Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 19 συνταγές
Καλή σας μέρα!! Η άνοιξη πάει κι έρχεται εδώ σε μας!! Το πρωί μουντάδα, αεράκι και μπόλικα γκρίζα σύννεφα περιδιάβαιναν τον ουρανό! Ύστερα, τα γκρίζα σύννεφα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚΑΛΗΣΠΕΡΑ και ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ! Σήμερα, θα σας δώσω τη συνταγή για ένα εκπληκτικά εύκολο φύλλο που μάθαμε στο σεμινάριο της προηγούμενης εβδομάδας. Είναι ένα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜια πρόταση για όσους λατρεύουν τη γλύκα των κρεμμυδιών αλλά δεν μπορούν να αποχωριστούν το κρέας (οπότε η γαλλική κρεμμυδόταρτα (pissaladière) τους φαίνεται[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΝάμαστε και πάλι στην Κυριακή!! Πώς περνούν οι μέρες... τρέχουν κι ούτε που προλαβαίνω να κάνω όσα θέλω!!! Και θέλω τόσα πολλά!!! Ακόμη και η καθημερινή[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΝάμαστε και πάλι στην Κυριακή!! Πώς περνούν οι μέρες... τρέχουν κι ούτε που προλαβαίνω να κάνω όσα θέλω!!! Και θέλω τόσα πολλά!!! Ακόμη και η καθημερινή[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλή σας μέρα!! Η άνοιξη πάει κι έρχεται εδώ σε μας!! Το πρωί μουντάδα, αεράκι και μπόλικα γκρίζα σύννεφα περιδιάβαιναν τον ουρανό! Ύστερα, τα γκρίζα σύννεφα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr"Είναι πίτσα ή είναι ανοιχτή πίτα;;;" αναρωτήθηκε μια ψυχή που την είδε στο πιάτο που βρίσκονταν στη θέση του. "Πρέπει να βρούμε τί ακριβώς είναι ή καλύτερα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλημέρα σας!! Παρασκευή σήμερα και ώρα για γλυκάκι! Η πρώτη επαφή; Με μια συνταγή για σάμαλι του Α.Πετρετζίκη. Η δεύτερη; Με μια ηπειρώτικη συνταγή για[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλημέρα και καλή εβδομάδα!!! Σήμερα θα κάνουμε ένα γκάλοπ... τί λες ...συμφωνείς αγαπημένε μου αναγνώστη που αφιερώνεις λίγο από τον πολύτιμο χρόνο σου για να[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλημέρα και καλή εβδομάδα!!! Σήμερα θα κάνουμε ένα γκάλοπ... τί λες ...συμφωνείς αγαπημένε μου αναγνώστη που αφιερώνεις λίγο από τον πολύτιμο χρόνο σου για να[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλημέρα σας!! Παρασκευή σήμερα και ώρα για γλυκάκι! Η πρώτη επαφή; Με μια συνταγή για σάμαλι του Α.Πετρετζίκη. Η δεύτερη; Με μια ηπειρώτικη συνταγή για[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜια γρήγορη πρασόπιτα που είναι ένα νοστιμότατο σνακ αλλά και δείπνο. ΥΛΙΚΑ 1 πακέτο ζύμη κουρού (κάθε πακέτο έχει 2 φύλλα) 1 1/2 κιλό πράσα κομμένα σε[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλησπέρα! Σήμερα βλέποντας τα κολοκυθάκια που θεριεύουν στον κήπο μας γύρισα πίσω... στα μικράτα μου! Τότε που η ξενοιασιά ήταν μια συνηθισμένη καθημερινή[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΟ οίκος αρτοποιίας Eric Kayser εμφανίστηκε στην Αλσατία πρίν από δεκαετίες. Μέχρι σήμερα, θεωρείται ο καλύτερος φούρνος στη Γαλλία, λόγω της υψηλής ποιότητας[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr"Είναι πίτσα ή είναι ανοιχτή πίτα;;;" αναρωτήθηκε μια ψυχή που την είδε στο πιάτο που βρίσκονταν στη θέση του. "Πρέπει να βρούμε τί ακριβώς είναι ή καλύτερα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr