Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 19 συνταγές
ΚΕΦΤΕΔΕΣ ΜΕ ΠΑΤΑΤΑ Αφρατα κεφτεδακια, οπου αντικατεστησα το ψωμι με βρασμενη πατατα, πραγμα που ειχε ως αποτελεσμα να αποκτησουν μια βελουδινη υφη. Τα διαφορα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΛατρευω την Ανατολίτικη κουζίνα. Κυρίως για τα μπαχαρικά της. Στο γραφείο έχω την τύχη να δουλεύω με έναν Αραβα οπότε συχνά πυκνά τον ζαλίζω με ερωτήσεις όσον[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΥλικά συνταγής 1 κιλό κιμά χονδροκομμένο 2 κουταλιές σιμιγδάλι 1 κερεμμύδι τριμμένο 1/4 του φλιτζανιού ελαιόλαδο αλάτι, πιπέρι Για την πράσινη σάλτσα 2/3[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά 300 γρ. μανιτάρια σαμπινιόν 1 κούπα βρασμένη φάβα 3 φέτες ξερό ψωμί 2 κ.σ. πελτέ ντομάτας 6 σκελίδες σκόρδο 1 μεγάλο κρεμμύδι ξύσμα και χυμό από ένα[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΤο μικρό ασημένιο και λίγο στρουμπουλό -για τα κυβικά εκατοστά του- ψαράκι που γλυκίζει στο στόμα, η τόσο ωραία τόση δα αθερίνα, η Τίνκερμπελ των ψαρομεζέδων.[...]
Πηγή: pandespani.comΑνατροπή στην πυξίδα της γεύσης με μια ξεχωριστή μακαροράδα, με την αίσθηση του Νότου να οδηγεί την κατεύθυνση στον γευστικό χάρτη προς το κάτω κεντρικό[...]
Πηγή: pandespani.comΤί είναι η γλουτένη; Η γλουτένη είναι πρωτεΐνη του ενδοσπερμίου του μαλακού σιταριού, κριθαριού, βρώμη και σίκαλης, η οποία αποτελείται από τη γλοιαδίνη και[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΓια τη ζύμη 500 γρ. πλιγούρι ψιλό 700 ml ζεστο νερο 70 γρ. σιμιγδάλι ψιλό 1 κύβο κοτόπουλου 1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο 2 κ.σ. ηλιέλαιο 2 κ.σ. αλεύρι για όλες[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΜια συνταγή για μπουφέ ή και καθημερινό τραπέζι! Εύκολη γιατί μπορεί να χρησιμοποιηθεί και περίσσευμα κρέατος που έχουμε. Συστατικά Στα γρήγορα Ορεκτικά[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΖύμη 3 φλ. Πλιγούρι (στην Κύπρο, το πλιγούρι είναι 2 ειδών: Το ψιλό που χρησιμοποιείται για πιλάφι, ενώ το λίγο πιο χοντρό για τις Κούπες. Πρέπει να είναι[...]
Πηγή: cooktherapy.grPin It Η μαμά μου πάντα τηγάνιζε το σνίτσελ με σιμιγδάλι, νομίζω γίνετε πιο τραγανό από την φρυγανιά. Υλικά 5 σνίτσελ χοιρινά 1 αυγό 1 κύβο κοτόπουλο 1/2 φλ.[...]
Πηγή: syntagesapospiti.blogspot.grΑΠΟ ΤΗΝ Maria Kyrimlidou Πώς να μαγειρέψετε τα μπιφτέκια χωρίς κρέας με φασόλια?Σας εγγυώμαι πως και όταν θα τελειώσει η νηστεία θα φτιάχνετε αυτά τα μπιφτέκια[...]
Πηγή: mariakyrimlidou.blogspot.gr