Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 41 συνταγές
ΟΣΠΡΙΑ Πώς θα μαγειρέψεις τα όσπρια. Aγοράζουμε πάντα όσπρια «νέας εσοδείας» για να είναι νόστιμα και βραστερά. Tα πολυκαιρισμένα συνεπάγονται άσκοπη[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.groσομπούκο αλά Cipriani «Πενία τέχνας κατεργάζεται» και στην περίπτωση του οσομπούκο δημιουργεί γευστικά αριστουργήματα. Πάντα είχα έναν θαυμασμό για τα «λαϊκά»[...]
Πηγή: pandespani.comχοιρινό γεμιστό ρολό με σύκα σε σάλτσα πορτοκαλιού Το χοιρινό γεμιστό ρολό με σύκα και καρπούς είναι ένα χαρούμενο πιάτο απ’ την κατηγορία εκείνων που θέλουν[...]
Πηγή: pandespani.comΤα μοσχαρίσια σκαλοπίνια (scaloppine) ή εσκαλόπ (escalope), όπως τα αποκαλούμε σήμερα συχνότερα, ακολουθώντας την γαλλική τους ονομασία (παλιότερα δε και[...]
Πηγή: pandespani.comΤο χοιρινό κότσι είναι ο κλασικός μεζές καλής μπύρας στις γερμανικές μπυραρίες, γνωστό ως schweinshaxe και ιδιαίτερα δημοφιλές και στα ελληνικά σπίτια ως[...]
Πηγή: caruso.gr26/12/14 Γιορτινό κότσι σε πακέτο σερβίρουμε, γιατί το χοιρινό και φέτος τις γιορτές, φοράει τα καλύτερα του. Συστατικά Για τα κότσια: 2 χοιρινά κότσια ¼[...]
Πηγή: zannetcooks.comΌταν έχω κέφια τις Κυριακές και αναζητώ τα μουρμουρητά αγαλλίασης γύρω από το τραπέζι αβλεπί καταφεύγω στο όσσο μπούκο, το μιλανέζικο πιάτο που πρώτα[...]
Πηγή: bostanistas.grΠροφανώς όχι του γνωστού, μικρού σίφουνα Γιώργου, αλλά του φίλου μου του Γιώργου... Αν η προηγούμενη εβδομάδα λοιπόν ήταν αφιερωμένη στα αγόρια της[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.gr“Γιατί ένα μπέργκερ πρέπει να μοιάζει με ένα μπέργκερ;” ήταν το μέγα φιλοσοφικό ερώτημα που με κράτησε άγρυπνο κάποιο βράδυ προ μηνών. Για να δείτε τι[...]
Πηγή: caruso.grΕπιστροφή σήμερα σε παλιές καλές συνήθειες. Μιλούσαμε την προηγούμενη φορά για την προϊούσα αποστροφή μας προς τις λογής λογής ολόσωμες αιμάσσουσες τροφές.[...]
Πηγή: bostanistas.grΕλπίζω να μην έχετε κανονίσει τίποτα για σήμερα γιατί η μέρα είναι αφιερωμένη στο slow food. Αν και η νηστεία έχει ήδη αρχίσει δεν έχω κάτι πιο κατάληλο να[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΕφτασε ο καιρός να φτιάξω και εγώ το Top 10 των συνταγών μου για εναν χρόνο, αφου αύριο το Captain Cook κλείνει 1 χρόνο στον αέρα.. Δεν θα μιλήσω παραπάνω για[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΣε κάθε γιορτινό τραπέζι, πάντα είναι ευπρόσδεκτο ένα μαλακό μοσχάρι, που ψήθηκε πολλές ώρες στο φούρνο μέσα σε καλό κρασί. Αυτό το πιάτο είναι το γνωστό[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά Κότσια από αρνάκι ή κατσικάκι: 3, γύρω στα 500 γρ. το καθένα φέτα σκληρή: 1/2 κιλό κομματιασμένη κεφαλοτύρι ή κεφαλογραβιέρα: 1 φλιτζάνι, κομμένα σε[...]
Πηγή: icookgreek.comΜε τη γειτονική μας Ιταλία μοιραζόμαστε πολλά στοιχεία, τόσο πολιτισμικά, ιστορικά, αλλά και σε θέματα ιδιοσυγκρασίας και τελικά γαστρονομίας. Τα φρέσκα υλικά[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr