Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 28 συνταγές
το αγροτικό μεγαλείο της χορτόπιτας, το αγροτικό μεγαλείο της χορτόπιτας, ΕΡΜΠΑΤΖΌΝΕ, ΔΗΛΑΔΗ ΧΟΡΤΟΠΙΤΑ, ΑΠΟ ΤΗ ΡΈΤΖΟ ΕΜΙΛΙΑ ♦♦ ERBAZZONE o SCARPAZZOUN ALLA REGGIANA per i QUANTI MODI DI FARE E RIFARE, ΕΡΜΠΑΤΖΌΝΕ, ΔΗΛΑΔΗ ΧΟΡΤΟΠΙΤΑ, ΑΠΟ ΤΗ ΡΈΤΖΟ ΕΜΙΛΙΑ // ERBAZZONE o SCARPAZZOUN ALLA REGGIANA per i QUANTI MODI DI FARE E RIFARE
Μια τελείως διαφορετική πίτα που τη συναντάμε στην Ήπειρο τη Πρωτοχρονιά αλλά και τις γιορτινές μέρες. Πως την φτιάχνουμε Το κρέας που θα χρησιμοποιήσουμε[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΥλικά (για 4 ΑΤΟΜΑ) 600 γρ. αρνάκι χωρίς κόκαλο (όχι πολύ άπαχο) αλεσμένο δυο φορές στη μηχανή του κιμά (ζητήστε το από τον χασάπη σας), 1 κρεμμύδι τριμμένο +[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά (για 4 ΑΤΟΜΑ) 600 γρ. αρνάκι χωρίς κόκαλο (όχι πολύ άπαχο) αλεσμένο δυο φορές στη μηχανή του κιμά (ζητήστε το από τον χασάπη σας), 1 κρεμμύδι τριμμένο +[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΗ λαχανίδα, ένα λαχανικό από τα παλιά επανέρχεται στο προσκήνιο για να μας κλέψει τις εντυπώσεις από την μεγάλη θρεπτική αξία της. Για ποιο λόγο μπορούμε[...]
Πηγή: mariakyrimlidou.blogspot.gr500 γρ. χοιρινός λαιμός 1 αυγό 1 φύλλο σφολιάτας 1 κρεμμύδι 1 σκ. σκόρδο 2 καρότα μεσαία 250 γρ. μανιτάρια 1 κολοκυθάκι 1 φινόκιο 2-3 στικ σέλερι 2-3 μέτριες[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΜια τελείως διαφορετική πίτα που τη συναντάμε στην Ήπειρο τη Πρωτοχρονιά αλλά και τις γιορτινές μέρες. Πως την φτιάχνουμε Το κρέας που θα χρησιμοποιήσουμε[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr1 5 κιλό μοσχάρι φιλέτο ή κόντρα ή ribeye (φιλέτο μπριζόλας) Λίγο ελαιόλαδο Αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι 600 γραμμ. ασπρομανίταρα 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1[...]
Πηγή: argiro.grΗ ανακάλυψη του καλοκαιριού, για μένα, ήταν ότι μπορώ να προσφέρω στα διάφορα εγγόνια απ’ το εξωτερικό, το αγαπημένο τους «ελληνικό» φαγητό:[...]
Πηγή: bostanistas.gr...γρήγορη, εύκολη και χορταστική Ιταλία... και μόνο στο άκουσμα της λέξης, το μυαλό ταξιδεύει σε γαστρονομικές απολαύσεις της γειτονικής χώρας. Απολαύσεις που[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά (για 6 άτομα) Για το φύλλο 450 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 200 γρ. λίπος μοσχαρίσιο* 2 κ.τ. αλάτι 1 αυγό Για τη γέμιση 5 μέτρια ξερά κρεμμύδια[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΛατρεύετε την πίτα, όπως εγώ; Διαβάστε τότε τις παρακάτω πληροφορίες που δεν είναι μόνον ενδιαφέρουσες αλλά και χρήσιμες. Η πίτα είναι ένα έδεσμα γνωστό από[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr...γρήγορη, εύκολη και χορταστική Ιταλία... και μόνο στο άκουσμα της λέξης, το μυαλό ταξιδεύει σε γαστρονομικές απολαύσεις της γειτονικής χώρας. Απολαύσεις[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜε αφορμή την εκδήλωση που έγινε για τα Μανιτάρια Γρεβενών που μας ανέφερε ο Γιάννης και που το συζητήσαμε από κοντά το θέμα, λυπούμενοι που δεν το μάθαμε[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΓιατί τη λέω μικρομεγαλοχωρίτικη; Μα για να γελάσετε. Είναι η πίτα που κάνουμε στο Μεγάλο Χωριό της Ευρυτανίας, το χωριό της καταγωγής μου, η συνταγή όμως[...]
Πηγή: bostanistas.grΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 6 μεγάλα χωριάτικα φύλλα για πίτα (σπιτικά ή του εμπορίου) 2 αβγά 5 κ. σούπας γιαούρτι 5 κ. σούπας σπορέλαιο λίγο αλάτι ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ[...]
Πηγή: e-sofia.grΜία από τις ελάχιστες όμορφες στιγμές που θυμάμαι από τα 10 χρόνια που μαθήτευσα στο θρησκευτικού περιεχομένου σχολείο θηλέων στην Μαγκουφάνα, είναι στο τέλος[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr