Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 200 συνταγές
Θα ασχοληθούμε με το μοσχάρι το οποίο και προτιμάτε από τους Έλληνες για την καθημερινή τους διατροφή,έχει καλά και ποιοτικά κομμάτια και σίγουρα κάποια για[...]
Πηγή: executivecook.blogspot.grΗ φίλη Κική απο το blog της Tante Kiki αλλά και η αγαπητή Θαλασσένια απο το Είναι μιαμ ή μπλιαξ; με κάλεσαν κ εμένα να φτιάξω την λίστα με τις 7 αναρτήσεις[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΣπιτικοί Στρουμπουλοί Λουκουμάδες Σπιτική Μπουγάτσα με Κρέμα Ρολά Κανέλας με Μήλο Σαλάτες Ανάμικτη Σαλάτα με Φουντούκια και vinaigrette blue cheese Πολύχρωμη[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΜπροστά στο Χασάπη!!! 1. Θα πρέπει να γνωρίζουμε τι κομμάτι κρέατος θα ζητήσουμε, για να είναι κατάλληλο για το φαγητό που θα μαγειρέψουμε. 2. Ο Χασάπης μας[...]
Πηγή: syntagesmamas.gr4 κότσια αρνιού 10 πατάτες μετρίου μεγέθους 2 σκελίδες σκόρδο 3 κλωναράκια από δεντρολίβανο Αλάτι, πιπέρι Άσπρο κρασί Βάζουμε τα κότσια του αρνιού σε μαρινάδα[...]
Πηγή: ucook.gr/cook2 κότσια αρνιού 50 γρ. ελιές καλαμών 100 γρ. μουστάρδα Αλάτι, πιπέρι Θυμάρι Αλατοπιπερώνουμε τα κότσια και στη συνέχεια τα αλείφουμε με μουστάρδα. Ψήνουμε στο[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΛουκούμι έγινε το κρεατάκι αφού σιγοψήθηκε για 3 1/2 ώρες μέσα στη μαρινάτα του! Υλικά για 4 μερίδες: Κότσι μοσχαρίσιο περίπου 2 κιλά Αλατοπίπερο Ξερό θυμάρι[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΤο οσομπούκο είναι φέτα από το βοδινό κότσι, με κόκαλο στη μέση. Μαγειρεύεται πολύ συχνά στην Ιταλία και ο πιο συνηθισμένος τρόπος είναι με ζωμό κρέατος και[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.gr1 Χοιρινό μπουτάκι 250 ml ελαιόλαδο 1 ματσάκι φρέσκο βασιλικό 4 σκελίδες πολτοποιημένο σκόρδο 1 κουταλιά τη σούπας αλάτι Φρεσκοτριμμένο πιπέρι 1 κουταλιά τη[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά (για 6-8 άτομα) 1 μπούτι αρνίσιο, γύρω στα 2 ½ τουλάχιστον κιλά (ζητήστε από τον κρεοπώλη σας να βγάλει το κόκαλο από την κνήμη και πάνω (το μηρό)[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΗ συνταγή αυτή «κατάγεται» από το Μελένικο, μια βυζαντινή πόλη από την οποία καταγόταν ο παππούς μου, αλλά μετά τους Βαλκανικούς Πολέμους και τη νέα χάραξη[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΚαλημερούδια και πάλι! αφήνω και σήμερα το παρφέ κατα μέρος και σας δίνω τη συνταγή για ένα ινδικής προέλευσης φαγητό που κάνα χτες και μου άρεσε πάαααααρα[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΤο καλύτεροτεροοοοο κριθαράκι γιουβέτσι ευωδιαστό και μυρωδάτο! Σας έχει τύχει ποτέ να δημιουργήσετε κάτι που να είναι τόσο ωραίο/γευστικό που να σας κάνει να[...]
Πηγή: tasteandtell.grΓια 4-6 άτομα αλάτι- πιπέρι ρίγανη 1 1/2-2 κιλά γλυκοπατάτες κομμένες σε κύβους (ή πατάτες κανονικές) 2 πιπεριές κόκκινες κομμένες σε κομματάκια 2 κουταλιές[...]
Πηγή: sidagi.grΥλικά Κότσια από αρνάκι ή κατσικάκι: 3, γύρω στα 500 γρ. το καθένα φέτα σκληρή: 1/2 κιλό κομματιασμένη κεφαλοτύρι ή κεφαλογραβιέρα: 1 φλιτζάνι, κομμένα σε[...]
Πηγή: icookgreek.comΑρνί κρασάτο με σιτάρι Υλικά λάδι 1,5 κιλό κότσι αρνιού 2 μέτρια κρεμμύδια 3 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες 4 μέτρια καρότα κομματιασμένα ½ φλιτζ. σιτάρι,[...]
Πηγή: greekouzina.grΕφτασε ο καιρός να φτιάξω και εγώ το Top 10 των συνταγών μου για εναν χρόνο, αφου αύριο το Captain Cook κλείνει 1 χρόνο στον αέρα.. Δεν θα μιλήσω παραπάνω για[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.gr