Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 18 συνταγές
Υλικά Για το μπιφτέκι 500γρ. κιμά μοσχαρίσιο 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο και σωταρισμένο σε 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1 ασπράδι 1κ.σ μουστάρδα με μπούκοβο και πάπρικα[...]
Πηγή: megatv.com/cookΜια εύκολη και γρήγορη συνταγή (όχι πάνω από μισή ώρα) για το κυριακάτικο τραπέζι. ΥΛΙΚΑ • 1/2 κιλό μοσχαρίσιο ή βόειο κόντρα φιλέτο, κομμένο σε λεπτές[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.grΣτα καρυκεύματα συμπεριλαμβάνονται το αλάτι και το ξύδι. Πρωταρχική θέση έχει το αλάτι, που πάντοτε το ξεχνάμε λόγω της αυτονόητης χρήσης του. Ο κανόνας[...]
Πηγή: foodtrails.gr1 φιλέτο μοσχαριού (τιμή περίπου στα 25 ε ) Πράσινο πιπέρι Εστραγκόν Αλάτι βουτυρο 100 γρ κρασί 300γρ ντεμι γκλας 100γρ γουοστερ σος Κόβουμε το φιλέτο σε 4[...]
Πηγή: cooktherapy.grΕίναι η βάση ( γεύση) της μαγειρικής τέ χνης . Της σάλτσες τις διακρίνουμε σε λ ευκές και σκούρες , σε κρύες και ζεστές . ΟΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΣΑΛΤΣΕΣ : 1. ΣΑΛΤΣΑ[...]
Πηγή: omorfesgeuseis.blogspot.grΗ σος ταρτάρ (sauce tartar) είναι μια κρεμώδης κρύα σάλτσα με έντονα γευστικά στοιχεία ξινού και umami.Βασίζεται στη μαγιονέζα και έχει καθιερωθεί ως μια[...]
Πηγή: caruso.grΥΛΙΚΑ Για 2 μερίδες Για τη σάλτσα b é arnaise 10 γρ. κρεμμύδι (ψιλοκομμένο) 10 κόκκους πιπέρι μαύρο (σπασμένο) εστραγκόν (λίγα κλωνάρια) 30 γρ.[...]
Πηγή: megatv.com/cookΛαχταριστά χοιρινά φιλετάκια με λευκή σάλτσα για το μεσημεριανό σας. Συνταγή : menslounge.gr Μερίδες : για 4 μερίδες Απαιτούμενος Χρόνος : περίπου 20΄.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΤο Entrecôte Café de Paris είναι από τις πιο εμβληματικές διεθνείς συνταγές, με ενδιαφέρουσα ιστορία και ιδιαίτερο μυστήριο να την περιβάλλει. Γιατί μέχρι[...]
Πηγή: caruso.grΑπό που προέρχεται; Μετά τις πρώτες βροχές αρχίζουν να βλασταίνουν πολλά εδώδιμα χορταρικά. Ανάμεσά τους είναι και οι βρούβες. Με τα ονόματα βρούβα, λαψάνα[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΗ Γαλλική γαστρονομία, έχει βάλει τα θεμέλια και έχει εδραιώσει γεύσεις, στην μαγειρική τέχνη! Ένα σημαντικό κεφάλαιο της γαλλικής κουζίνας είναι οι σάλτσες![...]
Πηγή: funkycook.grΥΛΙΚΑ Για τη σάλτσα και το τελείωμα του πιάτου 300 γρ. Ταλιατέλες, φρέσκιες 40 γρ. Ελαιόλαδο 150 γρ. Λουκάνικο χωριάτικο 100 γρ. Κολοκύθι, σε στικς 5[...]
Πηγή: megatv.com/cook3 μαρινάδες για κρέατα για τις πιο νόστιμες συνταγές Το ξίδι δρα πιο γρήγορα από το κρασί και μαλακώνει όλα τα κρέατα. Σε αυτές τις περιπτώσεις, μπορεί να[...]
Πηγή: beauty-secrets.gr/geyseisΜία συνταγή από τον Chef Κώστα Σκανδάλη που θα σας ενθουσιάσει. Ημέρα προβολής 06/06/2014. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή. ~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~ Για[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΥλικά (για 4 άτοµα) 4 µπριζόλες (κοτολέτες) χοιρινές, 2 κουταλιές ελαιόλαδο, ½ φλ. φρέσκος χυµός πορτοκαλιού + ½ κουταλάκι ξύσµα, 1/4 φλ. άσπρο, ξηρό κρασί, 1[...]
Πηγή: xrysessyntages.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com