Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 34 συνταγές
Για την αμυγδαλόπιτα 50γρ. γάλα,120γρ. Ελαιόλαδο,100γρ. Κρέμα γάλακτος,250γρ. Αμυγδαλόψυχα,200γρ. Ζάχαρη,2 Αυγά,100γρ. Αλεύρι,1 κουτ. Γλυκού,Μπέικιν,1 κουτ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cook2 μεγάλα μήλα 2 αχλάδια 7-8 ξερά δαμάσκηνα χυμό από 2 πορτοκάλια 3/4 κούπας μαύρη ζάχαρη 1 κουταλιά της σούπας κανέλλα Ζύμη 100 γρ. αλεύρι 50 γρ. ζάχαρη 75[...]
Πηγή: cooktherapy.grFor English, scroll down Δε νομίζω να υπάρχει γλυκό πιο φθινοπωρινό από αυτό. Δυο είδη φρούτων, ζουμερά δαμάσκηνα και αχλάδια, με μια βουτυρένια γλυκιά[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΒραβεύτηκε με το βραβείο καλύτερης τοπικής κουζίνας από το περιοδικό Saveur. Η Mimi είναι παθιασμένη για τη γαλλική κουζίνα που την έμαθε από τη γιαγιά της[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΠερίσσεψαν Μελομακάρονα; Πώς να τα χρησιμοποιήσετε Την περίοδο των γιορτών είναι πολύ πιθανό να μας περισσέψουν μελομακάρονα. Είτε αγοράσαμε, είτε φτιάξαμε,[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΜε αφορμή το εγκώμιο του Δημήτρη Ποταμιάνου στις κοντούλες, αχλάδια και μη, αναλογίστηκα πόσα ακόμα καλοκαιρινά φρούτα επιφυλάσσουν συναρπαστική γεύση παρά το[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ ανάρτηση της φίλης Ελένης και των ταξιδιών της, για την πάστα φλώρα ήρθε την επόμενη μέρα, από αυτήν που είχα φτιάξει ένα κονφί με αχλάδια και μήλα . Με[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΈνα πολύχρωμο " tutti frutti" γλύκισμα με τα απομεινάρια της φρουτιέρας! Η αρχική ιδέα ήταν από τη γνωστή αναποδογυρισμένη μηλόπιτα που φτιάχνουμε όλες μας το[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΜε τα χρυσά μήλα του Οκτώβρη! Έχετε ακούσει την παροιμία «όλοι ξανοίγουν το σεισμό κι ο μαραγκός γυναίκα»; Την λένε άραγε –έστω με άλλα λόγια-[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΑπό μέρες τριβέλιζε στο μυαλό μου μια ιδέα. Να κάνω τα αχλάδια που είχα στη φρουτιέρα μου μια πίτα. Πριν από δύο χρόνια είχα φάει μια καταπληκτική τούρτα στη[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΕίναι ένα κέικ το οποίο όταν το αναποδογυρίσουμε τα μήλα και τα αχλάδια έρχονται στην επιφάνεια καραμελωμένα και γλασαρισμένα γεμάτα αρώματα...Τον χειμώνα το[...]
Πηγή: cookpad.com/gr300 γρ. σφολιάτα 1 κιλό αχλάδια 100 γρ. ζάχαρη 2 ποτήρια κρέμα γάλακτος 1 αυγό κανέλα Βουτυρώνετε μια φόρμα. Ανοίγετε την σφολιάτα, ένα φύλλο με τον πλάστη[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά: Για 4-6 άτομα 1 φύλλο σφολιάτας εμπορίου περίπου 400 γραμμάρια 6 αχλάδια τρμμένα 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο λιωμένο 6 κουταλιές της σούπας καστανή[...]
Πηγή: sidagi.grΥλικά: Για 4-6 άτομα Για τη ζύμη 3/4 φλιτζανιού βούτυρο ή μαργαρίνη 6-7 κουταλιές της σούπας κρύο νερό 2 1/2 φλιτζάνια αλεύρι 1/2 κουταλιά του γλυκού αλάτι[...]
Πηγή: sidagi.grΗ σφολιάτα είναι μια εύχρηστη, αφράτη, βουτυράτη ζύμη, που όταν ψήθεί, φουσκώνει και σχηματίζοντας στρώσεις από πολλά τραγανά λεπτά φύλλα. Εκτός από[...]
Πηγή: funkycook.grΑν θέλετε το ψωμί στο τραπέζι σας να είναι πάντα φρέσκο, μπορείτε κάλλιστα να αξιοποιήσετε το ψωμί που περίσσεψε και δεν θα μείνει ούτε ψίχουλο! Υπάρχουν[...]
Πηγή: funkycook.gr300 γρ. σφολιάτα 1 κιλό αχλάδια 100 γρ. ζάχαρη 2 ποτήρια κρέμα γάλακτος 1 αυγό κανέλα Βουτυρώνετε μια φόρμα. Ανοίγετε την σφολιάτα, ένα φύλλο με τον πλάστη[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΟταν το αχλάδι συνάντησε τη σοκολάτα... Τι χρειαζόμαστε: 120 γρ. ζάχαρη 1 αυγό 10 γρ. λικέρ 70 γρ. βούτυρο 250 γρ. αλεύρι 8 γρ ξερή μαγιά ή 16 γρ φρέσκια μαγιά[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜε τα χρυσά μήλα του Οκτώβρη! Η γέμιση γλυκισμάτων με φρούτα είναι πολύ συνηθισμένη στις κουζίνες όλου του κόσμου. Οι μηλόπιτες και τα μηλοπιτάκια είναι το[...]
Πηγή: bostanistas.gr