σοκολατακια παρλιαρος | αλμυρο κεικ αργυρω | αλμυρο κεικ βεφας | γόπες στο φούρνο | κοτοσαλατα βεφα | σαλτσα γιαουρτι | κουλουρακια κανελας αργυρω | φιλετο κοτοπουλο ψητο με μουσταρδα
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα - Στην κατσαρολα

Βρέθηκαν 20 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Αγριογούρουνο με κυδώνια και γλυκόξινες[...]

Φωτό:Χρήστος Μακόπουλος Υλικά (για 4 άτομα) 3/4 του κιλού αγριογούρουνο από το κιλότο 5 κ. σ. ελαιόλαδο 2 μέτρια κυδώνια, καθαρισμένα 12-15 γλυκόξινες[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Παστιτσάδα

Η παστιτσάδα και το σοφρίτο είναι από τα πιο γνωστά παραδοσιακά φαγητά της Κέρκυρας. Είναι και τα δύο πεντανόστιμα, εξ άλλου η Κερκυραϊκή κουζίνα έχει να μας[...]

Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr
Μοσχάρι με κυδώνια

υλικά 1.5 κιλό μοσχάρι (σπάλα ή κιλότο) 1 κ. κυδώνια 2 κρεμμύδια, ψιλοκομμένα 2 κ.σ. ζάχαρη καστανή 2 κ.σ. πελτέ ντομάτας 3 ξύλα κανέλας 2 αστεροειδή[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Μοσχάρι σοφρίτο Κέρκυρας

Υλικά μοσχάρι: 1 κιλό κιλότο, κομμένο σε φέτες κρασί λευκό: 1 φλιτζάνι του τσαγιού ζάχαρη: 1 κουταλάκι του γλυκού πράσινο πιπέρι: 15 κόκκους κρεμμύδι: 1[...]

Πηγή: icookgreek.com
ΜΟΣΧΑΡΙ ΡΑΓΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΣΚΑΝΗ (RAGÚ TOSCANO)

Μετά από απουσία αρκετών ημερών επανερχόμαστε στις συνταγές μας με μια ελεύθερη απόδοση μιας συνταγής από την Τοσκάνη της Ιταλίας (με πρωτεύουσα την πανέμορφη[...]

Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr
Μοσχάρι “τας κεμπάπ”

Αναρτήθηκε στις 19/08/2017 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Μοσχάρι τας κεμπάπ Μοσχαράκι “τας κεμπάπ”. Μια εύκολη και απλή συνταγή για ένα πεντανόστιμο[...]

Πηγή: sintayes.gr
Παστιτσάδα... από την Κόμισσα του Ιονίου

Το Ελληνικό Χρέος στη γαστρονομία άρχισε κιόλας τα καλοκαιρινά του ταξιδάκια με πρώτο προορισμό την πανέμορφη Κέρκυρα! Αν αποφασίσετε να ταξιδέψετε φέτος σε[...]

Πηγή: ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.gr
μοσχαρίσο κοκκινιστό κρέας με πουρέ μελιτζάνας[...]

Η ιστορία του χουνκιάρ μπεγεντί (hünkâr beğendi) ξεκινάει από την Αναστασία (περ. 1589 –1651), κόρη παπά απο την Τήνο που στα 15 της, την παίρνουν σαν σκλάβα[...]

Πηγή: caruso.gr
χουνκιάρ μπεγεντί: κοκκινιστό κρέας με πουρέ[...]

ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ Η ιστορία του χουνκιάρ μπεγεντί (hünkâr beğendi) ξεκινάει από την Αναστασία (περ. 1589 –1651), κόρη παπά απο την Τήνο που στα 15 της, την[...]

Πηγή: pandespani.com
Μοσχάρι τας κεμπάπ

Υλικά συνταγής 1 κιλό κρέας μοσχαρίσιο (νουά, κιλότο ή ελιά) κομμένο σε κομματάκια 2 κρεμμύδια ξερά σε φέτες 3 καρότα σε κύβους 1 ½ κουτί ντοματάκια κονκασέ[...]

Πηγή: xryses-syntages.gr
Αγαπημένο Τας Κεμπάπ !!!

Το αγαπημένο πολίτικο φαγητό Τας Κεμπάπ, που εκτός από αρνί φτιάχνεται και με μοσχάρι. Η επιτυχία του έγκειται στην τέλεια δεμένη σάλτσα του!Μυρωδάτο φαγητό[...]

Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr
Μικρές συμβουλές από τη μαμά

Στο συνταγολόγιο που μου έχει δωρίσει η μητέρα μου έχει γράψει ένα κείμενο με αυτόν ακριβώς τον τίτλο και τις συμβουλές που θα παραθέσω. Το θεώρησα πολύ[...]

Πηγή: syntagesmamas.gr
Μοσχαράκι με φρέσκα φασολάκια

Υλικά για 5-6 άτομα 1 κιλό μοσχάρι από κιλότο κομμένο σε μερίδες 6 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο στον τρίφτη 1 κρασοπότηρο λευκό[...]

Πηγή: eliasmamalakis.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy