Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 17 συνταγές
Για 2 άτομα Προσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου Βασικά συστατικά αραβική πίτα | κοτόπουλο | φιλέτο | χοιρινό | μοσχάρι Διαφημίσεις 200 γραμ. κοτόπουλο[...]
Πηγή: toarkoudi.grΑγαπημένο φαΐ οι fajitas με κοτόπουλο. Κάμνω όσο συχνα μπορώ. Είτε ούλλο το παναΰριν, είτε κάτι πιο απλό. Πόψε έκαμα ούλλον το παναΰριν, τζαι εφάαμεν 8 άτομα,[...]
Πηγή: istomageiremata.blogspot.grΤο αποκριάτικο έδεσμα της Μεσσαράς Η Μεσσαρά είναι η μεγαλύτερη πεδιάδα της Κρήτης, στα νοτιοδυτικά του νομού Ηρακλείου. Τόπος πλούσιος και παραγωγικός με[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΠάντα θεωρούσα την πίτσα (όπως και την πίτα) ένα από τα ωραιότερα εδέσματα, από τα πιο πλήρη αλλά και απ' αυτά με τα αμέτρητα πρόσωπα όπως πάντα πίστευα πώς[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΦρικασέ Αρνί κοκκινιστό με μακαρόνια στο φούρνο Γκιούλμπασι σε πήλινο Οσομπούκο Κοτόπουλο αλα κρεμ Κοτόπουλο με μπύρα και πορτοκάλι Ψαρονέφρι γεμιστό με[...]
Πηγή: olgascuisine.blogspot.grΟ συνδυασμός τραγανό περίβλημα ζύμης με ζουμερό περιεχόμενο στην πιο ελαφριά, εύκολη και γρήγορη εκδοχή. Κοτόπουλο σε σφολιάτα με πιπεριές και βασιλικό· χωρίς[...]
Πηγή: pandespani.comΑΠΕΡΙΤΙΦ / APERITIVO ζεστό κρασί με αρωματικά ΟΡΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΦΕΣ / ANTIPASTI e BUFFET σαλάτα με φινόκιο, πορτοκάλι και ελιές σαλάτα με cavolo nero[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜΑΚΑΡΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΑ'ΤΑΝ ... ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ! ΒΡΑΔΥΑ ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑΣ ΤΩΝ GREEK FOOD BLOGGERS ΣΤΑ T.G.I. FRIDAY'S ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Την Τεταρτη 5 Σεπτεμβριου, οι[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥΛΙΚΑ Για το πιτάκι χοιρινό Χοιρινό Τυρί γραβιέρα Κρεμμύδι φρέσκο Μαρούλι Κρεμμύδι ξερό Ρίγανη Λευκό κρασί Ντομάτα Ελαιόλαδο Αλάτι Πιπέρι Ζωμό[...]
Πηγή: megatv.com/cookΠάντα θεωρούσα την πίτσα (όπως και την πίτα) ένα από τα ωραιότερα εδέσματα, από τα πιο πλήρη αλλά και απ' αυτά με τα αμέτρητα πρόσωπα όπως πάντα πίστευα πώς[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜια τελείως διαφορετική πίτα που τη συναντάμε στην Ήπειρο τη Πρωτοχρονιά αλλά και τις γιορτινές μέρες. Πως την φτιάχνουμε Το κρέας που θα χρησιμοποιήσουμε[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΜε το πιάτο μονίμως γεμάτο, μάδημα στο τρυφερό ψητό της γαλοπούλας, το πηρούνι να έχει πάρει φωτιά -μία στη σαλάτα, δύο στις πατάτες- και κάθε τόσο βουτιά[...]
Πηγή: bostanistas.grΜια τελείως διαφορετική πίτα που τη συναντάμε στην Ήπειρο τη Πρωτοχρονιά αλλά και τις γιορτινές μέρες. Πως την φτιάχνουμε Το κρέας που θα χρησιμοποιήσουμε[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΤΖΈΛΤΕΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΕΝΤΊΝΟ ΜΕ ΦΥΣΙΚΌ ΠΡΟΖΎΜΙ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Ακόμη μία χρονιά φτάνει στο τέλος της και σήμερα ολοκληρώνεται ακόμη ένα μενού[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr