Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 32 συνταγές
Υλικά (για 6-8 μερίδες) 2 σπάλες αρνιού, χωρισμένες 2 σκελίδες σκόρδου ½ φλ. εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο 400γρ. ρύζι καρολίνα 500γρ. καλαθάκι Λήμνου κομμένο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά: 1 συκωταριά αρνίσια 1 μπόλια αρνίσια (ζητείστε την από τον κρεοπώλη σας) 2 κ.σ. δυόσμο φρέσκο ψιλοκομμένο 1 φλ. του καφέ ρύζι καρολίνα 1 αυγό [...]
Πηγή: greekcook.grΟδηγίες: Αν το ταψί είναι μεγάλο μπορείτε να βάλετε κι ένα ολόκληρο αρνί διαφορετικά όλο το στέρνο του αρνιού ή κατσικιού Παίρνετε πολλά φρέσκα[...]
Πηγή: greekcook.gr1 μεγάλη αρνίσια συκωταριά 3-4 αρνίσιες σκέπες ή μπόλιες ή μαντήλες 20 φρέσκα κρεμμυδάκια 1 δεματάκι μαϊντανό 1 δεματάκι άνηθο 1 1/2 μεγάλη φλυτζάνα ρύζι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜία φανταστική παραδοσιακή συνταγή η οποία φτιάχνετε σχεδόν σε όλη την Ελλάδα με μικρές παραλλαγές. Συνταγή : Δημήτρης Ανδρέου. Μερίδες : Γ ια 6-8 άτομα.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΜία φανταστική παραδοσιακή συνταγή η οποία φτιάχνετε σχεδόν σε όλη την Ελλάδα με μικρές παραλλαγές. Συνταγή : Δημήτρης Ανδρέου. Μερίδες : Γ ια 6-8 άτομα.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr1 συκωταριά από μικρό αρνί ή κατσίκι 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 1/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο 1 φλ. τσαγιού ρύζι[...]
Πηγή: argiro.grΟι τζιγεροσαρμάδες είναι το αγαπημένο φαγητό πολλών ανθρώπων στην οικογένεια μας αλλά κυρίως της γιαγιάς μου που τους φτιάχνει ανελλιπώς από τότε που θυμάμαι,[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΟι τζιγεροσαρμάδες είναι το αγαπημένο φαγητό πολλών ανθρώπων στην οικογένεια μας αλλά κυρίως της γιαγιάς μου που τους φτιάχνει ανελλιπώς από τότε που θυμάμαι,[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΤο αποκριάτικο έδεσμα της Μεσσαράς Η Μεσσαρά είναι η μεγαλύτερη πεδιάδα της Κρήτης, στα νοτιοδυτικά του νομού Ηρακλείου. Τόπος πλούσιος και παραγωγικός με[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΜια τοπική παραδοσιακή συνταγή από ένα χωριό των Αστερουσίων Μια παραδοσιακή, τοπική συνταγή που είναι άγνωστη στους πολλούς. Στην ουσία περιέχει 3 υλικά όλα[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΟ Αη Γιώργης, ένας από τους πιο δημοφιλείς αγίους στη Μακεδονία και στη Θράκη σε ορισμένα χωριά τιμάται με κουρμπάνια (ζωοθυσίες) αρνιών. Όλες οι οικογένειες[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΕίναι μία συνταγή παραδοσιακή όσο και νόστιμη η οποία μένει έως τις ημέρες μας αναλλοίωτη (οι φήμες αναφέρουν ότι έχει πολύ μεγάλη και μακρόχρονη ιστορία).[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά 1 αρνάκι περίπου 6 κιλών, προετοιμασμένο από το χασάπη για να το γεμίσουμε Για τη γέμιση 1/2 συκωταριά (χωρίς τα εντεράκια) 2 μεγάλα κρεμμύδια[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚΑΤΣΙΚΑΚΙ ΓΕΜΙΣΤΟ Απαραιτητο το κατσικακι στο πασχαλινο μας τραπεζι, φετος που μου προεκυψε και ιδιαιτερα πολυπληθες, αποφασισα να το γεμισω με ενα νοστιμο και[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr11/2 κιλό αρνάκι η κατσικάκι η κοτόπουλο 50 ml ελαιόλαδο 4 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 500 γρ. ρύζι καρολίνα 3-4 αβγά χτυπημένα 2 κ.σ. βούτυρο 2-3 χωριάτικα φύλλα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: 1 σπάλα και το λαιμό από αρνί ή κατσίκι 2 φλυτζάνια βούτυρο φρέσκο γάλακτος 2 φλυτζάνια παρμεζάνα ή κεφαλοτύρι αλάτι, πιπέρι 1-2 κιλά γιαούρτι πρόβειο[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/