Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 21 συνταγές
GALETTE DE ROIS : Η ΓΑΛΛΙΚΗ "ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ"! Η γκαλέτ ( galette ) της γαλλικής κουζίνας, είναι γενικά ένα γλυκό στρογγυλό και επίπεδο. Μπορεί δηλαδή να είναι ένα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr200 γρ ζάχαρη 1 τεμ πορτοκάλι και το ξύσμα 1 σφηνάκι κονιάκ 1/2 λεμόνι τον χυμό του 200 γρ βούτυρο 250 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 1/2 κουταλάκι του[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια 4-6 άτομα Για το προζύμι 4 φλιτζάνια αλεύρι από τα 2 κιλά της συνταγής μας 1 κοφτό κουταλάκι αλάτι 150 γραμμάρια ξερή μαγιά 3 φλιτζάνια χλιαρό γάλα Για το[...]
Πηγή: sidagi.grΗ εποχή του λωτού είναι εδώ και δίχως ίχνος υπερβολής, έχω στο σπίτι αυτή τη στιγμή γύρω στα τρία κιλά λωτούς που περιμένουν να φαγωθούν ποικιλοτρόπως. Είναι[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΥλικά Συνταγής 10 φύλλα Βηρυτού “πολίτικο” της alfa άχνη για το τελείωμα Για τη γέμιση 400 γραμ. στακοβούτυρο σε θερμ. δωμ 400 γραμ. άχνη ζάχαρη[...]
Πηγή: xryses-syntages.grGALETTE DE ROIS : Η ΓΑΛΛΙΚΗ "ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ"! Η γκαλέτ ( galette ) της γαλλικής κουζίνας, είναι γενικά ένα γλυκό στρογγυλό και επίπεδο. Μπορεί δηλαδή να είναι ένα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΕίναι μέσα Ιουνίου και ακόμα ψήνω... Ο φούρνος πήρε φωτιά αυτό το σαββατοκύριακο. Δεν είναι βέβαια να πεις ότι και ο καιρός δεν βοηθούσε. Το αντίθετο θα έλεγα.[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΜία μοναδική συνταγή για Χριστόψωμο ~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~ 500γρ αλεύρι κίτρινο 250γρ αλεύρι άσπρο 1 φακελάκι ξηρή μαγιά 1 κουταλιά της σούπας κοφτή αλάτι[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΧριστόψωμο, Σταυρόψωμο ή Κουλούρα του Χριστού, λέγεται το ψωμί, καρβέλι ή κουλούρα, που οι ελληνίδες νοικοκυρές, παρασκευάζουν συνήθως, την παραμονή των[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΥλικά Ζάχαρη 200 γρ Πορτοκάλι 1 τεμ και το ξύσμα Κονιάκ 1 σφηνάκι Λεμόνι 1/2 τον χυμό του Βούτυρο 2οο γρ Αλεύρι για όλες τις χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ 250 γρ Μπέικιν[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Αλεύρι 8 φλυτζάνια του τσαγιού για όλες τις χρήσεις Ζάχαρη 2 1/2 φλυτζάνια του τσαγιού Ταχίνι 300 γρ Μαγιά νωπή 70 γρ Κανέλα σε σκόνη 1 κουταλιά της[...]
Πηγή: chefoulis.grΑυτή την συνταγή την βρήκα σ' ένα παλιό βιβλίο με συνταγες απ' την Πόλη. Ελπίζω να σας αρέσει! Τι χρειαζόμαστε: Ζύμη: 600 γρ. αλεύρι 3 κ.σ. βούτυρο 1 κ.γ. σόδα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά Ταχίνι 1 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού Ζάχαρη 1 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού Πορτοκάλι 1 το ξύσμα και τον χυμό του Αμυγδαλόψιχα 1 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού[...]
Πηγή: chefoulis.grΠιτάκια με πορτοκάλι Υλικά ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ 2 φλιτζ. καρυδόψιχα 2 φλιτζ. αμυγδαλόψιχα 3-4 κ.σ. ζάχαρη κανελογαρίφαλα ξύσμα λεμονιού ή πορτοκαλιού μέλι ΓΙΑ ΤΟ[...]
Πηγή: greekouzina.gr