Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 34 συνταγές
Αpple sauce (ή applesauce) είναι ένα είδος πουρέ από μήλα, θα μπορούσες ίσως να την πεις και μαρμελάδα μια και κάποτε την έφτιαχναν για να διατηρείται το[...]
Πηγή: thatseat.blogspot.gr500γρ. καρότα 2 κ.σ. ελαιόλαδο 400γρ. ρεβίθια βρασμένα ή κονσέρβα 400γρ. ντομάτα κονκασέ 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη 1 κ.γ. μοσχοκάρυδο 1 κ.γ. κανέλα 1 κ.γ.[...]
Πηγή: cooklos.grΣτην ανταγωνίστρια(!) πόλη της πατρίδας μου(Κυπαρισσίας), τα Φιλιατρά, φτιάχνουν αυτό τον περίεργο συνδυασμό λεμονάτου κατσαρόλας με γαρύφαλλο. Ο οποίος,[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΕνας εύκολος τρόπος να μαζευτούν φίλοι ένα μεσημέρι Κυριακής χωρίς να χρειάζονται ιδιαίτερα δύσκολα, περίπλοκα, πολύωρα και κουραστικά μαγειρέματα, είναι το[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΥλικά 8 μεγάλα ρόδια (για περιπου 1 λίτρο χυμό ροδιου) 800 γρ. ζάχαρη 1 ξυλακι κανελας Εκτέλεση Στυβουμε τα ροδια και περνατε το χυμο τους απο λεπτο[...]
Πηγή: greekmasa.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΓια τη σάλτσα 1 μέτριο κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες 25 ml ηλιέλαιο 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας 1/2 κ.γ. κανέλλα τριμμένη 1/4 κ.γ. πιπέρι λευκό τριμμένο 1/2 κ.γ.[...]
Πηγή: cookpad.com/gr...για το ζωμό 1,5 λίτρο νερό 2 καρότα 1 ξηρό κρεμμύδι 1 πόδι σέλερυ αλάτι προαιρετικά1 μικρό ματσάκι κόλιανδρο …για την tajine 800 γρ αρνίσιο κρέας (από[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ Ποντιακή Κουζίνα Κείμενο – επιμέλεια: Παναγιώτης Κουκουβίτης Αναφερόμενοι στην Ποντιακή κουζίνα εννοούμε κυρίως τις διατροφικές συνήθειες, τις[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΗ πρώτη μας επαφή με τη Τζιώτικη τηγανιά ήταν όταν πρωτοήρθαμε στο νησί, και μας κάλεσαν σε ένα γάμο. Οι παραδοσιακοί γάμοι, ιδίως οι ελάχιστοι φθινοπωρινοί[...]
Πηγή: bostanistas.grΈνα πιάτο άκρως χειμωνιάτικο, άκρως εορταστικό και άκρως γλυκά πεντανόστιμο!!! Απολαύστε!!! Υλικά: 1,5 κιλό χοιρινή τηγανιά 500γρ. δαμάσκηνα ξερά χωρίς[...]
Πηγή: oreksinaxeis.blogspot.grΥΛΙΚΑ Κρακεράκια τυριού & ψητό μπρι Για τα κράκερ 125 γρ. αλεύρι Αλλατίνη γ.ό.χ. ¾ κ.γ. αλάτι ½ κ.γ. πάπρικα γλυκιά ¼ κ.γ. κουρκουμά[...]
Πηγή: megatv.com/cook1 κουνέλι αλάτι πιπέρι 50 γρ. αλεύρι 50 γρ. ελαιόλαδο 1 κιλό κρεμμυδάκια εσαλότ 1 κ.σ. κύμινο σε σπόρους 1 κ.σ. κόλιανδρο σε σπόρους 2-3 φύλλα δάφνης 2 σκ.[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΣΚΕΤΟ ΛΟΥΚΟΥΜΙ Φαγητό αγαπημένο απ'όλη την οικογένεια και φτιαγμένο έτσι ώστε να γίνει μαλακό κι ανάλαφρο χωρίς μεγάλα "ζόρια"... Συνταγή[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grγια την τηγανιά 1 κιλό χοιρινή τηγανιά 300γρ. μανιτάρια λευκά 1 ποτ. κρασ. κρασί λευκό ½ φλιτζ. ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι για τη μαρινάδα 2 σκελίδες σκόρδο 3[...]
Πηγή: cooklos.grΓια τα σουτζουκάκια 500 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος 3 σκελίδες μέτριες σκόρδο 1 κ.γ. γεμάτη τριμμένο κύμινο 1 κριθαροκουλούρα ολικής μουλιασμένη σε κόκκινο κρασί[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈνα «επίσημο» νησιώτικο φαγητό, για τα «καλά» αυγουστιάτικα καλέσματα... Συνταγή : Γαστρονόμος Μερίδες : για 6 μερίδες. Απαιτούμενος Χρόνος[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΣε μέγεθος μινιατούρας, για λιγότερες τύψεις! Εκτός από τα τριανταφυλλένια νηστίσιμα ξεροτήγανα , σε πολλές περιοχές της Κρήτης φτιάχνουν ένα άλλο είδος[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr