Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 97 συνταγές
Κατσικάκι μαριναρισμένο σε μια πεντανόστιμη σάλτσα και ψητό στο φούρνο. Μια πολύ νόστιμη εναλλακτική, εάν δε θέλετε να ψήσετε στη σούβλα το Πάσχα. Μόνο λάβετε[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑπό τα πράγματα που λατρεύω στην παραδοσιακή γαλλική κουζίνα είναι η ανάδειξη των τοπικών υλικών που έχει σαν αποτέλεσμα κάθε σπεσιαλιτέ μιας περιοχής να[...]
Πηγή: pandespani.comΜαριναδα 1 κουνελι σε μεριδες 3 σκελιδες σκορδο ψιλοκομενο 1 κουταλια ριγανη 1 κουταλια χοντρο αλατι 1 κουταλακι πιπερι 1/4 φλυτζανιου ξιδι κοκκινο 1/2[...]
Πηγή: cooktherapy.gr2 κουνέλια περίπου 4 κιλά χωρσμένα σε μερίδες (8-10 κομμάτια) 2 φλιτζάνια πράσινες ελιές χωρίς κουκούτσι 1 πακέτο ξερά δαμάσκηνα χωρίς κουκούτσι 6 σκελίδες[...]
Πηγή: sidagi.grΕπιτέλους βρήκα χρόνο να φτιάξω κάποια από τα αρωματικά ελαιόλαδα που είχα κατά νου! Η διαδικασία απλή, το αποτέλεσμα θαυμάσιο! Το βασικό και απαραίτητο υλικό[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΧρόνια τώρα κάνουμε παρέα (που λέει και το τραγουδάκι) μέσα από τις γραμμές και τους φιλόξενους τόπους του Internet, όπως αυτός του Hungry και με κάποιους[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΧρόνια σας πολλά, Χριστός Ανέστη !!!!!!!!!! Μετά την «εθιμοτυπική» σφαγή αμνών τε και εριφίων και το ξεσάλωμα γύρω από τη σούβλα, ε, καιρός είναι να[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΤο ψάρι ψημένο μέσα σε αλάτι είναι ταυτόχρονα εντυπωσιακή και απλή συνταγή. Εντυπωσιακή, γιατί η τελετουργία του σπασίματος του κελύφους του αλατιού στο[...]
Πηγή: pandespani.comΆλλη μία συνταγή πολύ χαμηλού κόστους, πολύ γευστική όμως και oligo-θερμιδική Ότι πρέπει για τους καιρούς που διάγουμε. Βασικά, είναι πιάτο γαρνιτούρας σε[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια τη μαρινάτα: 3 σκελίδες σκόρδο 2 κ.σ. ρίγανη ή 1 κ.σ. δεντρολίβανο και 1 κ.σ. ρίγανη 4 κ.σ. κάππαρη στραγγισμένη 1 κ.γ. μπούκοβο ξύσμα από 2 λεμόνια 1/4[...]
Πηγή: cooktherapy.gr1 κιλό μοσχάρι (νουά, μπούτι, ελιά, χτένι) κομμένο σε μερίδες ή μικρά κομμάτια ½ φλιτζ. ελαιόλαδο 1 φλιτζ. κρασί λευκό 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 10 ελιές[...]
Πηγή: cooklos.gr1/2 κούπα φιστίκια Αιγίνης χωρίς κέλυφος, ψημένα 1/2 κούπα ελιές πράσινες χωρίς κουκούτσι 2 κ.σ. κάπαρη καλά ξεπλυμένη 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη 1 κ.σ.[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥλικά: 1 κιλό κρέας χοιρινό (λέμε στο κρεοπώλη να μας το ανοίξει φύλλο για ρολό) 100 γρ. μπέικον καπνιστό 250 γρ. τυρί τριμμένο ή σε μικρούς κύβους[...]
Πηγή: greekcook.grΈνα πιάτο διαίτης! Μετά την υπερφαγία των εορτών, όλοι αναζητούμε πιάτα διαίτης και ελαφρά γλυκίσματα. Γι άλλους είναι θέμα υγείας, για άλλους θέμα εμφάνισης[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr650 γρ. κιμάς από φιλεταρισμένο κοτόπουλο (από μπούτι ή μείγμα από στήθος και μπούτι), περασμένος 1 φορά από το χοντρό κόσκινο, κρύος από το ψυγείο 1 αυγό[...]
Πηγή: gastronomos.grΕμφανίσημο και πολύ εύκολο πιάτο, σουπερ θρεπτικό και νόστιμο. Υλικά ( 2 άτομα) 1 ψαρονέφρι μέτριο ανοιγμένο σε φιλέτα για γέμισμα 1/2 κούπα σπανάκι[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΜας πήραν τηλέφωνο οι κολλητοί μας να βρεθούμε το βράδυ να πούμε τα νέα του καλοκαιριού; Να μοιραστούμε τις αναμνήσεις από τις διακοπές, να εκτονώσουμε τη[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr29/4/15 Παϊδάκια και tapenade με λιαστή ντομάτα και καππαρόφυλλα γιατί αναδεικνύει τη γεύση από το κρέας και μυρίζει Άνοιξη. Συστατικά Για το tapenade: 1[...]
Πηγή: zannetcooks.comΤα λατρεμένα μας κεφτεδάκια σε καλοκαιρινή διάθεση, χρωματιστή και χορταστική. Φτιάχνουμε πολλά κεφτεδάκια, τα τηγανίζουμε κι όσα δεν καταναλώσουμε τη μια[...]
Πηγή: kitchenstori.esΑπό τα πράγματα που λατρεύω στην παραδοσιακή γαλλική κουζίνα είναι η ανάδειξη των τοπικών υλικών που έχει σαν αποτέλεσμα κάθε σπεσιαλιτέ μιας περιοχής να[...]
Πηγή: pandespani.com