Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 72 συνταγές
ΑΓΚΙΝΑΡΕΣ Πλούσιες σε ασβέστιο,φώσφορο, σίδηρο και ίνες. Για την καλύτερη απορρόφησή τους από τον οργανισμό θα πρέπει να συνδυάζονται με τροφές πλούσιες σε[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΚονσερβοποίηση μαγειρεμένων φαγητών (φασολάκια, μελιτζάνες με σάλτσα, μπάμιες, αγκινάρες, αρακά, κρεατικά: είτε για να τα στείλετε σε φοιτητές που σπουδάζουν[...]
Πηγή: bostanistas.grΌ,τι και να πει κανείς για την αγκινάρα είναι λίγο. Φάρμακο και φαγητό μαζί. Πολλοί τρόποι να την μαγειρέψεις και άλλοι τόσοι για να την γευτείς. Αγκινάρες[...]
Πηγή: bostanistas.grΠΟΙΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΤΡΟΦΩΝ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟ Οι διάφορες ομάδες τροφίμων αφομοιώνονται από τον οργανισμό μας με διαφορετικό τρόπο, σε διάφορα σημεία του[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.grAndar de paella!, πάμε για παέγια, λένε οι Ισπανοί, και ξεκινάνε για γλέντι. Η παέγια ξεκίνησε από τους αγρότες, οι οποίοι έβαζαν στο τσουκάλι ρύζι με[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤο φαγητό της γιορτής και αγαπημένη σπεσιαλιτέ του πρώην Προέδρου της ιταλικής Δημοκρατίας Σάντρο Περτίνι. Μια ζεστή «σαλάτα» λογής λογής λαχανικών (πατάτες,[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΣαλάτα εποχής από την παράδοσή μας, που θα μπορούσε να είναι έμπνευση μεγάλου σεφ! Ξέρετε τι είναι ο αροδαμός; Είναι ο καινούργιος βλαστός, τα βλασταράκια και[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΔεκαπενταύγουστος, νηστεία, και τουλάχιστον Τετάρτες και Παρασκευές είπαμε να μην τρώνε κρέας ακόμη κι αυτοί που δεν νηστεύουν.Η μάνα μου λοιπόν είπε να κάνει[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΚοντεύει ήδη μήνας που έχει περάσει το Πάσχα και που το I cook greek είχε κάνει αφιέρωμα στη μικρή κουζίνα. Μόλις την περασμένη Κυριακή στην Πάτρα έπιασα το[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΓια 4-6 άτομα 1 συσκευασία αρακά κατεψυγμένο (1.000 γραμμάρια) ½ κιλό χοιρινό, προτιμότερο από μπούτι, κομμένο κομματάκια 3-4 εκ. 3 φρέσκα κρεμμύδια,[...]
Πηγή: sidagi.grΟι παλιές νοικοκυρές που δεν είχαν τις ευκολίες του σήμερα σε εισαγωγές ειδών και ψυγεία, κύτταγαν τι φρούτα και λαχανικά ήταν της εποχής ώστε βάσει αυτών να[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΑυτή τη φορά το φαγάκι αυτό φτιάχτηκε με καταψυγμένες αγκινάρες αλλά ήδη στη λαϊκή μπορούμε να βρούμε φρεσκότατες και ωραίες αγκιναρούλες. Υλικά 1 κιλό[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΠοια μέρη του κρέατος είναι τα ιδανικά για κιμά; «Aπό το μοσχάρι επιλέγουμε κιμά από το μπούτι ή την ελιά, γιατί το κρέας είναι μαλακό και χωρίς πολύ[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΑφού η πρώτη γνωριμία με τις αβρωνιές πήγε καλά, και όσο ακόμη προσφέρονται απλόχερα από την αγαπημένη φύση, σκέφτηκα αυτή τη φορά να σας τις μαγειρέψω με[...]
Πηγή: bostanistas.gr