Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 5 συνταγές
Ο κιμάς πουλερικών (κοτόπουλου και γαλοπούλας) μας δίνει μείγματα ιδιαίτερα κολλώδη που δουλεύονται δύσκολα και κολλάνε στα χέρια, ιδιαίτερα όταν το μείγμα δεν[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΥλικα 1/2 κιλο μοσχαρακι 1 μικρο κρεμμυδι λιωμενο στο μπλεντερ 4 κουτ.σουπας μουσταρδα 1/2 κουτ.γλυκου καρυ 1/3 κουτ.γλυκου σκορδο σκονη ριγανη θυμαρι αλατι[...]
Πηγή: cometocook.blogspot.grΤο καλύτερο «κρέας» των χορτοφάγων. Εκτός από νόστιμα, τα μανιτάρια μπορούν να μαγειρευτούν όπως πολλά κρέατα. Κρασάτα, κάρι, στη σχάρα κ.λπ. Γι’ αυτό το[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΤο καλύτερο «κρέας» των χορτοφάγων. Εκτός από νόστιμα, τα μανιτάρια μπορούν να μαγειρευτούν όπως πολλά κρέατα. Κρασάτα, κάρι, στη σχάρα κ.λπ. Γι’ αυτό το[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΑΝΗΘΟΣ Γενικά Ο φρέσκος άνηθος είναι διαθέσιμος στις αγορές κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και στις αρχές του φθινοπώρου, ενώ ο αποξηραμένος είναι διαθέσιμος[...]
Πηγή: syntageskamomata.blogspot.gr