Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 80 συνταγές
Για 2-4 άτομα Για τη ζύμη 1 σφηνάκι κονιάκ 2 βανίλιες 2-3 αυγά ελαφρά χτυπημένα 4 φλιτζάνια αλεύρι 3 φλιτζάνια γάλα Για τη γέμιση 350 γραμμάρια κρέμα γάλακτος[...]
Πηγή: sidagi.grΜια μπισκοτένια και αφράτη ζύμη χωρίζει στα δύο για να υποδεχτεί την πιο αφράτη σαντιγί με απολαυστικά κομμάτια ροδάκινου. Και, “ω! Τι έκπληξη”, οι Αμερικάνοι[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΒραβεύτηκε με το βραβείο καλύτερης τοπικής κουζίνας από το περιοδικό Saveur. Η Mimi είναι παθιασμένη για τη γαλλική κουζίνα που την έμαθε από τη γιαγιά της[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΕίναι άραγε η τέλεια ισορροπία μεταξύ γλυκού και ξινού; Είναι οι πρώτες ζουμερές μπουκιές που δικαιώνουν τον κόπο της ετοιμασίας; Ή μήπως όλο το μυστικό[...]
Πηγή: bostanistas.grΆλλα λέω πως θα κάνω κι άλλα κάνω, πως λέει και το τραγούδι άλλα μου λεν τα λόγια σου και άλλα η καρδιά σου!! Κάτι με μήλο ήθελα και η αλήθεια είναι ότι είχα[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΗ μαγειρική και η ζαχαροπλαστική μπορεί να είναι πολύ δύσκολες χωρίς τον κατάλληλο εξοπλισμό, χωρίς μερικά χρήσιμα γκατζετάκια και, ομολογουμένως, χωρίς[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr2 μεγάλα μήλα 2 αχλάδια 7-8 ξερά δαμάσκηνα χυμό από 2 πορτοκάλια 3/4 κούπας μαύρη ζάχαρη 1 κουταλιά της σούπας κανέλλα Ζύμη 100 γρ. αλεύρι 50 γρ. ζάχαρη 75[...]
Πηγή: cooktherapy.grΚαλή σας μέρα! Για σήμερα μια ξεχωριστή ανάρτηση... μιαν ανάρτηση με συσχετισμό ενός κλασσικού έργου του Άντον Τσέχωφ κι ενός γλυκού του Στ. Παρλιάρου με δική[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΔύο συμβουλές: 1. το φύλλο να γίνει όσο πιο λεπτό γίνεται 2. βάλτε τόση γέμιση, όση χρειάζεται, για να μη ξεχειλίσει μετά όταν διπλώσετε τη πίτα σε ρολό! Τι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια 2-4 άτομα 1 φύλλο σφολιάτας 2 μεγάλα αχλάδια κομμένες σε φέτες 1/4 φλιτζάνι ζάχαρη 1/4 κουταλάκι του γλυκού κανέλα 1/8 κουταλάκι του γλυκού μοσχοκάρυδο[...]
Πηγή: sidagi.grΑυτά τα υπέροχα σπιτάκια κυκλοφορούν χρόνια τώρα στο διαδίκτυο. Μου προέκυψαν σήμερα...αφού είχα υποσχεθεί στην καλή μου φίλη και η γειτόνισσα Ελένη ότι θα τα[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΥλικά (για ένα στρογγυλό ταψάκι διαμ.23cm) Για την επικάλυψη 70γρ.ανάλατο βούτυρο 140 γρ καστανή ζάχαρη φρέσκα βύσσινα 2 ½-3 φλιτζάνια (ή 1 βάζο κομπόστα[...]
Πηγή: greekmasa.grΈνα δροσερό, καλοκαιρινό γλυκό, ιδανικό για όσους αγαπάνε τα αμύγδαλα. Πρόκειται για ένα πολύ νόστιμο γλυκό, εύκολο στην παρασκευή του, που αρέσει σε μεγάλους[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΑυτή η κολοκυθόπιττα είναι το γλυκάκι που προσφέρουν στην Αμερική στη γιορτή των Ευχαριστιών. Την έφτιαξα και μου άρεσε πολύ!! Είναι διαφορετική εκδοχή για την[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑυτή τη συνταγή την χρωστάω εδώ και καιρό οπότε αποφάσισα ότι θα την γράψω πρώτη. Μπορείτε να την βρείτε στο περιοδικό "γλυκές ιστορίες" στο τεύχος 28 και στη[...]
Πηγή: syntageseva.blogspot.grΥλικά συνταγής 16 κρέπες έτοιμες ή σπιτικές 2-3 κουταλιές της σούπας κεφαλογραβιέρα 150 ml κρέμα γάλακτος 1/2 κιλό σπανάκι καθαρισμένο, ψιλοκομμένο 60 γρ.[...]
Πηγή: icookgreek.comΈνα πολύ αγαπημένο γλυκό, μικρών και μεγάλων! Το κάνουμε πολύ συχνά ειδικά το Καλοκαίρι κάθε χρόνο! Το πρώτο για φέτος το φτιάξαμε σήμερα! Η συνταγή εύκολη![...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Η ζύμη των Σου είναι πανεύκολη και με σίγουρη επιτυχία. Ονομάζεται και ζύμη της κατσαρόλας γιατί σ' αυτή φτιάχνεται χωρίς ζύμωμα. Έχει την[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΑν υπάρχει κάποιο ζητούμενο σε αυτό το γλυκό, είναι να χρησιμοποιήσεις πολύ αρωματικά αχλάδια, μια καλή βανίλια και μια κρέμα γάλακτος με όλα της τα λιπαρά,[...]
Πηγή: bostanistas.gr