Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 39 συνταγές
Πάντα ήθελα να παρευρεθώ σε ένα σεμινάριο μαγειρικής ή ζαχαροπλαστικής. Την ευκαιρία αυτή μου την έδωσε το σάιτ οι Συνταγές της παρέας , που κληρώθηκα να[...]
Πηγή: koyzinopagida.blogspot.grΟι παραγωγοί τροφίμων σήμερα, χρησιμοποιούν πρόσθετες και χημικές ουσίες στα προϊόντα τους για να τα κάνουν «καλύτερα» και να διαρκέσουν περισσότερο. Καθώς οι[...]
Πηγή: xryses-syntages.grΚουλί ή coulis λέμε στην μαγειρική «ένα ρευστό πουρέ από μαγειρεμένα λαχανικά ή οστρακοειδή. Χρησιμοποιείται για να ενισχύσει την γεύση μιας σάλτσας αλλά[...]
Πηγή: pandespani.comΜία από τις συχνές ερωτήσεις που καλούμαι να απαντήσω ως βίγκαν μαμά είναι πως τα βγάζω πέρα με τα παιδικά πάρτυ. Οι περισσότεροι άνθρωποι που δεν έχουν επαφή[...]
Πηγή: vegansintages.blogspot.grΚάθε χρόνο αυτή την εποχή, αρκετοί γονείς και νέοι σπεύδουν στο ιατρείο αναζητώντας την ιατρική ενίσχυση του οργανισμού κατά την διάρκεια των εξετάσεων και της[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΗ πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα. Δηλαδή η στιγμή που γυρνάς στο σπίτι από το γραφείο με την πείνα να σε θερίζει και θυμάσαι ότι στο ψυγείο υπάρχει σε ταπεράκι[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά: Φιλέτο μοσχαρίσιο Αλάτι πιπέρι Τυρί κρέμα Εκτέλεση Κόβουμε το φιλέτο σε μερίδες ανάλογα σε τη πάχος το θέλουμε. Ζεσταίνουμε πολύ καλά ένα αντικολλητικό[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΤην προτιμούν Jennifer Lopez και Angelina Jolie.Σημασία δεν έχει τι τρως αλλά πότε το τρως σύμφωνα με το συγγραφέα του βιβλίου «Η Δίαιτα των 3[...]
Πηγή: geysimentas.blogspot.grΔιπλή χαρά, νομίζω, έχουν τα καλοκαιρινά τραπέζια. Πρώτα πρώτα τα χρώματα: όλα ευφορικά και αισιόδοξα, ντομάτες στην καλύτερη ώρα τους, κολοκυθάκια[...]
Πηγή: bostanistas.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΠροτάσεις... update 19-2-2015 Επαναφέρω μια χρήσιμη ανάρτηση για το τραπέζι της Αποκριάς , και ελπίζω αύριο να κάνω το ίδιο για το τραπέζι της Καθαράς[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΣύμφωνα με την Διεθνή Ένωση Κατά του Καρκίνου –της οποίας πρωτοβουλία ήταν και η θέσπιση της 4ης Φεβρουαρίου ως παγκόσμιας ημέρας κατά της επάρατης[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΚαλησπέρα σας καλοί μου φίλοι! Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων εγώ και οι "λιχουδιές" μου θα απουσιάζουμε τις επόμενες 3 μέρες! Όμως έχω να σας προτείνω ένα[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grΧρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη! Το Πάσχα ήρθε κι έφυγε και ένα έχω να δηλώσω. Έφαγα τόσο πολύ που δεν έχω ξαναφάει στη ζωή μου. Τέτοια λαιμαργία είχε καιρό να[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΣυνταγή από το βιβλίο του Αλέξανδρου Παπανδρέου «Μαγειρική Σκευωρία» Υλικά 300 γρ. έμενταλ, 300 γρ. τυρί ρεγκάτο, 300 γρ. τυρί γκούντα, 300 γρ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤο τραπέζι του μεσημεριού της Μεγάλης Αποκράς (Μεγάλη Αποκρά λέγαμε στην Κρήτη την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς) είναι από τα πλουσιότερα της χρονιάς στην[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΙδανικά, θα προτιμούσα να χρησιμοποιώ στη μαγειρική μου φρούτα και λαχανικά που είναι στην εποχή τους και που δεν έρχονται από χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά ή[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 08 Άνοιξη 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.com