Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 60 συνταγές
Το πρώτο από τα πιάτα του γεύματος αυτού (που πολύ έχω καθυστερήσει να το ανεβάσω), το ορεκτικό, ήταν και το πιο εύκολο να αναπαραχθεί: Κόβεις πολύ λεπτές[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.grΤο BBQ στην Αργεντινή λέγεται Asado και η λέξη χαρακτηρίζει τόσο το είδος του φαγητού, όσο και τη μάζωξη των φίλων γύρω απο τα κάρβουνα, στα οποία ψήνονται[...]
Πηγή: bostanistas.grΜια εκπληκτική συνταγή για να δελεάσεις τους καλεσμένους σου. Mini Burger με ατόφιο μοσχαρίσιο κιμά, μια εξαιρετική σος από κρέμα γάλακτος, σκόρδο και[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΑυτήν τη φθινοπωρινή εβδομάδα που ξεκινά, αποφασίσαμε να κάνουμε ένα μικρό αφιέρωμα στην κουζίνα της Ινδίας. Θα παρουσιάσουμε, λοιπόν, μερικές αυθεντικές[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΣήμερα το μενού περιλαμβάνει κινέζικο τηγανιτό ρύζι! Είναι ένα πιάτο πολύ γρήγορο και αρωματικό που αποτελεί ιδανικό συνοδευτικό για πάσης φύσεως ψητά κρέατα[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΤη σημερινή συνταγή τη "χρωστάμε" εδώ και περίπου ένα μήνα, από ένα ημιτελές αφιέρωμα στην ταϋλανδέζικη κουζίνα του οποίου το τρίτο μέρος δεν είχαμε καταφέρει[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΓιατί το καλοκαιράκι, το κρέας θέλει να γίνει με πιο... τροπικό τρόπο! Εύκολη 50 Λεπτά 4μερίδες 1 1 1 0 0 Συστατικά 1 φλιτζάνι αράπικα φυστίκια 2 κ.γ. τσίλι[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΑν μου βάζανε πιστόλι στον κρόταφο και με ρωτούσαν τί προτιμώ, γλυκό ή αλμυρό, θα απαντούσα δίχως δεύτερη σκέψη αλμυρό. Είναι τόσες οι επιλογές με τα αλμυρά[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΌταν πρωτοήρθα στην Ολλανδία, υπήρχε ένα εστιατόριο λίγο πιο κάτω από το σπίτι μου μπροστά από το οποίο περνούσα σχεδόν κάθε μέρα. 'Ηταν πάντα γεμάτο με[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΥλικά (για 3 1/4 φλιτζάνια, περίπου) 1 κ.σ. φιστικέλαιο 1/4 του φλιτζ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 κ.γλ. σκόρδο, πολύ ψιλοκομμένο 1 1/2 κ.σ. curry, σε σκόνη 1[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΔεν υπάρχει ωραιότερη γαρνιτούρα για ψητό κρέας από πατάτες τηγανητές. Το steak frites αποτελεί κλασικό συνδυασμό της γαλλικής κουζίνας και κλασικό πιάτο των[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami450 γρ. Ροσμπίφ 400 ml γάλα ινδικής καρύδας 2 κ.σ.φιστικέλαιο 5 κ.σ. πάστα penang 8 φύλλα καφίρ λάιμ φρέσκα ή κατεψυγμένα 2 κ.σ.σάλτσα ψαριού 1 κ.γ.ζάχαρη[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΓια 4-6 άτομα 180 γραμμάρια φιλέτο χοιρινού 1 κουταλιά της σούπας ψημένα αράπικα φιστίκια 2 ξινά μήλα 3 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες 4 φρέσκα κρεμμυδάκια 1[...]
Πηγή: sidagi.gr2 αποξηραμένα μαύρα μανιτάρια 125 γρ. στήθος κοτόπουλο 2 κ.γ. ανοιχτόχρωμη σάλτσα σόγιας 1 κ.γ. σάλτσα στρειδιών 1 κ.γ. κορν φλάουρ 125 γρ. βλαστοί μπαμπού 60[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΈνα εύκολο και νόστιμο μπέργκερ, έτοιμο στο πι και φι. Προετοιμασία : 15΄ ~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ Για 4 μερίδες 4 λεπτά μοσχαρίσια φιλέτα (περίπου 160 γρ.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΥΛΙΚΑ Για το μαριναρισμένο χοιρινό φιλέτο 500 γρ. Χοιρινό φιλέτο, σε χοντρά καρέ 100 γρ. Κρεμμύδι ξερό, σε χοντρά καρέ 50γρ. Ζάχαρη μαύρη 5 γρ. Five spice[...]
Πηγή: megatv.com/cook1,5 κιλό κιμά από χοιρινό και μοσχάρι 2 κουταλιές σούπας βούτυρο 1/2 φλιτζάνι κομμένο κρεμμύδι 1 σκελίδα λιωμένο σκόρδο 250 γρ. συκωτάκια πουλιών 1/4[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά για 6 άτομα: 1,5 κιλό ψαρονέφρι 2 μεγάλα καρότα 1 μεγάλο κρεμμύδι 3 σκελίδες σκόρδο 200 γραμ. φυστίκια Αιγίνης χυμό και ξύσμα από ένα λεμόνι 2 κλωναράκια[...]
Πηγή: ditucook.blogspot.grΤα μπιφτέκια μας γίνονται πολύ νόστιμα και ιδιαίτερα με αυτή τη μυρωδάτη σάλτσα! Συστατικά Στα γρήγορα Κυρίως Πιάτα Κιμάδες Άλλες κατηγορίες Σάλτσες -[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΚΙΜΑΣ ΜΕΞΙΚΑΝΙΚΟ ΣΤΥΛ Υλικά 350 γραμμάρια κιμά μοσχαρίσιο 250 γραμμάρια κιμά χοιρινό 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο 2 κουταλιές σούπας[...]
Πηγή: greekouzina.grΟι επισκέψεις μας στις κουζίνες της Ασίας είναι πολύ συχνές κι αυτό γιατί μας αρέσει ιδιαίτερα ο εξωτικός τους χαρακτήρας και τα αρώματά τους, που στην Ελλάδα[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr«Η γιαγιά μου, και οι γιαγιάδες ανά τον κόσμο μαγειρεύουν τη σπεσιαλιτέ τους κάθε Κυριακή και τα εγγόνια πρέπει να φάμε μέχρι και την τελευταία[...]
Πηγή: geysimentas.blogspot.gr