Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 27 συνταγές
1) Αν το κρέας που βράζουμε εξακολουθεί να είναι σκληρό, ρίχνουμε ένα κουταλάκι ζάχαρη. 2) Αν θέλουμε να βράσουμε μοσχάρι και δεν έχουμε χύτρα ταχύτητος,[...]
Πηγή: glukomperdemata.blogspot.grΑ΄Κύκλος σεμιναρίων από τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος Μοιραστείτε το Facebook Twitter Google + Pinterest ΠΕΜΠΤΗ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014 – 16:00-20:00 SUSHI[...]
Πηγή: foodtrails.grΜία λαχταριστή πρόταση από τον Chef Μιχάλη Πουλαράκη Ημέρα προβολής 05/06/2014. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή. ~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~ ½ κιλό[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΥλικά φύλλο κρούστας: 500 γρ. ελαιόλαδο: 200 ml σπανάκι: 1 ½ κιλό, καθαρισμένο και πλυμένο καλά γαύρος: 750 γρ. μαύρες ελιές: 200 γρ. σουσάμι άσπρο: 20 γρ.[...]
Πηγή: icookgreek.comΚΡΕΠΕΣ: 125 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 πρέζα αλάτι 1 αυγό 350 γραμμάρια γάλα 1 κουταλιά ηλιέλαιο ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΤΕ: 675[...]
Πηγή: cooktherapy.grΥλικά για περίπου 24 πιτάκια 1 πακέτο φύλλο κρούστας Άφθονο λάδι για το άλειμμα της πίτας 20 μέτριες γαρίδες 1 φιλεταρισμένη γλώσσα 10 ψαχνά από μύδια 1 καρότο[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΓια τη σάλτσα 100 γρ. μέλι χυμό και ξύσμα από 2-3 λάιμ αλάτι πιπέρι Για τα πιτάκια 5 - 6 φύλλα κρούστας 250 γρ. γαρίδες μικρές καθαρισμένες ψιλοκομμένες ξύσμα[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΜοναδικά πιτάκια που θα ξετρελάνουν τους καλεσμένους σας. Συνταγή : Δημήτρης Σκαρμούτσος. Μερίδες : Για 12 μερίδες. Απαιτούμενος Χρόνος : Περίπου 50΄.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΠολλά έχουν γραφτεί για τις 50 και βάλε-βγάλε αποχρώσεις του γκρι και του κυρίαρχου Κρίστιαν Γκρέι επί της υποτακτικής -με συμβόλαιο- Αναστάζια Στιλ· κι άλλα[...]
Πηγή: pandespani.comΛατρεμένοι μου αναγνώστες, συνμπλογκίτες και συναγωνιστές καλημέρα σας! Αυτός είναι χαιρετισμός, αμ τι νομίζατε; Επειδή ο μπακαλιάρος (του προηγούμενο[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΜε αφορμή μια πορτοκαλόπιτα… Οι συνταγές δεν σημαίνουν τίποτα μέχρι κάποιος να τις μαγειρέψει. Εκεί το μάτι παίζει, η μύτη σνιφάρει τις μυρωδιές κι η γλώσσα[...]
Πηγή: pandespani.comΜια πίτα που σίγουρα δεν έχεις δοκιμάσει ξανά. Γενικά η χρήση θαλασσινών ή ψαριών δεν είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη στην Ελλάδα, όμως αυτό το πιάτο πρέπει να το[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΚαλημέρα! Σήμερα φτιάξαμε μία πιτούλα με αύρα θαλασσινή και χιώτικες καταβολές που γίνεται αμέσως και συντροφεύει ουζάκι τέλεια! Μπορεί να τηγανισθεί και σε[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΥλικά Φύλλα κρούστας για πίτες: 10-11 φύλλα (1 συσκευασία 450 γρ.) βούτυρο ή μαργαρίνη: 1 φλιτζάνι, για τα φύλλα και τη γέμιση μπακαλιάρος ή πεσκανδρίτσα:[...]
Πηγή: icookgreek.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΗ γλυκιά κολοκυθόπιτα της Μυτιλήνης είναι μια εκπληκτική, αυθεντική και ακυκλοφόρητη (ως αυτό τον καιρό) τοπική συνταγή, από την πρωτεύουσα της Λέσβου, που[...]
Πηγή: pandespani.comυλικά 1/2 πακέτο φύλλο κρούστας 300 γρ. γαρίδες βρασμένες για 3' και καθαρισμένες 4 φρέσκα κρεμμυδάκια, το λευκό τμήμα 1 μικρό ξερό κρεμμύδι 1 κ.σ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΓια 4 άτομα Προσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου Βασικά συστατικά φύλλο κρούστας | φέτα Διαφημίσεις για 1 κιλό φύλλο: για την μπεσαμέλ: 90 γρ. βούτυρο[...]
Πηγή: toarkoudi.grΓεια σας καλοί μου φίλοι!!! Είναι γνωστή η αδυναμία μου στις πίττες...! Οπότε μετά από καιρό αποφάσισα να φτιάξω μια τυροπιτούλα, φουσκωτή και ροδαλή που όμως[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.gr