Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 58 συνταγές
Μ' αρέσει να τσιμπολογάω. Μάλλον, τρελαίνομαι να τσιμπολογάω κι είναι πολλές οι φορές που το προτιμώ από το να κάθομαι στο τραπέζι και να τρώω ένα κανονικό[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΑπό τους πιο πολύτιμους (και συγχρόνως οικονομικούς) κατεψυγμένους θησαυρούς γι’ αντιμετώπιση της αυγουστιάτικης εισβολής αγαπητών φιλοξενούμενων είναι[...]
Πηγή: bostanistas.grΤις τελευταίες μέρες λιώνουμε κυριολεκτικά από τη ζέστη με αποκορύφωμα τη σημερινή μέρα που η θερμοκρασία έφτασε στους 37°C στη Χάγη. Απίστευτο για[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΌταν οι μέρες και τα βράδια είναι τόσο ζεστά όσο τον τελευταίο καιρό, δεν διανοούμαι να μείνω στην κουζίνα πέρα από μερικά λεπτά. Οι καλοκαιρινές σαλάτες είναι[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΤις τελευταίες μέρες λιώνουμε κυριολεκτικά από τη ζέστη με αποκορύφωμα τη σημερινή μέρα που η θερμοκρασία έφτασε στους 37°C στη Χάγη. Απίστευτο για[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΟΛΑ ΤΑ ΒΟΤΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ. ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ. Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΒΟΤΑΝΟΛΟΓΙΑ. Α ΑΓΓΕΛΙΚΗ: Πόνους περιόδου, Αναιμία, Ατονία,[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΓΡΗΓΟΡΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ Είτε είστε μια πολυάσχολη μαμά που τρέχει και δεν φτάνει, είτε μια κοινωνική εργένισσα, που το σπίτι σας συγκεντρώνει φίλους[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΣτη Λέσβο, περισσότερο ίσως από οποιοδήποτε άλλο μέρος της Ελλάδας, οι ανθοί της κολοκυθιάς είναι από τα πιο περιζήτητα κηπευτικά του καλοκαιριού. Τα πρωινά,[...]
Πηγή: bostanistas.grΣτη διάρκεια της παραμονής της στη Γαλλία η Julia Child έπεσε σε μια, αν μη τι άλλο, πρωτότυπη συνταγή: Concombres au Beurre, δηλαδή αγγούρια ψημένα στο[...]
Πηγή: bostanistas.grΑγαπημένο μου... Ό,τι τυλίγεται κι έχει κιμά το λατρεύω....κι όταν σερβίρεται με γιαούρτι... προσκυνώ!... Καλοκαιρινό,στο γαρνίρισμα,με μια ιδέα από fattoush[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΚαλησπέρα...σήμερα γι αλλού ξεκίνησα κι αλλού κατέληξα! Τί εννοώ; Μιλώ για τη συγκεκριμένη ανάρτηση που είναι ξαφνική και απρογραμμάτιστη, μια και κάποια[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grMια κλασική, παραδοσιακή λιχουδιά με την πιο ελαφριά και ευωδιαστή σος που έφτιαξες ποτέ... Τα κεφτεδάκια "τσιτσιρίζουν" στο τηγάνι και η κουζίνα σου παίρνει[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΚαλημέρα σας και καλή Κυριακή να έχουμε! Υπέροχα τα Κυριακάτικα πρωινά, νωχελικά και ελαφρώς ξένοιαστα... με μερικές ώρες λίγο πιο ελεύθερες για να[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grαφιερωμένη στους τοξότες O Κένταυρος είναι το υβριδικό πλάσμα της μυθολογίας που κατά το ήμισυ άνθρωπος και κατά το άλλο ήμισυ ζώο, συμβολίζει στην αστρολογία[...]
Πηγή: pandespani.comΗ υπόσχεση στο Γιάννη να πιούμε κάποια στιγμή ένα ουζάκι με παστό ή σύγλινο όπως είναι γνωστότερο στο πανελλήνιο στάθηκε η αφορμή για τούτο το μάζεμα. Είπα[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΌταν κάποιος έχει βαρεθεί τα μπιφτέκια,το ρολό κιμά και δεν έχει όρεξη για κεφτεδάκια,ή τυχαίνει να είναι Κυριακή,καλή ώρα σήμερα,και τότε θέλει κάτι[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΦαγητό ζεστό, θερμό, γεμάτο αψάδα και ζωή. Το αντικείμενο του πόθου μου: κεμπάπ γιαουρτλού. Πιάτο ζουμερό, που συνήθως σερβίρεται πάνω σε καλοψημένες πίτες[...]
Πηγή: bostanistas.gr1 κιλό Χοιρινός κιμάς, 1 Ψιλοκομμένο κρεμμύδι, Μαϊντανός, Μαύρο φρεσκοτριμμένο πιπέρι Λίγο σουμάκ Λίγο δυόσμο Λίγο κονιάκ (προαιρετικό) Κανέλα Αλάτι Μπόλια[...]
Πηγή: cooktherapy.grΠριν λίγο καιρό είχα επιχειρήσει να ψήσω στον φούρνο ένα κότσι μοσχαρίσιο που είχα βρει τυχαία (τυχαία, γιατί σπάνια πουλιούνται κότσια ολόκληρα από έλληνα[...]
Πηγή: bostanistas.grΕμφανίσημο και πολύ εύκολο πιάτο, σουπερ θρεπτικό και νόστιμο. Υλικά ( 2 άτομα) 1 ψαρονέφρι μέτριο ανοιγμένο σε φιλέτα για γέμισμα 1/2 κούπα σπανάκι[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΠοια μέρη του κρέατος είναι τα ιδανικά για κιμά; «Aπό το μοσχάρι επιλέγουμε κιμά από το μπούτι ή την ελιά, γιατί το κρέας είναι μαλακό και χωρίς πολύ[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΑρωματικές σπιτικές sauce και ντιπ,για το Χριστουγεννιατικο τραπεζι! Αποτελούν την πιο εύκολη και γευστική πρόταση μεχρι να ξεκινησει το φαγοποτι![...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr