Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 12 συνταγές
Υλικά: Για τα φύλλα: 750 γρ. αλέυρι για όλες τις χρήσεις 1 κ.σ. ξύδι 2 κ.σ. ηλιέλαιο 1 κ.γ. αλάτι νερό χλιαρό όσο πάρει (περίπου 2 φλυτζάνια) Για τη[...]
Πηγή: greekcook.grΤην έχετε ακουστά? Εγώ πάντως την έμαθα πέρσι στα μαγειρέματα του Σκαι με την Μ.Λαμπράκη. Μοιάζει πολύ με την κασιόπιτα της Ηπείρου,μα η καταγωγή της είναι[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.gr...οπου κας,στα βλάχικα,σημαινει τυρι και όπου Σαββατο μπορει να σημαίνει και τεμπελιά... Έτσι πολλές φορές αυτη η πεντανοστιμη πιτούλα παει γάντι όποτε[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΤον καιρό που δούλευα, τον παλιό εκείνο καιρό γιατί όπως έχουν γίνει τώρα τα πράγματα η θέση εργασίας αποτελεί προνόμιο, εκμεταλλευόμουνα την κατάψυξη μου στο[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΣαλάτα με σολωμό και σος μπλε τυριού & τραγανά κριτσίνια με δεντρολίβανο Τις προάλλες, βρισκόμουν σε μία κατάμεστη αίθουσα αναμονής. Κι όταν βρίσκεσαι σε[...]
Πηγή: sundayspoon.blogspot.grΠερίσσεψαν Μελομακάρονα; Πώς να τα χρησιμοποιήσετε Την περίοδο των γιορτών είναι πολύ πιθανό να μας περισσέψουν μελομακάρονα. Είτε αγοράσαμε, είτε φτιάξαμε,[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grFor the recipe in English click here Είναι στιγμές που όταν δοκιμάζω το αποτέλεσμα μιας συνταγής χαίρομαι τόσο πολύ που παραμιλάω! Το στοίχημα ήταν το εξής:[...]
Πηγή: theveggiesisters.grΜε τις σαλάτες τα νόστιμα του καλοκαιριού παίρνουν τη ρεβάνς: το τριζάτο κολοκυθάκι βάζει κάτω το αγγούρι του χειμώνα, το σταφύλι θα ταιριάξει μούρλια με κάθε[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά 4 χούφτες (πλόχερα) αλεύρι 2 αυγά για το μείγμα + 1 αυγό για από πάνω λάδι 1 φλυτζανάκι + 1-2 σφηνάκια λάδι για το ταψί 1 κομματάκι βούτυρο[...]
Πηγή: icookgreek.comΚυριακή απόγευμα 17:18μ.μ και ότι έχεις καταφέρει να τακτοποιήσεις την κουζίνα απο το μεσημεριανό φαγητό! Αμέσως ξεκινούν οι περίεργες σκέψεις! [ ... τι θα[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΛαχανάκια Βρυξελλών Τα πλένουμε τα βράζουμε με ανοιχτή κατσαρόλα μην σκουρήνουν ,τα στραγγίζουμε τα βάζουμε στο πιάτο και ρίχνουμε λαδάκι ρίγανη λεμόνι[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΈχω διάθεση για πίκρα τελευταία, και φυσικά μιλάω για πικρά λαχανικά και πικρές εν γένει γεύσεις. Έτσι την περασμένη εβδομάδα το cavolo nero (είδος kale) , τα[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr