ευκολο γλασο σοκολατας | νηστισιμο γλυκο με ινδοκαρυδο | βασιλοπιτα κεικ | μακαρονοπιτα με σφολιατα | αρνακι φρικασε αργυρω | γαλοπούλα ψητη στη γαστρα | σως μουσταρδας για γαλοπουλα
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα - Στην κατσαρολα

Βρέθηκαν 17 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Μοσχαράκι κοκκινιστό

3 στικ σέλερι 1 κρεμμύδι 1 σκ. σκόρδο 3 καρότα 60 γρ. ελαιόλαδο 1 κιλό μοσχάρι κιλότο 50 γρ. αλεύρι αλάτι πιπέρι 500 γρ. κόκκινο κρασί 2 κ.σ. θυμάρι 1 κ.σ.[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
ΑΠΟ ΤΗΝ Π. ΖΕΪΜΠΕΚΗ ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ FUSION ΣΥΝΤΑΓΕΣ[...]

Με την έναρξη της χρονιάς φίλοι μου θα ήθελα να σας ευχηθώ προσωπικά Καλή Χρονιά και Χρόνια Πολλά με υγεία σε όλο τον κόσμο. Όπως είχα υποσχεθεί σε πολλούς[...]

Πηγή: gourmetfoodlovers.blogspot.gr
Μοσχαράκι ροστ μπίφ με ταραμά, του Pomo d’ Ορο

Ο Αριστοτέλης Μέγκουλας, ελληνογάλλος σεφ και πατρόν του κερκυραϊκου εστιατορίου Pomo d' Oro, μάς προτείνει ένα πολύ νόστιμο πιάτο που συνδυάζει τις[...]

Πηγή: bostanistas.gr
μοσχαρίσο κοκκινιστό κρέας με πουρέ μελιτζάνας[...]

Η ιστορία του χουνκιάρ μπεγεντί (hünkâr beğendi) ξεκινάει από την Αναστασία (περ. 1589 –1651), κόρη παπά απο την Τήνο που στα 15 της, την παίρνουν σαν σκλάβα[...]

Πηγή: caruso.gr
Γαλικό μπεφ μπουργκινιόν με την αυθεντική[...]

Η συνταγή του μπεφ μπουργκινιόν (boeuf bourguignon, δηλαδή, βοδινό Βουργουνδίας) της Τζούλια Τσάιλντ έχει γίνει γνωστή στην Ελλάδα από το έργο Julie &[...]

Πηγή: caruso.gr
χουνκιάρ μπεγεντί: κοκκινιστό κρέας με πουρέ[...]

ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ Η ιστορία του χουνκιάρ μπεγεντί (hünkâr beğendi) ξεκινάει από την Αναστασία (περ. 1589 –1651), κόρη παπά απο την Τήνο που στα 15 της, την[...]

Πηγή: pandespani.com
μπεφ μπουργκινιόν με την αυθεντική συνταγή της[...]

Η συνταγή του μπεφ μπουργκινιόν (boeuf bourguignon, δηλαδή, βοδινό Βουργουνδίας) της Τζούλια Τσάιλντ έχει παίξει ρόλο συνδετικού κρίκου ανάμεσα στους (πρώην)[...]

Πηγή: pandespani.com
Μοσχάρι με σάλτσα βερμούτ και μουστάρδα |[...]

800 γραμμ. μοσχάρι γάλακτος (κόντρα ή κιλότο) κομμένο σε 4 φέτες Αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1/2 φλιτζ. βερμούτ 2 κ.σ. μουστάρδα 1/2 φλιτζ.[...]

Πηγή: argiro.gr
Μοσχάρι με σάλτσα μουστάρδας & πομοντόρια |[...]

1.200 γραμμ. μοσχάρι (ποντίκι νουά ή κιλότο) 3 κ.σ. ελαιόλαδο 3 μέτρια κρεμμύδια σε λεπτές φέτες 1 μπουκάλι (750 ml) λευκό ξηρό κρασί (όπως Μοσχοφίλερο ή[...]

Πηγή: argiro.gr
Μοσχαράκι μπουργκινιόν της Julia Child

Μία χρονοβόρα συνταγή που όμως θα σας ανταμείψει! Υλικά (για 8 άτομα) για το κρέας: 170 γραμ. μπέικον 1 κ.σ. ελαιόλαδο + 1-2 κ.σ. ακόμη στη διάρκεια του[...]

Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.gr
Στου “Chez Georges”, για Τας Κεμπάπ με πιλάφι[...]

2 κιλά μοσχαρίσιο κρέας (από σπάλα, κιλότο, κλπ) κομμένο σε μικρά κυβάκια (3 με 4 εκ.) 2 μεγάλα κρεμμύδια ψιλοκομμένα 4 καρότα τριμμένα στον τρίφτη 2[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Η Επιστήμη πίσω απ' την καθημερινή[...]

Μέρος Α’ : Εισαγωγική Τοποθέτηση, Στόχοι, Ανάλυση της Πρώτης Ύλης και Πρώτα Συμπεράσματα για τα απαιτούμενα απ’ την Μαγειρική τεχνική ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ &[...]

Πηγή: caruso.gr
Μοσχάρι με κάστανα και βερίκοκα

Για την διατροφική αξία του κάστανου μας τα είπε πολύ ωραία ο Nassos, εδώ. Ας δούμε και ένα φαγάκι, λοιπόν, με τον πολύτιμο και πεντανόστιμο αυτό καρπό[...]

Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy