Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 32 συνταγές
1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε μπουκιές 4 κ.σ. ελαιόλαδο 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 κλωνάρι σέλερι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη 2 καρότα τριμμένα 2[...]
Πηγή: argiro.gr2 κουταλιές ελαιόλαδο 1 μεγάλο κρεμμύδι, κομμένο σε κύβους 3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο 1 χοντρό κομμάτι μοσχάρι, τουλάχιστον 1 κιλό 1 1/2 λίτρα νερό 2[...]
Πηγή: cooktherapy.grΣας το είπα και πριν λίγο καιρό , δεν το βάζω κάτω με τα εσπεριδοειδή, όχι ακόμα. Όταν προχθές πήγα στον οπωροπώλη της γειτονιάς μου και βρήκα τα πιο απίθανα[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΝάμαι πάλι εδώ μετά από μια πολύ ωραία απουσία!!! Το μπαζάρ πήγε πάρα πολύ καλά κι ευχαριστώ σας όλες και όλους γιαυτό που έκανε ο καθένας. Το ευχαριστώ έχει[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΣτην Πλάκα, το λιμανάκι του Λεωνιδίου, άνοιξε πέρυσι ένα καινούριο εστιατόριο, ο Ευκάλυπτος. Στον Ευκάλυπτο πήγαμε πολλές φορές για φαγητό με την Αγγελική .[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΓια την διατροφική αξία του κάστανου μας τα είπε πολύ ωραία ο Nassos, εδώ. Ας δούμε και ένα φαγάκι, λοιπόν, με τον πολύτιμο και πεντανόστιμο αυτό καρπό[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε μπουκιές 4 κ.σ. ελαιόλαδο 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 κλωνάρι σέλερι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη 2 καρότα τριμμένα 2[...]
Πηγή: argiro.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 09 Καλοκαίρι 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΈνα πολύ νόστιμο φαγητό από γάμπα μοσχαρίσια. Συστατικά Στα γρήγορα Κυρίως Πιάτα Κρεατικά Άλλες κατηγορίες Γερμανικές συνταγές Όλες οι συνταγές 1 κιλο[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.gr1.200 γραμμ. μοσχάρι (ποντίκι νουά ή κιλότο) 3 κ.σ. ελαιόλαδο 3 μέτρια κρεμμύδια σε λεπτές φέτες 1 μπουκάλι (750 ml) λευκό ξηρό κρασί (όπως Μοσχοφίλερο ή[...]
Πηγή: argiro.grΥλικά 500 γρ μοσχάρι (κατά προτίμηση ποντίκι) 1 πακέτο ζυμαρικά ματσάτα 1 κονσέρβα ντοματινια Σαντορίνης ολόκληρα ή 6-7 ντοματάκια 3-4 μεγαλούτσικα κρεμμύδια[...]
Πηγή: greekmasa.grΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ Η ιστορία του χουνκιάρ μπεγεντί (hünkâr beğendi) ξεκινάει από την Αναστασία (περ. 1589 –1651), κόρη παπά απο την Τήνο που στα 15 της, την[...]
Πηγή: pandespani.comΗ ιστορία του χουνκιάρ μπεγεντί (hünkâr beğendi) ξεκινάει από την Αναστασία (περ. 1589 –1651), κόρη παπά απο την Τήνο που στα 15 της, την παίρνουν σαν σκλάβα[...]
Πηγή: caruso.grΣας το είπα και πριν λίγο καιρό , δεν το βάζω κάτω με τα εσπεριδοειδή, όχι ακόμα. Όταν προχθές πήγα στον οπωροπώλη της γειτονιάς μου και βρήκα τα πιο απίθανα[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΞέρω ότι οι περισσότεροι βγαίνουν έξω για φαγητό την συγκεκριμένη μέρα, μάλιστα η γιαγιά μου έλεγε οτι την Τσικνοπεπτη οι γυναίκες αφήνουν το φαγητό να[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.gr1 κιλό νουά μοσχαρίσιο PORKY 100 γρ. μουστάρδα 5 κλαδάκια δεντρολίβανο φρέσκο 5 κλαδάκια θυμάρι φρέσκο 5 κλαδάκια ρίγανη φρέσκο Βιολογικό έξτρα παρθένο[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥΛΙΚΑ 2 καρότα 2 πράσα μισό σέλερυ 2 κρεμμύδια δάφνη αλάτι πιπέρι κόκκινο κρασί μοσχάρι μπριζόλα ΕΚΤΕΛΕΣΗ Αφού ψήσουμε στη σχάρα το μοσχαρι από[...]
Πηγή: megatv.com/cookΣίγουρα στο Internet υπάρχουν πολλά site στα οποία μπορείτε να βρείτε συνταγή για κερκυραϊκό παστιτσάδο, όπως άλλωστε γενικά για κοκκινιστό. Ακόμα κι εμείς[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr1 κιλό ποντίκι κομμένο σε μικρά κομμάτια 1 μεγάλο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 6 κ.σ. ελαιόλαδο 4 κ.σ. ξύδι από κόκκινο κρασί 2 κ.γ. τζίντζερ τριμμένο 2 κ.γ. κοφτά[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤι κάνετε? Χάθηκα λίγο αυτη την εβδομάδα, είχα διάφορα θέματα που τρέχανε και μέσα σε όλα αυτά, είχαμε και τα γεννέθλια του Κώστα ο οποίος προχθές έγινε 3[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΞέρω ότι οι περισσότεροι βγαίνουν έξω για φαγητό την συγκεκριμένη μέρα, μάλιστα η γιαγιά μου έλεγε οτι την Τσικνοπεπτη οι γυναίκες αφήνουν το φαγητό να[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.gr