τηγανια λεμονατη ακης | κολοκυθοπιτα γλυκια με σιμιγδαλι | τουρτα πορτοκαλι με παντεσπανι | μαγειριτσα χωρις μαρουλι | ψωμι με πιτουρο βρωμης | κολοκυθοκεφτεδες με βρωμη | πώς φτιαχνουμε γιαουρτοπιτα
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα - Στο τηγανι

Βρέθηκαν 25 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Εξελικτική τροφή

Είναι ευρέως κατανοητό ότι αυτό που οδήγησε στην ανάπτυξη του εγκεφάλου του είδους μας, ήταν μια σημαντική αλλαγή στη διατροφή. Η εισαγωγή των ψαριών,[...]

Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr

Γιορτή Τσακώνικης μελιτζάνας

Στις 29 Αυγούστου θα γίνει στο γραφικό λιμανάκι της Πλάκας η 12η Γιορτή Τσακώνικης Μελιτζάνας Λεωνιδίου. Η γιορτή της τσακώνικης μελιτζάνας έχει γίνει πλέον[...]

Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr
Οι 16+1 πιο νόστιμοι μεζέδες για την Καθαρά[...]

Καθαρά Δευτέρα χωρίς τους θεϊκούς της μεζέδες δεν νοείται. Ο αετός μπορεί και να μείνει προσγειωμένος ένεκα καιρικών συνθηκών ή τράφικ στον εναέριο χώρο, αλλά[...]

Πηγή: caruso.gr
Καγιανάς με πιπεριές και λουκάνικα

Καλημέρα, καλημέρα!! Είπαμε Αύγουστος... όσο λιγότερη ώρα στην κουζίνα τόσο το καλύτερο! Εξάλλου, το καλοκαίρι μπήκε στην τελική του ευθεία, οπότε όσο[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Φιλέ Μινιόν Σος Μαδέρα, σε λαμπρή επιστροφή απ’[...]

Το φιλέ μινιόν σος Μαδέρα (filet mignon sauce Madeira), ήταν το πιάτο που δέσποζε σε κάθε κυριλέ εστιατόριο της Αθήνας  στα τέλη της δεκαετίας του 70, όντας[...]

Πηγή: caruso.gr
Καγιανάς με πιπεριές και λουκάνικα

Καλημέρα, καλημέρα!! Είπαμε Αύγουστος... όσο λιγότερη ώρα στην κουζίνα τόσο το καλύτερο! Εξάλλου, το καλοκαίρι μπήκε στην τελική του ευθεία, οπότε όσο[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Τα 10 Τεχνικά Μυστικά των Ιταλικών Ζυμαρικών[...]

Απ’ τη στιγμή που στην Ελλάδα περάσαμε απ’ τη μακαρονάδα, στο σπαγγέτι και στη συνέχεια στην Ιταλική πάστα, αρχίσαμε να εκπαιδεύουμε το γευστικό μας αισθητήριο[...]

Πηγή: caruso.gr
Κανιόκες ξανά!

Είχα γράψει και πέρσι τέτοια εποχή για το παράξενο αυτό θαλασσινό , κοινό εδώ στην περιφέρεια της Αδριατικής, το τόσο άδικα περιφρονημένο. Η όψη της κανιόκιας[...]

Πηγή: bostanistas.gr
χτένια in love: με τζίντζερ και πορτοκάλι[...]

Tα  χτένια, χωρίς υπερβολή κοσμοπολίτικα μαλάκια αφού στην πράξη ζούνε σ’ όλους τους ωκεανούς και γαστρονομικά θεωρούνται vip στην κατηγορία τους,[...]

Πηγή: pandespani.com
ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΕΣ!!!

Τώρα, θα μου πείτε τι με έπιασε και εκεί που παινευόμουν για τις "low fat low cost" συνταγές μου, το γύρισα από την ανάποδη το βιολί; Μακάρι νάξερα! Ίσως και[...]

Πηγή: cookthebook.blogspot.gr
χτένια in love: με τζίντζερ και πορτοκάλι[...]

Tα  χτένια, χωρίς υπερβολή κοσμοπολίτικα μαλάκια αφού στην πράξη ζούνε σ’ όλους τους ωκεανούς και γαστρονομικά θεωρούνται vip στην κατηγορία τους,[...]

Πηγή: pandespani.com
Εξελικτική τροφή

Είναι ευρέως κατανοητό ότι αυτό που οδήγησε στην ανάπτυξη του εγκεφάλου του είδους μας, ήταν μια σημαντική αλλαγή στη διατροφή. Η εισαγωγή των ψαριών,[...]

Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr
Μανιταριών εγκώμιο...

Τα ελληνικά μανιτάρια Είναι εξαιρετικά σε γεύση αλλά και πλούσια σε διατροφική αξία. Γνωρίστε τα βρώσιμα μανιτάρια, που φύονται σχεδόν σε κάθε γωνιά της[...]

Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr
Φαγητό στο εστιατόριο της Villa Nobelos

Ήταν το τελευταίο μάλλον γεύμα που κάναμε για καλοκαίρι, παρόλο που ήταν μέσα Σεπτέμβρη πια. Ο καλοκαιρινός καιρός μας επέτρεψε όχι μόνο να παραμείνουμε έξω[...]

Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr
ΡΙΖΟΤΟ PAELLA

350 γρ. ρύζι καρναρόλι ή αρμπόριο, ελαιόλαδο, κρεμμύδι ψιλοκομμένο, 300 γρ. λευκό κρασί, 1600γ ρ. ζωμό σαφράν, 100 γρ. αρακά, 100 γρ. τομάτα κονκασέ, 50 γρ.[...]

Πηγή: ucook.gr/cook
ΡΙΖΟΤΟ PAELLA

350 γρ. ρύζι καρναρόλι ή αρμπόριο, ελαιόλαδο, κρεμμύδι ψιλοκομμένο, 300 γρ. λευκό κρασί, 1600γ ρ. ζωμό σαφράν, 100 γρ. αρακά, 100 γρ. τομάτα κονκασέ, 50 γρ.[...]

Πηγή: ucook.gr/cook
Συκωτάκια Πουλιών Σοτέ με Φασκόμηλο

Τα συκωτάκια από κοτόπουλο ήταν από τα αγαπημένα πιάτα μου ως πιτσιρικάς. Θυμάμαι πολύ ζωντανά, τη γιαγιά μου Ναυσικά, να μου τα φτιάχνει πεντανόστιμα,[...]

Πηγή: caruso.gr
Μπάνιο στο Τηγάνι

Το Τηγάνι είναι μια από τις αγαπημένες μου παραλίες στην περιοχή της Κυνουρίας. Δεν ξέρω γιατί το λένε έτσι κι όσες φορές ρώτησα, κανείς δεν ήξερε να μου πει.[...]

Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy