Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 17 συνταγές
Τα λες και μπέργκερ. Είναι φαγητό χειμωνιάτικο, με λεπτή γεύση, που την δίνει το κόκκινο, γλυκόξινο και πικάντικο λάχανο. Αλλά και τα καραμελωμένα κρεμμύδια[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Το γιουβέτσι στο φούρνο γίνεται πιο νόστιμο στη γάστρα. Γενικά, η γάστρα κάνει πιο νόστιμα τα ψητά γιατί κλείνει μέσα τους ατμούς του[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grκαλημέρααααα... τι κάνουμε?? πάλι ζέστη σήμερα... πάλι εδώ εμείς... και πάλι για δουλειά....ΠΡΩΤΟΥΤΥΠΟ ε??? Δεν παραπονιέμαι... εχθές είχα πάει θέατρο[...]
Πηγή: nostimotato.blogspot.grΆλλη μια συνταγή απο το τραπέζι του Σαββάτου, η δική μου αγαπημένη στριφτή πίτα με κιμά και πλιγούρι. Οι σπόροι κύμινου δίνουν ενα φανταστικό άρωμα στην πίτα[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΥΛΙΚΑ για 4 άτομα -500 γραμ. κιμά απο μοσχάρι -6 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο -1 κρεμμύδι ξερά ψιλοκομμένο -50 ml κρασί γλυκό (μαυροδάφνη) -1 πιπεριά ψιλοκομμένη[...]
Πηγή: everythingcook.blogspot.grΔεν θα το πω γιουβέτσι, γιατί δεν θα χρησιμοποιήσω ούτε πήλινο σκεύος ούτε φούρνο, αλλά αυτόν τον τρόπο τον βρίσκω πιο εύκολο, για να γίνει το κρέας εύκολα[...]
Πηγή: el-findawaybyjwp.blogspot.grΚΑΡΜΠΟΝΆΝΤ ΑΠΟ ΤΗ ΦΛΑΝΔΡΑ Η συνταγή που θα δοκιμάσουμε σήμερα προέρχεται, όπως καταλάβατε και από το όνομα της, από την περιοχή της Φλάνδρας. Η Φλάνδρα,[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚΑΡΜΠΟΝΆΝΤ ΑΠΟ ΤΗ ΦΛΑΝΔΡΑ Η συνταγή που θα δοκιμάσουμε σήμερα προέρχεται, όπως καταλάβατε και από το όνομα της, από την περιοχή της Φλάνδρας. Η Φλάνδρα,[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΓια τη ζύμη 350 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 πρέζα αλάτι 1 κουταλιά σούπας ζάχαρη 230 γρ. βούτυρο ανάλατο 1/4 φλιτζ. νερό παγωμένο Για τη γέμιση 1/2 κιλό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΤΑΣ ΚΕΜΠΑΠ Τωρα τι ειναι πιο σωστο, να το πουμε τας κεμπαπ η κοκκινιστο? Ειναι εξ'ισου δημοφιλες και με τα δυο του ονοματα, αν και το τας κεμπαπ,[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr