Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 13 συνταγές
Πιθανόν η νοστιμότερη πίτα που υπάρχει. Φτιάξτε τη και δοκιμάστε τον υπέροχο συνδυασμό κιμά και πράσου. Μάλιστα με το χωριάτικο φύλλο, είναι σίγουρο ότι θα[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΈνα σπέσιαλ πιάτο για πάρτυ ή για μπουφέ. Θα σας ξετρελάνουν! Τι χρειαζόμαστε: Για τη ζύμη: 1/2 κιλό αλεύρι 1/2 φακελάκι ξηρή μαγιά 1/2 κ.γ. αλάτι 1 1/2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΜΕΝΟΥ 2013-2014 MENU PER NATALE E CAPODANNO 2013-2014 ΑΠΕΡΙΤΙΦ APERITIVO ζεστό κρασί με μπαχαρικά vin brulè ΟΡΕΚΤΙΚΑ -[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΓεια σας ήρθα με συνταγή που με έχει ενθουσιάσει Πανεύκολη οικονομική και πεντανόστιμη Είναι γνωστό ότι σκέφτομαι διάφορα όταν μαγειρεύω, μου αρέσει πολύ να[...]
Πηγή: elpidaslittlecorner.blogspot.grΜάθετε την αλήθεια για την διατροφή και Απαλλαγείτε μια για πάντα από το περιττό λίπος Καθαρίστε τον οργανισμό σας από τις αιτίες που προκαλούν τις[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΥλικά για την ζύμη 800 γρ. δυνατό αλεύρι για ψωμί 200 γρ. σιμιγδάλι ψιλό 2 φακελάκια μαγιά ξηρή 1 κ.σ. αλάτι 1 κ.σ. ζάχαρη 4 κ.σ. ελαιόλαδο 650 ml περίπου[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΥλικά για την ζύμη 800 γρ. δυνατό αλεύρι για ψωμί 200 γρ. σιμιγδάλι ψιλό 2 φακελάκια μαγιά ξηρή 1 κ.σ. αλάτι 1 κ.σ. ζάχαρη 4 κ.σ. ελαιόλαδο 650 ml περίπου[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grζύμη για πίτσα 2 κ.σ. βούτυρο 2 κ.σ. ελαιόλαδο και έξτρα για σερβίρισμα 4 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένες 2 κ.σ. ξύδι από κόκκινο κρασί[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΘα χρειαστώ για την ζύμη: 350 γρ αλεύρι-50 γρ σιμιγδάλι-1 φακελάκι ξερή μαγιά 1/2 κ.σ μέλι η ζάχαρη-1/2 κ.σ αλάτι-2 κ.σ ελαιόλαδο 350 ml χλιαρό νερό περίπου[...]
Πηγή: akispetretzikis.comFAQ Τι είναι το άγαρ άγαρ; Είναι μια ζελατινοειδής ουσία φυτικής προέλευσης. Πωλείται σε νιφάδες ή σε σκόνη, χρησιμοποιείται στη μαγειρική και τη[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΦανταστική ζύμη τόσο αφράτη και τόσο αρωματική... δεν υπάρχει!!! Μετά τα σκορδόψωμα θέλησα να κάνω διάφορες παραλλαγές και ναι...είναι τόσο ωραία η ζύμη και[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 08 Άνοιξη 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 11 Χειμώνας 2019-20 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com