροφαγία και όσα ψάρια συχνά πλέον δεν βρίσκουμε, ή, κι όταν τα βρίσκουμε, δεν γνωρίζουμε αν το είδος τους μειώνεται[...]

Πηγή: pandespani.com

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy