ρωσικη σαλατα βεφα | γλυκα ψυγειου με πτι μπερ | παστα φλωρα συνταγες της παρεας | τουρτα καραμελα παρλιαρος | ρολο χοιρινο γεμιστο αργυρω | κριτσινια πολυσπορα αργυρω | νουα στην κατσαρολα
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Πιτες, φυλλα, ζυμες χωρις γαρυφαλλο γλυκοπατατα

Βρέθηκαν 86 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Σαν μανιτάρι ξεφυτρώνεις…

Με αφορμή την εκδήλωση που έγινε για τα Μανιτάρια Γρεβενών που μας ανέφερε ο Γιάννης και που το συζητήσαμε από κοντά το θέμα, λυπούμενοι που δεν το μάθαμε[...]

Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr
Πως ανοίγουμε φύλλο για πίτες, βήμα-βήμα

Για να πετύχει μια πίτα σε νοστιμιά το σημαντικότερο ρόλο τον έχει το φύλλο. Στην ανάγκη όλες χρησιμοποιούμε το έτοιμο φύλλο, που τα τελευταία χρόνια έχει[...]

Πηγή: syntagesmamas.gr
Η ιστορία της πίτας, οι τεχνικές του ανοίγματος[...]

Λατρεύετε την πίτα, όπως εγώ; Διαβάστε τότε τις παρακάτω πληροφορίες που δεν είναι μόνον ενδιαφέρουσες αλλά και χρήσιμες. Η πίτα είναι ένα έδεσμα γνωστό από[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Πηλιορείτικη κοτόπιτα με

Καλημέρα σας! Λίγο οι καθημερινές καταστάσεις της χώρας μας , λίγο τα μαθήματα, λίγο οι ιώσεις που μας έχουν ταλαιπωρήσει αυτό τον καιρό. .. ο καθημερινός[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Τα πιάτα των Βαλκανικών λαών

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ... ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ πηγή: http://walking-greece.ana-mpa.gr/articleview2.php?id=4769 Το φαγητό, πέρα από ανάγκη και για πολλούς[...]

Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr
Χειρομυλόπιτες και μανταλάτοι τηγανίτες

Οι χειρομυλόπιτες είναι ένα αρτοσκεύασμα του παρελθόντος μας. Με στάρι αλεσμένο στο χειρόμυλο, εξ ου και το όνομά τους, και προζύμι ήταν η λαχτάρα του[...]

Πηγή: cretangastronomy.gr
Πως ανοίγουμε φύλλο για πίτες, βήμα-βήμα

Για να πετύχει μια πίτα σε νοστιμιά το σημαντικότερο ρόλο τον έχει το φύλλο. Στην ανάγκη όλες χρησιμοποιούμε το έτοιμο φύλλο, που τα τελευταία χρόνια έχει[...]

Πηγή: syntagesmamas.gr
Προζύμι με βασιλικό

Υλικά : 1 κούπα φύλλα φρέσκου βασιλικού.  2,5 -3 κούπες νερό. αλεύρι περίπου 200 γραμμάρια  Εκτέλεση Βάζουμε σε ι κατσαρολάκι το νερό να βράσει πολύ καλά.[...]

Πηγή: greekmasa.gr
Τα πιτάκια ..

Όποιος έχει ταξιδέψει στη Σάμο, γνωρίζει πως πέρα από τα αμέτρητα, πανέμορφα ακρογιάλια με τις πεντακάθαρες θάλασσες και τις εκπληκτικές αμμουδιές, το[...]

Πηγή: oinomagirion.blogspot.gr
Περιστέρια γεμιστά

Yλικά για 5,6 άτομα 5,6 περιστέρια ½ κιλό ρύζι καρολίνα 4 κ.σ. πράσινο σιτάρι 250 γραμ συκωτάκια πουλιών 4 κ.σ. βούτυρο 3 κρεμμύδια 3 σκελίδες σκόρδο[...]

Πηγή: eliasmamalakis.gr
Προζύμι με βασιλικό

Υλικά : 1 κούπα φύλλα φρέσκου βασιλικού.  2,5 -3 κούπες νερό. αλεύρι περίπου 200 γραμμάρια  Εκτέλεση Βάζουμε σε ι κατσαρολάκι το νερό να βράσει πολύ καλά.[...]

Πηγή: greekmasa.gr
Ψωμί ολικής άλεσης πολύσπορο

Υλικά για 2 φρατζολάκια 600 γρ. αλεύρι ολικής άλεσης σταρένιο 1,5 κ.γ. ξηρή μαγιά 1 κ.γ. αλάτι 1 κ.σ. μέλι 2 κ.σ. λάδι χλιαρό νερό περίπου 400 ml ή όσο πάρει[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
Κρέπες με σπανάκι και ψητά λαχανικά

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 11 Χειμώνας 2019-20 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
Τάρτα μανιταριών χωρίς γλουτένη

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
Χορτόπιτα με Σπιτικό Φύλλο από Αλεύρι Ζέας

Σε όλους τους πειραματισμούς μου για χειροποίητο, σπιτικό φύλλο είχα χρησιμοποιήσει αλεύρι από σιτάρι, μαλακό και σκληρό, ανάμεικτο. Δεν μπορώ ότι δεν ήσαν[...]

Πηγή: helengrblog.blogspot.gr
Μελιτζανόπιτα χωρίς φύλλο

[photo: Εύη Σκούρα] Οι πίτες αποτελούν ένα από τα πιο σημαντικά κεφάλαια της ελληνικής κουζίνας. Η παραδοσιακή κουζίνα χαρακτηρίζεται από μια ευρηματική[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Φρεσκοψημένο σπιτικό ψωμί

Υλικά Υλικά για 2 καρβελάκια ξηρή μαγιά: 1 1/2 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη: 1 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλεύρι από σιτάρι (δυνατό): 700 γρ. βούτυρο: 35 γρ.[...]

Πηγή: icookgreek.com

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy