Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 13 συνταγές
Απλά υπέροχη! Τι χρειαζόμαστε: Για το φύλλο: 2 1/2 ποτήρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις λίγο αλάτι 1 κ.γ. μπέικιν πάουτερ 1/2 ποτήρι αραβοσιτέλαιο 1/2 ποτήρι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο αρνάκι ή κατσικάκι γάλακτος με γιαούρτι είναι παραδοσιακή συνταγή που συνηθίζουν στη Θεσσαλία. Το γιαούρτι στερεοποιείται πάνω στο κρέας και το κάνει[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΤο αστείο είναι ότι διάλεξα να γράψω ως πρώτη συνταγή για ένα φαγητό που δε μας έχει μαγειρέψει ποτέ η μητέρα μου. Ίσως γιατί μέχρι κάποια ηλικία δε θα το[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΓια 6-8 άτομα Για τη ζύμη 1200 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις ή 4-5 ποτήρια γάλα 1 κύβος νωπή μαγιά ή 1 φακελάκι ξηρή 450 γραμμάρια χλιαρό γάλα χλιαρό[...]
Πηγή: sidagi.grΝα κολυμπάς στα πανέμορφα, καθαρά νερά της Μεσογείου με τον ήλιο να σου καίει τους γυμνούς ώμους και τα μάγουλα, να αισθάνεσαι την καυτή άμμο στα πόδια σου[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΠρόχειρο μοιάζει,αλλά χορταστικό, πλήρες γεύμα είναι. Το αγαπούν και τα παιδιά. Και το αγαπώ κι εγώ, μες το καλοκαίρι,τότε που η κουζίνα,όσο και να την θες,δεν[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΓια να πετύχω τραγανό αποτέλεσμα στο τηγάνισμα, να τηγανίσω με Ηλιέλαιο, με Αραβοσιτέλαιο ή με Ελαιόλαδο; Αυτό το ερώτημα έχει απασχολήσει πολλές μαγείρισσες[...]
Πηγή: caruso.grΜια μοσχαρίσια μπριζόλα ιδιαιτέρως μαλακή και εύγευστη χάρη στην πλούσια μαρινάδα και στο αργό ψήσιμο σε σχάρα ταψιού! Συστατικά 2μοσχαρίσιες μπριζόλες[...]
Πηγή: zannetcooks.comΈνα καταπληκτικό, νοστιμότατο γλυκό, πάρα πολύ εύκολο, που πήρε το όνομά του από τα σουρωμένα φύλλα που έχει. Αν το φτιάξουμε σε εποχή που δεν βρίσκουμε[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΥλικά: 1200 γραμμάρια αλεύρι 1 φακελάκι ξηρή 2 φλιτζάνια χλιαρό γάλα ¾ φλιτζανιού αραβοσιτέλαιο λίγο αλάτι λίγη ζάχαρη λουκάνικα κοκτέιλ Εκτέλεση: Σε ένα[...]
Πηγή: omorfesgeuseis.blogspot.grΑπό τις πιο ωραίες συνταγές που ανακαλύψαμε σε περιοδικό. Της έχουμε αλλάξει κάποια υλικά και τις δόσεις τους και τώρα την έχουμε καθιερώσει με αυτό τον τρόπο[...]
Πηγή: syntagesmamas.gr