λουκουμαδες συνταγη απλη | τουρτα σοκολατα βεφα | λικερ καφε αργυρω | λικερ βυσσινο βεφας | πορτοκαλοπιτα με γαλα | σοκολατακια γαλακτος | συνταγουλης γλυκα ψυγειου | πως μαγειρευεται η γιδα
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα - Στην κατσαρολα

Βρέθηκαν 31 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


μπεφ μπουργκινιόν για ζεστές εποχές -[...]

μπεφ μπουργκινιόν για ζεστές εποχές, με άσπρο κρασί και απλούστερο μαγείρεμα Το μπεφ μπουργκινιόν ανήκει στις εμβληματικές συνταγές του pandespani –τους λόγους[...]

Πηγή: pandespani.com
Ουγγαρέζικο γκούλας

υλικά 1. 200 γρ. βοδινή (ή μοσχαρίσια) σπάλα ή κιλότο, κομμένο σε χοντρούς κύβους 500 γρ. πατάτες, κομμένες μέτριες 300 γρ. κρεμμύδια, σε φέτες 3 σκ.σκόρδο,[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Παστιτσάδα

Η παστιτσάδα και το σοφρίτο είναι από τα πιο γνωστά παραδοσιακά φαγητά της Κέρκυρας. Είναι και τα δύο πεντανόστιμα, εξ άλλου η Κερκυραϊκή κουζίνα έχει να μας[...]

Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr
Μοσχαράκι με διάφανη σως

Νόστιμο κρεατάκι απλό, σουπερ γευστικό με ελάχιστα υλικά, ικανό όμως να σερβιριστεί σε ένα τραπέζι για φίλους. Τι χρειαζόμαστε: 1/2 μοσχάρι κιλότο 2 κούπες[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Μοσχάρι με αποφλοιωμένο στάρι(Ντουμπάι)

½ κιλό Μοσχάρι (κιλότο) καθαρισμένο 5 κ. σ. αποφλοιωμένο στάρι Κάρδαμο Κύμινο Μαύρο πιπέρι Κόλιανδρο Βούτυρο Αλάτι Κόβετε το κρέας σε φέτες, μετά σε μέτρια[...]

Πηγή: eliasmamalakis.gr
χουνκιάρ μπεγεντί: κοκκινιστό κρέας με πουρέ[...]

ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ Η ιστορία του χουνκιάρ μπεγεντί (hünkâr beğendi) ξεκινάει από την Αναστασία (περ. 1589 –1651), κόρη παπά απο την Τήνο που στα 15 της, την[...]

Πηγή: pandespani.com
Μοσχαράκι με κρέμα γάλακτος και ουίσκι

Υλικά μοσχαράκι γάλακτος: 1 κιλό κιλότο, κομμένο σε κύβους κρέμα γάλακτος 30% ή 15%: 300ml μανιτάρια: 200 γρ. κομμένα σε φέτες καρότα: 4-5 κομμένα σε ροδέλες[...]

Πηγή: icookgreek.com
μοσχαρίσο κοκκινιστό κρέας με πουρέ μελιτζάνας[...]

Η ιστορία του χουνκιάρ μπεγεντί (hünkâr beğendi) ξεκινάει από την Αναστασία (περ. 1589 –1651), κόρη παπά απο την Τήνο που στα 15 της, την παίρνουν σαν σκλάβα[...]

Πηγή: caruso.gr
Χαρίς

Υλικά 1/2 κιλό μοσχάρι κιλότο 1/2 κιλό σκληρό σιτάρι αποφλοιωμένο 10 κόκκους κάρδαμο 1 κουταλάκι κύμινο 2 κουταλάκια κόλιανδρο 1 κουταλιά φρέσκο[...]

Πηγή: megatv.com/cook
Παστιτσάδα... από την Κόμισσα του Ιονίου

Το Ελληνικό Χρέος στη γαστρονομία άρχισε κιόλας τα καλοκαιρινά του ταξιδάκια με πρώτο προορισμό την πανέμορφη Κέρκυρα! Αν αποφασίσετε να ταξιδέψετε φέτος σε[...]

Πηγή: ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.gr
Μοσχάρι ψητό κατσαρόλας

Υλικά (Σερβίρει 6 ) 1 1/2 κ. ουρά, κιλότο ή νουά μοσχαριού (από μικρό μοσχάρι) 2 κ.σ. βούτυρο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1/2 φλ. τσ. νερό φύλλο δάφνης ή θυμάρι[...]

Πηγή: sidages.gr
Μοσχαράκι με κρέμα γάλακτος και ουίσκι

Υλικά μοσχαράκι γάλακτος: 1 κιλό κιλότο, κομμένο σε κύβους κρέμα γάλακτος 30% ή 15%: 300ml μανιτάρια: 200 γρ. κομμένα σε φέτες καρότα: 4-5 κομμένα σε ροδέλες[...]

Πηγή: icookgreek.com
Μεθυσμένο μοσχάρι με λαχανικά του Τάκη -[...]

13/10/13 Mόλις πριν λίγο επιστρέψαμε από μια  πολύ ωραία εκδρομή σε φιλικό σπίτι, πολύ κοντά στην Αττική. Ο καιρός ομολογουμένως βοήθησε πολύ σε όλα! Βόλτες,[...]

Πηγή: zannetcooks.com
Μοσχαράκι εσκαλόπ με λιγκουίνι

Πιάτο για το Κυριακάτικο ή/και γιορτινό τραπέζι, με ωραία εμφάνιση και "γιάμυυυ" γεύση που θα ενθουσιάσει και τους πιο "περίεργους" στο φαγητό!! Τι[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Γκούλας με πιπεριές και βραστές πατάτες

Υλικά μοσχαρίσιο κρέας (κιλότο): 1 κιλό πάπρικα γλυκιά: 1/2 κουταλιά ντοματάκια κονσέρβας ή φρέσκα: 400 γρ. (χωρίς σπόρους και φλούδες) πιπεριές κίτρινες: 2[...]

Πηγή: icookgreek.com

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy