Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 3 συνταγές
Η σαλτσούλα του φαγητού πήζει τέλεια χάρη στο αλεύρι και το κρέας μαλακώνει εύκολα λόγω του κρασιού. Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό σπάλα σε κύβους 2 ξερά κρεμμύδια 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΟι Γάλλοι ονομάζουν 'ραγκού' - ragout - το ψιλοκομμένο κρέας ή ψάρι (ακόμα και τα ψιλοκομμένα λαχανικά)....πρόσφατα, "έπεσε" στα χέρια μου μια ελληνική συνταγή[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ κλασικη συνταγη για μοσχαρι με μανιταρια. Κοβετε σε λωριδες και σερβιρεται με ξινη κρεμα. Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλο μοσχαρι για κατσαρολα, κομμενο σε λωριδες 6[...]
Πηγή: cookpad.com/gr