κουλουρακια βανιλιας βεφα | χοιρινο με πρασα ακης | μακαρονοσαλατα με τονο αργυρω | γλασο βασιλοπιτας παρλιαρος | επικαλυψη βασιλοπιτας | χοιρινη πανσετα δρισκας | τρουφακια ακης | εκμεκ καταιφι χωρις σαντιγυ
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα - Στην κατσαρολα

Βρέθηκαν 32 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Γλυκό σε σχήμα μήλο

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 06 Φθινόπωρο 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
Κόκκινο λάχανο με Cassis

Συνοδεύει κοκκινιστά κρέατα! Συστατικά Στα γρήγορα Ορεκτικά Λαχανικά Κυρίως Πιάτα Λαχανικά Άλλες κατηγορίες Γερμανικές συνταγές Όλες οι συνταγές 1,8 kg[...]

Πηγή: mageirikesdiadromes.gr
Πεταλουδόσουπα συνταγή από rihardos

350 γρ. πεταλούδες (ζυμαρικό φιογγάκια) 3 μεσαίες ώριμες ντομάτες (300 γρ. περίπου) 80 γρ. φρέσκο αγελαδινό βούτυρο γάλακτος 3 τμχ. φρέσκο ζωμό κρέατος (ζελέ)[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
ΜΠΟΥΓΙΑΜΠΕΣΑ : Η ΠΙΟ ΓΕΥΣΤΙΚΗ ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ! //[...]

ΜΠΟΥΓΙΑΜΠΕΣΑ : Η ΠΙΟ ΓΕΥΣΤΙΚΗ ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ! Η μπουγιαμπέσα (ελληνοποιημένη ονομασία του γαλλικού bouilleabaisse ) είναι ίσως η πιό φημισμένη ψαρόσουπα στον κόσμο.[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ζωμοί, οι βασικοί όροι και οι διαφορές τους -[...]

ζωμοί: οι κατηγορίες, οι βασικοί όροι και οι διαφορές – κάνοντας στοκ ζωμό με κόκαλα Στην ιστορία και στην διαχρονική αξία του κεφαλαίου ζωμοί αναφερθήκαμε[...]

Πηγή: pandespani.com
ΜΠΟΥΓΙΑΜΠΕΣΑ : Η ΠΙΟ ΓΕΥΣΤΙΚΗ ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ! //[...]

ΜΠΟΥΓΙΑΜΠΕΣΑ : Η ΠΙΟ ΓΕΥΣΤΙΚΗ ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ! Η μπουγιαμπέσα (ελληνοποιημένη ονομασία του γαλλικού bouilleabaisse ) είναι ίσως η πιό φημισμένη ψαρόσουπα στον κόσμο.[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Αλόη

Στο γένος της αλόης, που όχι άδικα χαρακτηρίζεται «Το θαύμα της Φύσης», ανήκουν πάνω από 350 είδη που ανήκουν στην οικογένεια των Κρινοειδών[...]

Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.gr
Ζωμός κρέατος από κόκαλα

Ζωμός κρέατος Συνταγή : Ευη Βουτσινά Μερίδες : για 3 λίτρα ζωμό Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 6 ώρες. Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη. Υλικά 1 μοσχαρίσιο κότσι,[...]

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr
Για το κρύο: μέλι, ξερά φρούτα και μυρωδικά

Μέλι, ξερά φρούτα και μυρωδικά για να γλυκάνετε τις παγερές χειμωνιάτικες μέρες και νύχτες... Photo: recipegreat.com Διαβάζοντας συνταγές του Μεσαίωνα για[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Αλόη

Στο γένος της αλόης, που όχι άδικα χαρακτηρίζεται «Το θαύμα της Φύσης», ανήκουν πάνω από 350 είδη που ανήκουν στην οικογένεια των Κρινοειδών[...]

Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.gr
Ζωμός κρέατος από κόκαλα

1 μοσχαρίσιο κότσι, κομμένο στα δύο μπόλικα κόκαλα από (μοσχαρίσιο) μηρό, κομμένα κόκαλα από 2 κοτόπουλα ή 1 κιλό φτερούγες (τις πουλάνε και συσκευασμένες στο[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Ζελατίνη... όλα όσα θέλουμε να ξέρουμε!

Χρησιμοποιείτε ζελατίνη; Αν ναι... τότε διαβάστε... Η ζελατίνη είναι ένα πηκτικό μέσο, μια πηκτίνη που χρησιμοποιείται τόσο στη ζαχαροπλαστική όσο και στη[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Μπαμιελίδικο

Τα λαχανικά είναι άφθονα αυτή την εποχή και μαγειρεύονται με πολλούς τρόπους και συνδυασμούς.Στην Κρήτη συνηθίζουμε πολύ να τα φτιάχνουμε με κρέας.Όχι σαν[...]

Πηγή: cretangastronomy.gr
Πορτοκαλοζελέ,Πορτοκάλ πελτεξί( Μονεμβασιά)

Πορτοκάλι, το φρούτο που φυτρώνει παντού στη Μεσόγειο και συνάμα αγαπήθηκε ιδιαιτέρως. Φτιάξτε με αυτό ότι μπορείτε, μαρμελάδες, γλυκά, αλλά και μαγειρέψτε το[...]

Πηγή: eliasmamalakis.gr
Αγριογούρουνο με δαμάσκηνα στην κατσαρόλα

υλικά 1300 γρ. αγριογούρουνο γιά κατσαρόλα, σε μερίδες 12-14 ξερά δαμάσκηνα χωρίς κουκούτσι 300 ml μπράντυ, κονιάκ ή αρμανιάκ 300 γρ. μανιτάρια λευκά 3 κ.σ.[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΛΑΧΑΝΟ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ ♦♦ SPALLA DI[...]

ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΛΑΧΑΝΟ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ Κλασσικο χειμωνιατικο πιατο. Υλικα για 4 ατομα : 1 μετριο λαχανο 1200 -1500gr, 1 καροτο, 1 μεγαλο κρεμμυδι, 2 μεγαλα κλωναρια[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Το κοκκινιστό της κυρα Μαρίας συνταγή από[...]

1 κιλό μοσχάρι (εγώ χρησιμοποιώ χτένι, μπορείτε όμως αν δεν σας αρέσει το ζελέ να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε άλλο κομμάτι για κατσαρόλα) 1 μεγάλο κρεμμύδι[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Γλυκό σε σχήμα λεμόνι

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 06 Φθινόπωρο 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]

Πηγή: akispetretzikis.com

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy