Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 25 συνταγές
Υλικά μοσχαρίσιο κρέας (κιλότο): 1 κιλό πάπρικα γλυκιά: 1/2 κουταλιά ντοματάκια κονσέρβας ή φρέσκα: 400 γρ. (χωρίς σπόρους και φλούδες) πιπεριές κίτρινες: 2[...]
Πηγή: icookgreek.comΜετά από απουσία αρκετών ημερών επανερχόμαστε στις συνταγές μας με μια ελεύθερη απόδοση μιας συνταγής από την Τοσκάνη της Ιταλίας (με πρωτεύουσα την πανέμορφη[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΚι αν δεν γίνονταν καρποί από το μικρό αυτό μπουκέτο με τα συναρπαστικά άνθη, τι θα λέγατε; Δεν θα αισθανόσαστε κάπως προδομένοι, στερημένοι από το πιο[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά μοσχαρίσιο κρέας (κιλότο) 1 κιλό πιπεριές πράσινες 2 κρεμμύδια 2 μεγάλα, ψιλοκομμένα ελαιόλαδο ½ φλιτζάνι κύβος (ή ζωμός) λαχανικών ή κρέατος διαλυμένος[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά μοσχαρίσιο κρέας (κιλότο): 1 κιλό πάπρικα γλυκιά: 1/2 κουταλιά ντοματάκια κονσέρβας ή φρέσκα: 400 γρ. (χωρίς σπόρους και φλούδες) πιπεριές κίτρινες: 2[...]
Πηγή: icookgreek.comΤο φρικασέ είναι πρωτίστως ένα ανοιξιάτικο φαγητό που γιορτάζει τα πράσινα αρωματικά της και τα σφριγηλά μαρούλια ή αντίδια μέσα σε μια νόστιμη σάλτσα[...]
Πηγή: caruso.gr1½ κιλό κιλότο μοσχαρίσιο 3 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 καρότο ψιλοκομμένο σε κυβάκια ή τριμμένο 1 κλωνάρι σέλερι ψιλοκομμένο σε καρεδάκια 2[...]
Πηγή: argiro.grμπεφ μπουργκινιόν για ζεστές εποχές, με άσπρο κρασί και απλούστερο μαγείρεμα Το μπεφ μπουργκινιόν ανήκει στις εμβληματικές συνταγές του pandespani –τους λόγους[...]
Πηγή: pandespani.com1.200 γρ. μοσχάρι σπάλα στήθος ή κιλότο ολόκληρο κομμάτι 3-4 σκ. σκόρδο αλάτι πιπέρι 4-5 κ.σ. ελαιόλαδο 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι πολύ ψιλοκομμένο 2 καρότα 1 κλ.[...]
Πηγή: argiro.grΑυτές τις εορταστικές μέρες που ουσιαστικά ξεκινούν σήμερα, τα τραπεζώματα (για όσους έχουν τη δυνατότητα) δίνουν και παίρνουν! Προσπαθώντας κι εμείς να[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΥλικά (Σερβίρει 6 ) 1 1/2 κ. ουρά, κιλότο ή νουά μοσχαριού (από μικρό μοσχάρι) 2 κ.σ. βούτυρο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1/2 φλ. τσ. νερό φύλλο δάφνης ή θυμάρι[...]
Πηγή: sidages.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com1,2 κιλά μοσχαρίσιο κρέας (ανάμεικτο από τρανς, κιλότο, στηθοπλευρά) 1 δαφνόφυλλο 1/2 κουτ. γλυκού χοντροκοπανισμένο μαύρο πιπέρι 1 κρεμμύδι ξερό, σε ψιλά[...]
Πηγή: gastronomos.grΑπ’ όλους τους ντολμάδες της Ελληνικής κουζίνας με γέμιση που περιλαμβάνει κιμά, κατέληξα στο ότι οι πιο νόστιμοι είναι τελικά οι λαχανοντολμάδες, με τους[...]
Πηγή: caruso.grΦωτό:Χρήστος Μακόπουλος Υλικά (για 4 άτομα) 3/4 του κιλού αγριογούρουνο από το κιλότο 5 κ. σ. ελαιόλαδο 2 μέτρια κυδώνια, καθαρισμένα 12-15 γλυκόξινες[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΧουνκιαρ μπεγιεντι το ονομαζαν στην πολη...οπως και να το λενε η νοστιμια του συγκεκριμενου φαγητου πιστεψτε με δεν αλλαζει. Απολαυστε το!!! ΥΛΙΚΑ 1 κιλο[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.gr1.200 γρ. μοσχάρι ( ποντίκι χτένι κιλότα) 3 κ.σ. ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 καρότα ψιλοκομμένα 1 κλωνάρι σέλερι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο 1[...]
Πηγή: argiro.gr