Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 43 συνταγές
Τη σημερινή συνταγή τη "χρωστάμε" εδώ και περίπου ένα μήνα, από ένα ημιτελές αφιέρωμα στην ταϋλανδέζικη κουζίνα του οποίου το τρίτο μέρος δεν είχαμε καταφέρει[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΑΤΖΕΜ ΠΙΛΑΦΙ Το ατζέμ πιλάφ είναι αρχικά ένα από τα πολύ δημοφιλή πιάτα της τούρκικης κουζίνας. Acem pilavı σημαίνει "περσικό πιλάφι" και φτιάχνεται με κρέας[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΉρθε κι έφυγε το καλοκαιράκι δυστυχώς, αλλά περάσαμε όμορφα, ελπίζω κι εσείς. Το σημαντικότερο ήταν πως πραγματικά “γεμίσαμε μπαταρίες” σωματικά[...]
Πηγή: foodjunkie.eu600 γρ. χοιρινή σπάλα ½ κιλό ρεβίθια χοντρά 250 γρ. ντομάτα κονκασέ 2 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 σκελίδες σκόρδο 1 πιπεριά Φλωρίνης ροδέλες 1 κύβο[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΤους καλοκαιρινούς μήνες που τα φρέσκα φασολάκια αφθονούν, μεταξύ άλλων φροντίζουμε να προμηθευτούμε και φασόλια χάντρες τα οποία τα βάζουμε στην κατάψυξη για[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΤο cassoulet είναι κάτι σαν την ισπανική παέγια! Ένα πιάτο που συγκεντρώνει πολλά είδη κρέατος (όχι βέβαια θαλασσινά) σε ένα πιάτο, με κυρίαρχο συστατικό[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΥλικά Μοσχάρι σπάλα 1 κιλό Κρεμμυδάκια φρέσκα 4-5 ψιλοκομμένα Κρεμμύδι ξερό 1 ψιλοκομμένο Ντομάτες 5-6 Φύλλο δάφνης 1 Λευκό κρασί 1/2 ποτήρι κρασιού Αλάτι 1[...]
Πηγή: chefoulis.grΜερικές φορές λαχταράω εκείνες τις εποχές που μαγείρευα χωρίς να μετράω τον χρόνο, όχι γιατί δεν υπολόγιζα πόση ώρα ήθελε να ψηθεί το φαγητό μου, αλλά γιατί[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά (για 8 άτομα) 1/2 κιλού λευκά φασόλια, κατά προτίμηση καστοριανά, μουσκεμένα αποβραδίς 300 γρ. χοιρινό άπαχο, παστό 1 1/2 - 2 κιλά ξεκοκαλισμένο αρνίσιο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΣήμερα το Κυριακάτικο μενού μας περιλαμβάνει μία συνταγή από τις πιο νόστιμες και ιδιαίτερες που έχουμε φτιάξει. Όμως είναι πολύ εύκολη στην παρασκευή, καθώς[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΟ συνδυασμός λαχανικών με κρέας δίνει πάντα επιτυχημένα φαγάκια. Ειδικά τώρα το καλοκαίρι με την ποικιλία που έχουμε στα λαχανικά απολαμβάνουμε όλες τις[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΣυνταγή ασιατικής προέλευσης, για τους λάτρεις της συγκεκριμένης κουζίνας...ελαφρύ και πεντανόστιμο! Τι χρειαζόμαστε: 500 γραμ. μοσχαρίσια σπάλα 2 σκελίδες[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣΠΑΛΛΑ ΑΠΟ ΚΑΤΣΙΚΑΚΙ/ΑΡΝΑΚΙ ΓΕΜΙΣΤΗ ΑΛΛΑ ΤΟΣΚΑΝΑ Εναλλακτικη πασχαλινη σπεσιαλιτε απο την Ιταλια και συγκεκριμενα απο την Τοσκανη. Ενα πεντανοστιμο, αρωματικο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΧΟΙΡΙΝΟ ΡΟΛΟ, ΣΑΝ ΠΟΡΚΕΤΤΑ Στην μνημη μου, εχω συνδεσει την Ουμπρια (η επαρχια της Perugia) με την πορκέττα (porchetta)... Τι ειναι τωρα η πορκέττα? Ενα θα σας[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠοια μέρη του κρέατος είναι τα ιδανικά για κιμά; «Aπό το μοσχάρι επιλέγουμε κιμά από το μπούτι ή την ελιά, γιατί το κρέας είναι μαλακό και χωρίς πολύ[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΑυτή είναι μια παραδοσιακή συνταγή της Κεντρικής Ελλάδας (δεν ξέρω αν μαγειρεύεται και αλλού). Δυστυχώς είναι σχεδόν ξεχασμένη ενώ πραγματικά πρόκειται για[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΥλικά Κιμάς μοσχαρίσιος 1 κιλό (σπάλα) Κανελόνια 30 Ελαιόλαδο 1 φλυτζάνι τσαγιού Μαργαρίνη 2 κουταλιές σούπας Ντοματάκι ψιλοκομμένο 1 κουτί ή 3-4 φρέσκιες[...]
Πηγή: chefoulis.grΤΣΊΛΙ ΚΟΝ ΚΆΡΝΕ CHILI CON CARNE Chili con carne (τσίλι κον κάρνε) σημαίνει ουσιαστικά πιπεριές (καυτερές) με κρέας. Από τα πιό γνωστά πιάτα της Tex-Mex[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr