Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 229 συνταγές
1 κατσικάκι 5 κιλά 1 μπόλια κατσικιού Αλάτι Πιπερι Λίγο Βούτυρο (νέα φυτινη) Για τη γέμιση 1 (400 gr) συκωταριά ψιλοκομμένη 10 φρέσκα κρεμμύδια 1 φλυτζάνι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓεμιστή γαλοπούλα Υλικά 3- 4 κιλά γαλοπούλα 4-5 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 φλ. ρύζι 1 φλ. λευκό κρασί Άνηθος 200 γρ.κουκουνάρι 200 γρ. συκωτάκια κοτόπουλου[...]
Πηγή: kouzinomageiremata.blogspot.grΦαγητό ζεστό, θερμό, γεμάτο αψάδα και ζωή. Το αντικείμενο του πόθου μου: κεμπάπ γιαουρτλού. Πιάτο ζουμερό, που συνήθως σερβίρεται πάνω σε καλοψημένες πίτες[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο γιουβέτσι είναι από τα αγαπημένα πιάτα της ελληνικής κουζίνας. Η ζεστασιά και τα αρώματά του είναι μοναδικά. Κατά κανόνα είναι κοκκινιστό, αν και πάντα[...]
Πηγή: bostanistas.gr800 γραμ χοιρινό φιλέτο καθαρισμένο 5 γραμ άνηθο 5 γραμ μάραθο 5 γραμ θυμάρι 200 γραμ ρύζι αρμπόριο ή καρναρόλι 200 γραμ κρεμμύδια ψιλοκομμένα 12 αμπελόφυλλα[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΤο σνίτσελ δεν ήταν απ’ τα αγαπημένα μου φαγητά όταν μεγάλωνα. Με απωθούσε από παιδί η «αυγουλίλα» πάνω σε ένα κατά τεκμήριο στεγνό και ινώδες κρέας με μπλαβί[...]
Πηγή: pandespani.comΈνα πιάτο διαίτης! Μετά την υπερφαγία των εορτών, όλοι αναζητούμε πιάτα διαίτης και ελαφρά γλυκίσματα. Γι άλλους είναι θέμα υγείας, για άλλους θέμα εμφάνισης[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΣήμερα μυρίζει μαμά. Ένα από τα αγαπημένα μου φαγητά που έφτιαχνε η μαμά μου όταν ήμουν παιδί ήταν το ρολό κιμά γεμιστό με αυγά και τυράκι. Τη συνταγή μού την[...]
Πηγή: bostanistas.grΜετά την Κυριακάτικη βόλτα μαζευόμαστε και τρώμε στο οικογενειακό τραπέζι τα αχνιστά σουτζουκάκια με τις φουρνιστές πατάτες. Συνταγή : Νίκη Χρυσανθίδου.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΚαλημέρα με εύκολη και νόστιμη συνταγή. Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ λατρεύω το αυγολέμονο Ότι έχει αυγολέμονο δεν μπορεί να μην μου αρέσει. Έτσι και την[...]
Πηγή: elpidaslittlecorner.blogspot.grΠοια μέρη του κρέατος είναι τα ιδανικά για κιμά; «Aπό το μοσχάρι επιλέγουμε κιμά από το μπούτι ή την ελιά, γιατί το κρέας είναι μαλακό και χωρίς πολύ[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΗ αλήθεια είναι πως η πιο απολαυστική στιγμή στην ετοιμασία του κεφτέ είναι τα δευτερόλεπτα που ο κιμάς βουτάει στο καυτό λάδι και τσιτσιρίζει γεμίζοντας με[...]
Πηγή: bostanistas.grΟρισμένες φορές η ενασχόληση με την παρασκευή ενός φαγητού μπορεί να είναι απόλαυση για κάποιον ο οποίος πραγματικά αγαπάει τη μαγειρική. Είναι γεγονός ότι οι[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr