συκωτακια τηγανιτα | σαλατα με κοκκινο λαχανο | φασολια χαντρες ακης | συκωταρια τηγανιτη με αλευρι | λαζαρακια συνταγη ευκολη | κεικ με μαυρη ζαχαρη παρλιαρος | σοκολατα ροφημα συνταγη παρλιαρος
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα - Στην κατσαρολα

Βρέθηκαν 30 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

ζωμοί, οι βασικοί όροι και οι διαφορές τους -[...]

ζωμοί: οι κατηγορίες, οι βασικοί όροι και οι διαφορές – κάνοντας στοκ ζωμό με κόκαλα Στην ιστορία και στην διαχρονική αξία του κεφαλαίου ζωμοί αναφερθήκαμε[...]

Πηγή: pandespani.com

Σούπες για μωράκια

Σε λίγο καιρό τα καινούργια μωράκια του Masa θα αρχίσουν να τρώνε τις γνωστές σούπες (κοτόσουπα, κρεατόσουπα κλπ). Δίνω εδώ τον τρόπο που τις έφτιαχνα εγώ στο[...]

Πηγή: greekmasa.gr
Σπιτικό ζελέ με φρούτα

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 08 Άνοιξη 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
Γλυκό σε σχήμα λεμόνι

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 06 Φθινόπωρο 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
Γλυκό σε σχήμα μήλο

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 06 Φθινόπωρο 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
Κόκκινο λάχανο με Cassis

Συνοδεύει κοκκινιστά κρέατα! Συστατικά Στα γρήγορα Ορεκτικά Λαχανικά Κυρίως Πιάτα Λαχανικά Άλλες κατηγορίες Γερμανικές συνταγές Όλες οι συνταγές 1,8 kg[...]

Πηγή: mageirikesdiadromes.gr
Πεταλουδόσουπα συνταγή από rihardos

350 γρ. πεταλούδες (ζυμαρικό φιογγάκια) 3 μεσαίες ώριμες ντομάτες (300 γρ. περίπου) 80 γρ. φρέσκο αγελαδινό βούτυρο γάλακτος 3 τμχ. φρέσκο ζωμό κρέατος (ζελέ)[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
ΜΠΟΥΓΙΑΜΠΕΣΑ : Η ΠΙΟ ΓΕΥΣΤΙΚΗ ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ! //[...]

ΜΠΟΥΓΙΑΜΠΕΣΑ : Η ΠΙΟ ΓΕΥΣΤΙΚΗ ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ! Η μπουγιαμπέσα (ελληνοποιημένη ονομασία του γαλλικού bouilleabaisse ) είναι ίσως η πιό φημισμένη ψαρόσουπα στον κόσμο.[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΜΠΟΥΓΙΑΜΠΕΣΑ : Η ΠΙΟ ΓΕΥΣΤΙΚΗ ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ! //[...]

ΜΠΟΥΓΙΑΜΠΕΣΑ : Η ΠΙΟ ΓΕΥΣΤΙΚΗ ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ! Η μπουγιαμπέσα (ελληνοποιημένη ονομασία του γαλλικού bouilleabaisse ) είναι ίσως η πιό φημισμένη ψαρόσουπα στον κόσμο.[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Το κοκκινιστό της κυρα Μαρίας συνταγή από[...]

1 κιλό μοσχάρι (εγώ χρησιμοποιώ χτένι, μπορείτε όμως αν δεν σας αρέσει το ζελέ να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε άλλο κομμάτι για κατσαρόλα) 1 μεγάλο κρεμμύδι[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Η τεχνική για τέλειο σπιτικό Ιταλικό Ριζότο σε[...]

Το ριζότο είναι σαφώς απ’ τα πιο δημοφιλή και πολύπλευρα Ιταλικά πιάτα παγκοσμίως. Κρεμώδες, χορταστικό, βουτυράτο, το ριζότο παντρεύεται με οποιοδήποτε[...]

Πηγή: caruso.gr
Πατατοσαλάτα ζεστή!

Μία φανταστική πατατοσαλάτα, τρώγεται ζεστή σαν σαλάτα, σαν γαρνιτούρα, σε κρέατα, σκέτη με τυράκι φέτα, όπως το γιαχνί πατάτας! Υλικά που θα χρειαστούμε: 1,5[...]

Πηγή: zzcook.blogspot.gr
Αλόη

Στο γένος της αλόης, που όχι άδικα χαρακτηρίζεται «Το θαύμα της Φύσης», ανήκουν πάνω από 350 είδη που ανήκουν στην οικογένεια των Κρινοειδών[...]

Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.gr
Ζελατίνη... όλα όσα θέλουμε να ξέρουμε!

Χρησιμοποιείτε ζελατίνη; Αν ναι... τότε διαβάστε... Η ζελατίνη είναι ένα πηκτικό μέσο, μια πηκτίνη που χρησιμοποιείται τόσο στη ζαχαροπλαστική όσο και στη[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Μπαμιελίδικο

Τα λαχανικά είναι άφθονα αυτή την εποχή και μαγειρεύονται με πολλούς τρόπους και συνδυασμούς.Στην Κρήτη συνηθίζουμε πολύ να τα φτιάχνουμε με κρέας.Όχι σαν[...]

Πηγή: cretangastronomy.gr
Πορτοκαλοζελέ,Πορτοκάλ πελτεξί( Μονεμβασιά)

Πορτοκάλι, το φρούτο που φυτρώνει παντού στη Μεσόγειο και συνάμα αγαπήθηκε ιδιαιτέρως. Φτιάξτε με αυτό ότι μπορείτε, μαρμελάδες, γλυκά, αλλά και μαγειρέψτε το[...]

Πηγή: eliasmamalakis.gr
Αγριογούρουνο με δαμάσκηνα στην κατσαρόλα

υλικά 1300 γρ. αγριογούρουνο γιά κατσαρόλα, σε μερίδες 12-14 ξερά δαμάσκηνα χωρίς κουκούτσι 300 ml μπράντυ, κονιάκ ή αρμανιάκ 300 γρ. μανιτάρια λευκά 3 κ.σ.[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΛΑΧΑΝΟ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ ♦♦ SPALLA DI[...]

ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΛΑΧΑΝΟ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ Κλασσικο χειμωνιατικο πιατο. Υλικα για 4 ατομα : 1 μετριο λαχανο 1200 -1500gr, 1 καροτο, 1 μεγαλο κρεμμυδι, 2 μεγαλα κλωναρια[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Πηχτή

Υλικά: 2 κιλά Χοιρινό κρέας Αλάτι 10 κόκκους Πιπέρι 3 μικρά Κρεμμύδι(α) 4 Καρότο(α) 1 ρίζα Σέλινο 4 κλωνάρια Μαϊντανός 4 σκελίδες Σκόρδο 2 φύλλα Δάφνη 3[...]

Πηγή: greekmasa.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy