Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 73 συνταγές
Είναι μια μάλλον ανοιξιάτικη τάρτα με νόστιμα υλικά και ωραία κρούστα, χωρίς πολλά λιπαρά. Οι αλμυρές τάρτες είναι η αδυναμία μου, διότι είναι νόστιμες και[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤάρτα με κολοκυθάκια Άτομα: 8-10, Χρόνος προετοιμασίας: 30 λεπτά , Χρόνος ψησίματος: 50’, Κόστος: 5,50 € ΥΛΙΚΑ : Για τη ζύμη μπριζέ 250 γρ. αλεύρι για όλες[...]
Πηγή: foodtrails.grΤην νόστιμη αυτή τάρτα, ήθελα να σας την δείξω εδώ και καιρό. Την πρωτοδοκίμασα από τα χεράκια της νύφης μου, της Άννας. Από τότε την φάγαμε και την ξαναφάγαμε[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΠριν από μερικά χρόνια στο υπέροχο νησί της Σκοπέλου, καθώς βλέπαμε τον ήλιο να ανατέλλει - ακόμα μια φορά ξενυχτισμένοι - δοκιμάσαμε την πρώτη ντοματόπιτα. Η[...]
Πηγή: bostanistas.grΜια ευκολότατη, εξαιρετικά νόστιμη και αρωματική Τυρόπιτα με Μεσογειακές γεύσεις και αρώματα. Τα αυγά και τα τυριά σχηματίζουν μια υπέροχη, πλούσια και αφράτη[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.gr750 γρ. γάλα 1 φλιτζ. τσαγιού πολέντα (σιμιγδάλι καλαμποκιού - στα ράφια με τα άλευρα μεγάλων σούπερ μάρκετ) 1½ φλιτζ. τσαγιού λευκό τυρί άλμης με[...]
Πηγή: gastronomos.grυλικά Χρόνος προετοιμασίας :20 λεπτά . Χρόνος μαγειρέματος : 20 λεπτά Βαθμός δυσκολίας : μέτριος Μερίδες :6-8 2 φύλλα σφολιάτας . 6-8 αβγά βραστά και[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜια ευκολότατη, εξαιρετικά νόστιμη και αρωματική Τυρόπιτα με Μεσογειακές γεύσεις και αρώματα. Τα αυγά και τα τυριά σχηματίζουν μια υπέροχη, πλούσια και αφράτη[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΠανεύκολη "πιτούλα" με ιδιαίτερη γεύση, που εμένα τουλάχιστον θυμίζει λίγο Ανατολή. Τι χρειαζόμαστε: 1 Kgr μοσχαρίσιος κιμάς 1/3 κούπας σιμιγδάλι ψιλό 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜιας και προχθές σας έδωσα την συνταγή μου για χωριάτικη σφολιάτα , ας φτιάξουμε μ’ αυτήν μια από τις πιο αγαπημένες μου αλμυρές πίτες, με κίτρινη κολοκύθα,[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΜια υπέροχη αφράτη,ελαφριά τυρόπιτα που τρώγεται με μεγάααλη ευχαρίστηση!!! Τι χρειαζόμαστε: 750 ml. γάλα φρέσκο 100 ml.λάδι 1 1/2 φλ. τσαγιού φέτα τριμμένη σε[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤι χρειαζόμαστε: Φύλλο 2 1/2 φλιτζάνια αλεύρι ανακατεμένο με 2 κουταλάκια baking powder 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο 2 κουταλιές βούτυρο κρύο 1 φλιτζάνι γιαούρτι 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grγια το φύλλο 1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 αυγά 100γρ. μαργαρίνη ή βούτυρο φρέσκο λιωμένο για επάλειψη 250γρ. γιαούρτι στραγγιστό 1 πρέζα αλάτι 1 πρέζα[...]
Πηγή: cooklos.grΥλικά Για τη ζύμη: 1 κιλό περίπου αλεύρι σκληρό 2 ποτήρια νερό 1/2 φλιτζανάκι ελαιόλαδο 1/2 φλιτζανάκι ξύδι 1 κουταλίτσα αλάτι 1/2 πλάκα βούτυρο λειωμένη Για[...]
Πηγή: greekmasa.grΓια το ζυμάρι: 500 γρ αλεύρι Γ.Ο.Χ 30 γρ ελαιόλαδο 20 γρ ξύδι 5 γρ αλάτι 300 ml νερό σε θερμοκρασία δωματίου κίτρινο αλέυρι για το άνοιγμα του φύλου ελαιόλαδο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥΛΙΚΑ 1 κιλό αλευρί ολικής άλεσης 1 πακέτο χαλούμι 300 γρ. ξινή μυζήθρα 3 κουταλάκια μπεικιν πάουντερ 1 κούπα πράσινες ελιές 3 κόκκινες πιπεριές 1[...]
Πηγή: megatv.com/cookΕίναι γεγονός ότι οι πίτες της Ηπείρου είναι οι καλύτερες! Η πεθερά της αδελφής μου που κατάγεται από ένα χωριό της Άρτας πάντα της έστελνε διαφορετικές[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΓια τη ζύμη 500 γρ. αλεύρι σκληρό ή γ.ο.χ. 100 ml ελαιόλαδο 20 ml ξίδι από λευκό κρασί 10 γρ. ζάχαρη 1 ½ κ.γ.αλάτι 210 ml νερό 200 ml ελαιόλαδο για άλειμμα[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΈφτιαξα αυτή την κοτόπιτα την Πρωτομαγιά. Την έκοψα σε κομμάτια, την τύλιξα σε μεμβράνη και την πήραμε μαζί μας στον περίπατο που κάναμε στο βουνό για να[...]
Πηγή: bostanistas.gr