Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 34 συνταγές
ΥΛΙΚΑ (για 6-8 άτομα) 350γρ. αναρή φρέσκια ταλάρι, 1 φλ. ζάχαρη άχνη, 100 γρ. (3/4 φλ.) αμυγδαλόψιχα (όχι ασπρισμένα), 5 αβγά χωρισμένα, 1 λεμόνι το ξύσμα, 1[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά Συνταγής 10 φύλλα Βηρυτού “πολίτικο” της alfa άχνη για το τελείωμα Για τη γέμιση 400 γραμ. στακοβούτυρο σε θερμ. δωμ 400 γραμ. άχνη ζάχαρη[...]
Πηγή: xryses-syntages.gr200 γρ ζάχαρη 1 τεμ πορτοκάλι και το ξύσμα 1 σφηνάκι κονιάκ 1/2 λεμόνι τον χυμό του 200 γρ βούτυρο 250 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 1/2 κουταλάκι του[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ συνταγή είναι παραλλαγμένη με την δικιά μου πινελιά στην γεύση, και στα υλικά. Δοκιμάστε την. Συνταγή για: 50 παξιμαδάκια περίπου Υλικά: 230 γρμ. αλεύρι για[...]
Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.grGALETTE DE ROIS : Η ΓΑΛΛΙΚΗ "ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ"! Η γκαλέτ ( galette ) της γαλλικής κουζίνας, είναι γενικά ένα γλυκό στρογγυλό και επίπεδο. Μπορεί δηλαδή να είναι ένα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚαλωσορίζουμε τη νέα σεζόν με ένα υπέροχο σιροπιαστό γλυκό βασισμένο στο αγαπημένο ρετρό επιδόρπιο που τείνει να ξεχαστεί...την όμορφη..."Κοπεγχάγη". Μετά από[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grΗ Ελένη Νταμπαλέτσιου μας έφτιαξε μια γλυκιά πίτα της Ντίνας Νικολάου...κάτι μεταξύ μπακλαβά και γαλατόπιτας!! Υλικά: 1/2 φλ τσαγιού μαργαρίνη λιωμένη 1 πακέτο[...]
Πηγή: olgascuisine.blogspot.grGALETTE DE ROIS : Η ΓΑΛΛΙΚΗ "ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ"! Η γκαλέτ ( galette ) της γαλλικής κουζίνας, είναι γενικά ένα γλυκό στρογγυλό και επίπεδο. Μπορεί δηλαδή να είναι ένα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΕίναι μέσα Ιουνίου και ακόμα ψήνω... Ο φούρνος πήρε φωτιά αυτό το σαββατοκύριακο. Δεν είναι βέβαια να πεις ότι και ο καιρός δεν βοηθούσε. Το αντίθετο θα έλεγα.[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΥλικά (4) : 4 μερίδες 4 μήλα σκληρά 40 γρ. αμυγδαλόψιχα χοντροκομμένη 50 γρ. καρυδόψιχα χοντροκομμένη 30 γρ. σταφίδες ½ κ. γ. κανέλλα και γαρίφαλο 2 κ.[...]
Πηγή: yumyum.grΥλικά Ζάχαρη 200 γρ Πορτοκάλι 1 τεμ και το ξύσμα Κονιάκ 1 σφηνάκι Λεμόνι 1/2 τον χυμό του Βούτυρο 2οο γρ Αλεύρι για όλες τις χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ 250 γρ Μπέικιν[...]
Πηγή: chefoulis.grΓια 4-6 άτομα Για το προζύμι 4 φλιτζάνια αλεύρι από τα 2 κιλά της συνταγής μας 1 κοφτό κουταλάκι αλάτι 150 γραμμάρια ξερή μαγιά 3 φλιτζάνια χλιαρό γάλα Για το[...]
Πηγή: sidagi.grΥΛΙΚΑ 1 Φλυτζανι του τσαγιου αμυγδαλοψυχα 1 φλυτζανι του τσαγιου φρεσκο βουτυρο η βιταμ 2 φλυτζανια του τσαγιου ζαχαρη ... ...6 αυγα 3 1\2 φλυτζανια αλευρι[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΓια 4-6 άτομα 300 γραμμάρια μέλι 900 γραμμάρια αλεύρι για όλες της χρήσεις 200 γραμμάρια μπέικιν πάουντερ 3 αυγά 1 φλιτζάνι τσαγιού βούτυρο 300 γραμμάρια[...]
Πηγή: sidagi.grΗ εποχή του λωτού είναι εδώ και δίχως ίχνος υπερβολής, έχω στο σπίτι αυτή τη στιγμή γύρω στα τρία κιλά λωτούς που περιμένουν να φαγωθούν ποικιλοτρόπως. Είναι[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr