Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 51 συνταγές
700 γρ. φιλέτο μπούτι κοτόπουλο 200 γρ. κίτρινο τυρι τριμμένο χοντρό(εγώ βάζω ρεγκάτο) 1/2 κούπας ελαιόλαδο 1 μεγάλο ή 2 μικρά κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 πιπέριά[...]
Πηγή: cooktherapy.grΚάτι σαν τάρτα μάραθου… Τις κλασικές μαραθόπιτες της Κρήτης δεν τις έχω βάλει ακόμη στο blog.Οι φωτογραφίες υπάρχουν στην παλιά μου μηχανή και πρέπει να τις[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr20/11/14 Tacos με μαρινάτη πέρκα και κρέμα horseradish σερβίρουμε σήμερα. Τραγανή πίτα, αρωματικό ψάρι και πικάντικη κρέμα, για ένα εντυπωσιακό γεύμα,[...]
Πηγή: zannetcooks.comΥΛΙΚΑ Για τα σαμόσα 1 συσκ. χοντρά φύλλα για πίτες Pillsbury 1 πατάτα ½ χοιρινό κιμά ½ φλιτζ. αρακά 1 κρεμμύδι 1 σκ. σκόρδο 1 καρότο 1 πιπεριά[...]
Πηγή: megatv.com/cookφωτό: Βαγγέλης Πατεράκης «Εύκολο» συνοδευτικό φαγητό, που σερβίρεται με ρύζι ή με το «κυρίως» της επιλογής σας. Οι Ινδοί πολύ συχνά προτιμούν αυτό το πιάτο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΦέτος η Αποκριά θα είναι καυτερή με σουβλάκια και κεμπάπ από μοσχάρι. Συνταγή : Περικλής Κοσκινάς. Μερίδες : για 4 άτομα (8 τεμ.) Απαιτούμενος Χρόνος :[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΜια τάρτα που τρώγεται ζεστή και κρύα, με υπέροχη γεύση ψημένης ντομάτας. Κατάλληλη για όλες τις εποχές, με φρέσκια ντομάτα ή του κουτιού. Συνταγή : Εφη[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΑυτό το καλοκαίρι ήταν επεισοδιακό, και λίγα λέω. Έγιναν πολλά, μερικά ευχάριστα έως συνταρακτικά, κάποια όχι και τόσο καλά, τα περισσότερα απροσδόκητα. Αυτή[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΕίναι ευρέως κατανοητό ότι αυτό που οδήγησε στην ανάπτυξη του εγκεφάλου του είδους μας, ήταν μια σημαντική αλλαγή στη διατροφή. Η εισαγωγή των ψαριών,[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΕίναι ευρέως κατανοητό ότι αυτό που οδήγησε στην ανάπτυξη του εγκεφάλου του είδους μας, ήταν μια σημαντική αλλαγή στη διατροφή. Η εισαγωγή των ψαριών,[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grφωτό: Βαγγέλης Πατεράκης «Εύκολο» συνοδευτικό φαγητό, που σερβίρεται με ρύζι ή με το «κυρίως» της επιλογής σας. Οι Ινδοί πολύ συχνά προτιμούν αυτό το πιάτο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΟι μέρες του Δωδεκαήμερου σε όλη την Ελλάδα χαρακτηρίζονται γαστρονομικά από ιδιαίτερα πιάτα , γιορταστικά και πλούσια. Κάθε τόπος έχει τις δικές του[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΕντσιλάδας (πιτούλες μεξικάνικες) με ζαμπόν γαλοπούλας. Τι χρειαζόμαστε: 250 γρ.αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 φλυτζάνια τσαγιού γάλα 4 αυγά 250 γρ ζαμπόν[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά (για 4 άτομα) Βασική ζύμη για πατ μπριζέ 4 φρέσκα χωριάτικα λουκάνικα των 80 γρ. (ελαφρώς ζεματισμένα) Κρέμα καρότου-κάρδαμου Πικάντικο ρόφημα σοκολάτας[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤο σουτζούκι είναι από τα πιο νόστιμα εδέσματα που μπορεί να βρει κανείς στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και Μεσόγειο, την Τουρκία, τη Μέση Ανατολή και τις τριγύρω[...]
Πηγή: bostanistas.grrecipe in English at the end of the post Ένα ευκολάκι για σήμερα, μια που είναι Σάββατο και όλοι μας θέλουμε να κάνουμε τις βόλτες μας, να πιούμε τις καφεδάρες[...]
Πηγή: thatseat.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.com25/9/14 Τυρόψωμο με ντοματάκια και ξινόγαλα. Τρώγεται ζεστό ή κρύο και είναι πεντανόστιμο και λαχταριστό για σερβίρισμα από το πρωί ως το βράδυ. Προσθέτουμε[...]
Πηγή: zannetcooks.comΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 6-8 ΑΤΟΜΑ 1 πακέτο φύλλο κρούστας (για μπακλαβά), 1 κοτόπουλο από ψησταριά ξεκοκαλισμένο, κομμένο σε μπουκιές, 1 μεγάλο πράσο σε λεπτές ροδέλες (το[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΤο sogus είναι το πιο ωραία σερβιρισμένο ολόκληρο κεφαλάκι αρνιού που πας μη Σμυρνιός (εξ αυθεντικής Σμύρνης) μπορεί να φανταστεί. Ένα καθαρόαιμο street food[...]
Πηγή: pandespani.com