μπισκοτα με βρωμη διαιτης | συνταγη λαχανορυζο αργυρω | κεικ με μαρμελαδα φραουλα | κεικ αμυγδαλου παρλιαρος | κουκις με κακαο | πως φτιαχνουμε ρυζογαλο | smoothie φράουλας | βουτηματα αργυρω
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα - Στο φουρνο

Βρέθηκαν 27 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Ελληνικά Τυριά - είδη - χαρακτηριστικά

Στην Ελλάδα, στον καταπληκτικό αυτό τόπο, η παραγωγή τυριών και τυροκομικών, έχει παράδοση πολλών αιώνων και μάλιστα εικάζεται ότι για τους αρχαίους Έλληνες,[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr
Φρουτάλια ή φουρτάλια

Αυτή τη συνταγή , μας την είχε δώσει η θεία μου η Ελένη, που η καταγωγή της είναι από την Άνδρο. Είναι η βασική συνταγή, για παραδοσιακή ανδριώτικη ομελέτα,[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr
Ριζότο με αρνάκι, αγκινάρες και αρακά

Ένας μοναδικός συνδυασμός που θα σας ενθουσιάσει. Συνταγή : Κώστας Τσίγκας Μερίδες : για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 10΄, μαγείρεμα 2 ώρες[...]

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr
Χανιώτικη κρεατότουρτα, η πασχαλινή

Υλικά συνταγής Για τη ζύμη 60 γραμμάρια νωπή μαγιά ή 3 φακελάκια ξηρή ½ κούπα χλιαρό νερό ½ κούπα λάδι 2 κουταλιές βούτυρο γάλακτος (στακοβούτυρο ή άλλο[...]

Πηγή: icookgreek.com
Κρεατότουρτα Χανιώτικη

Υλικά Υλικά για τη ζύμη αυγό: 1 μαργαρίνη: 250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις: 1/2 κιλό πρόβειο γιαούρτι: 1 κεσεδάκι μπέικιν πάουντερ: 1 κουταλάκι του γλυκού[...]

Πηγή: icookgreek.com
Τάρτα σφολιάτας με τυριά και λουκάνικα

Μια πολύ εύκολη και γρήγορη αλμυρή τάρτα . Χρησιμοποιούμε φύλλο σφολιάτας για να αποφύγουμε τη φασαρία, ή αν θέλουμε μπορούμε να ανοίξουμε δικό μας . Με αυτά[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr
ΑΠΟ ΤΗΝ Π. ΖΕΪΜΠΕΚΗ ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ FUSION ΣΥΝΤΑΓΕΣ[...]

Με την έναρξη της χρονιάς φίλοι μου θα ήθελα να σας ευχηθώ προσωπικά Καλή Χρονιά και Χρόνια Πολλά με υγεία σε όλο τον κόσμο. Όπως είχα υποσχεθεί σε πολλούς[...]

Πηγή: gourmetfoodlovers.blogspot.gr
Και τα καλούδια της Μάνης...

Το ταξίδι όμως στην Μάνη, όπως ήταν φυσικό, είχε και τα γευστικά του δώρα. Η κουζίνα της Μάνης στηρίζεται στην τοπική της παραγωγή (αν και σήμερα υπάρχουν και[...]

Πηγή: aromavanillias.blogspot.gr
Κρεατότουρτα Χανιώτικη

Υλικά Υλικά για τη ζύμη αυγό: 1 μαργαρίνη: 250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις: 1/2 κιλό πρόβειο γιαούρτι: 1 κεσεδάκι μπέικιν πάουντερ: 1 κουταλάκι του γλυκού[...]

Πηγή: icookgreek.com
Λαμπριάτης ή τσίτσι Ανδρου

υλικά 1 κατσίκι (ή αρνί) 7-8 κιλών (το κουφάρι) * η συκωταριά του κατσικιού 1 1/2 κ. (ή λίγο περισσότερο) διάφορα ανδριώτικα τυριά, όπως μελίχλωρο, πετρωτή,[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Say cheese

Η μαμά μου είναι αυτή που ευθύνεται για την αγάπη που έχω στα τυριά. Όταν ήμουν μικρή, με έπαιρνε μαζί της όταν πήγαινε για ψώνια στο ντελικατέσσεν της[...]

Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr
Κρέας με πουρέ γκρατινέ

Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό κιμά ανάμικτο (χοιρινό και μοσχαρίσιο) 10 πατάτες μεγαλούτσικες 2 κρεμμύδια ξερά 2 σκελίδες σκόρδο 200 γρ. γραβιέρα τριμμένη 1 ποτήρι[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Χανιώτικη Κρεατότουρτα

Η κρεατότουρτα είναι παραδοσιακό φαγητό της Κρήτης και είναι πασχαλιάτικο φαγητό. Τι χρειαζόμαστε: Για το προζύμι 2 φακελάκια ξηρή μαγιά λίγο αλεύρι λίγο[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Κέικ με λουκάνικα και φέτα

Υλικά : 450γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ 1 κ.σ. αλάτι 125γρ. βούτυρο 4 μεγάλα αυγά 1 1/2 φλιτζάνι τσαγιού γάλα 2 φλιτζάνια[...]

Πηγή: greekmasa.gr
Λαζάνια με κιμά

Υπέροχη, πλούσια γεύση σε μία συνταγή εμπνευσμένη από την διασημότερη συνταγή για λαζάνια του πλανήτη με περισσότερα από 12 εκατομμύρια κλικ στο διαδίκτυο[...]

Πηγή: lovecook.gr
Γίδα στo φούρνο με ζυμαρικά

Τις προάλλες η Δήμητρα με φίλεψε με γίδα από το χωριό. Εγώ με γίδα δεν έχω πολλές επαφές, σπάνια να σφάξει κανείς μεγάλο ζώο (σε ηλικία) στο χωριό μου. Αν δεν[...]

Πηγή: gevseis.blogspot.gr
Ψαρονέφρι γεμιστό και πουρές με σάλτσα[...]

2 μεγάλα ψαρονέφρια αλάτι πιπέρι 8 λιαστές ντομάτες 300 γρ. μυζήθρα Κεφαλλονιάς λίγο φρέσκο θυμάρι λίγο ελαιόλαδο 1 φλ. λευκό κρασί 1 φλ. ζωμός κότας 2 κ.σ.[...]

Πηγή: argiro.gr
Πως μαγειρεύουμε σωστά τα ζυμαρικά μας

Τα ζυμαρικά, λόγο της υψηλής θρεπτικής αξίας που έχουν, αλλά και της μεγάλης ποικιλίας σε σχήματα και είδη, κατέχουν ένα πολύ μεγάλο κομμάτι στην διατροφή μας.[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy